Foredrag

0 Shares

Foredrag og undervisning til forældre, fagpersonale og foreninger mm.

Jeg har efterhånden været vidt omkring. Forældreaftener i insitutioner, skoler og SFO’er. Fyraftensmøder for pædagogisk personale. Undervisning på pædagoguddannelser. Legestuer i kirker. Forskellige arrangementer hos kommuner landet over. Endda i private hjem, hvor forældre i en eller flere klasser havde lyst til ny viden og inspiration.

Leder du efter et spændende, informativt og humørfyldt foredrag eller oplæg til jeres næste forældreaften, personaledag eller fyraftensmøde, så giv lyd. Jeg står aldrig bare og snakker i to timer i træk, men sørger for at engagere tilhørerne, så de allerede er i gang med at omsætte ny viden, inden de går hjem.

Herunder kan du se eksempler på foredrag og undervisning, jeg tilbyder. Har du et specifikt ønske til emne eller vinkel, finder vi også ud af det. Ring til mig på 50 42 36 30 eller send en mail på mail@heidiagerkvist.dk. Så finder vi sammen en god form på det.

 

Foredrag

At sætte grænser for børn

Hvordan sætter man grænser for børn? Er det ikke noget man gjorde i gamle dage? Hvad er det egentlig for nogen grænser vi snakker om? Hvordan sætter man dem godt? Og hvad sker der hvis man lader være med det?

Et foredrag der gør jer klogere på hvor og hvorfor det bliver svært for dig de samme steder igen og igen, og som giver publikum både refleksioner og helt konkrete teknikker med i lommen, så de kan gå hjem og gøre noget andet med det samme.

 

Life hacks til en gladere børnefamiliehverdag

Er livet som forælder blevet som du drømte om? Eller har du – ligesom mange andre – følelsen af at hænge i med det yderste af neglene for at få det hele til at hænge sammen? Vi du gerne gøre noget andet, så det hele kunne blive lidt sjovere? Ja – men hvad?

Et foredrag hvor der spares på den tørre teori, om som i stedet er fyldt med helt konkrete redskaber og teknikker til at få mere sjov, lethed, nærvær og saftighed ind i både familieliv og parforhold. Publikum kommer til at gå hjem med lommerne fulde af tricks, selvindsigt og med stor sandsynlighed også et lille smil på læberne.

 

❞  Heidis foredrag om en gladere hverdag i børnefamilien var fyldt med
nærvær, engagement og saglighed og leverede gode og tankevækkende
bud på, hvordan man kan skabe forandring i sit hverdagsliv.
Foredraget vakte stor genklang hos deltagerne og skabte en stærk
følelse af, at man som børnefamilie ikke er alene med
hverdagslivets konflikter og vanskelige prioriteringer❞

Maria Maarbjerg, projektmedarbejder, Gentofte Kommune

 

Konflikter i børnefamilier –  Hvad skal de til for?

Om konflikters væsen og funktion, og om hvordan forældrene kan håndtere dem smidigt, og bruge dem som afsæt for læring og udvikling.

 

Hvis det er en gave at få søskende, hvorfor er der så ikke noget byttemærke på?

Om søskende, konkurrence, jalousi, kærlighed, leg og venskab, og hvad forældrene kan gøre for at skabe de bedste rammer for en sund og berigende relation mellem deres børn – nu og på sigt.

 

Ind i, bag om og ved siden af diagnosen

Om diagnoser og diagnosticering. Hvad er en diagnose, hvorfor er der så mange af dem for tiden, hvad er fordele og ulemper ved at diagnosticere, hvad betyder diagnoser i en pædagogisk dagligdag, og hvordan spiller diagnoser og inklusion sammen.

 

 

 

Foredrag v Psykolog Heidi Agerkvist

Kontakt mig for nærmere info

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre, hvordan jeg kan byde ind med foredrag og/eller undervisning i din forening, daginstitution, uddannelsesinstitution, skole eller forældregruppe.

0 Shares
Hent mit videokursus om konflikthåndtering i børnefamilien

Få videokurset om konflikthåndtering i børnefamilien

Konkrete og effektive redskaber til dine udfordringer i hverdagen med børn

★ Løbende tips og inspiration til mere ro og glæde i familien

★ Få den nyeste viden først

(Koster kun din mailadresse)

.

You have Successfully Subscribed!