Psykosnacks – små lækre hapsere med bid og vid

Psykosnacks – en ny type godbid her på bloggen

psykosnacksJeg elsker at skrive. Jeg bliver begejstret og fordybet og optaget og skriver meget. Langt. Og nogle gange endnu længere.

Det er godt. Til noget. Til de mange emner mit fag byder på, som er nuancerede, og hvor der skal en god portion ord til at komme omkring dem, på en måde der ærer kompleksiteten og ikke forsimpler dem unødigt og ærgerligt.

Så jeg skriver og skriver. Lange artikler. Og det er godt.

Men noget andet kalder også på mig. Og det har kaldt længe og med en stemme, der gør at jeg har lyttet. Og modelleret og kreeret og taget en beslutning om at give plads til noget andet også. Og til at give mig selv en udfordring.

Kort og godt

Fremover vil du kunne finde en helt ny type artikler på min blog. Jeg holder ikke op med at skrive langt, men jeg begynder også at skrive kort.

Artikler med en maksimal læsetid på 3 minutter. Korte og to the point. Små tankevækkende indspark i et format, der er “til at tage med på turen”.
Indholdet bliver både stort og småt, og kan sagtens være dybt og røre ved de inderste celler. Men formatet bliver kortere. Mindre krævende for dig som læser.

Jeg har bedt min backinggroup af kloge iværksættere om at hjælpe mig med et navn til den type artikler, og det har jeg fået. De skal selvfølgelig hedde Psykosnacks. Hvordan kan de hedde andet? Tak til dig Morten for at se så klart lige der.

De første psykosnacks går online sammen med denne introduktion, og du kan fremover skelne mellem de velkendte lange uddybende artikler og de nye kortere artikler ved, at den nye typer er tydeligt markeret med #psykosnack i både kategori og med en lille lækker snack’et grafik i toppen af artiklen, ligesom du ser her og dermed lover kort læsetid.

Jeg glæder mig til at udfolde det format, og jeg håber du vil med på turen.

 

Heidi Agerkvist skriver psykosnacks

 

God fornøjelse!

Bedste hilsner
Heidi

 

 

 

Læs dine første psykosnacks her:

➡️ Styrk dit parforhold på 4 sekunder

➡️ Har du fat i livet eller har livet fat i dig?

➡️ Taknemmelighed giver hverdagslykke

 

Skriv din kommentar