Foredrag

Aktuel kalender

 

KØBENHAVN:
✏ 30 maj 2021. Center for Familiepleje.  Lukket foredrag.
Når børn lyver – hvis det er det, de gør??

HERNING:
✏ 2 september 2021. Familieplejeudvalget, Kreds midt vest.  Lukket foredrag.
Når børn lyver – hvis det er det, de gør??

AARHUS:
✏ 12 oktober 2021. Dagtilbud Frederiksbjerg.  Lukket foredrag.
Hvad gør det ved vores børn at blive eksponeret for alle verdens voldsomheder (krig, terror, pandemier, sygdom, skoleskyderier?
Og hvordan taler vi med dem om det – uden at bekymre hverken dem eller os selv endnu mere? 

IKAST:
✏ 4 november 2021. Familieplejen. Familiehuset. Lukket foredrag.
Når børn lyver – hvis det er det, de gør??

KØBENHAVN:
✏ 1 oktober 2022. Center for Familiepleje.  Lukket foredrag.
Når børnene flytter hjemmefra, og det rammer dig mere en du forstår

Aktuelle Foredrag

Life hacks til en gladere børnefamiliehverdag

Et foredrag om hverdagen – hver dag

 

Er livet som forælder blevet som du drømte om? Eller har du – ligesom mange andre – følelsen af at hænge i med det yderste af neglene for at få det hele til at hænge sammen? Vi du gerne gøre noget andet, så det hele kunne blive lidt sjovere? Ja – men hvad?

Et foredrag hvor der spares på den tørre teori, om som i stedet er fyldt med helt konkrete redskaber og teknikker til at få mere sjov, lethed, nærvær og saftighed ind i både familieliv og parforhold. Publikum kommer til at gå hjem med lommerne fulde af tricks, selvindsigt og med stor sandsynlighed også et lille smil på læberne.


Arrangørerne siger:

 

❞ Heidis foredrag om en gladere hverdag i børnefamilien var fyldt med nærvær, engagement og saglighed og leverede gode og tankevækkende
bud på, hvordan man kan skabe forandring i sit hverdagsliv.
Foredraget vakte stor genklang hos deltagerne og skabte en stærk
følelse af, at man som børnefamilie ikke er alene med
hverdagslivets konflikter og vanskelige prioriteringer❞

 

Maria Maarbjerg, projektmedarbejder, Gentofte Kommune

 

 

Læs også FOF-anmelder Katrine Skaus oplevelse af Life Hack foredraget her

 

Når børnene flytter hjemmefra – og det rammer dig mere, end du forstår

Et kærligt foredrag om Empty Nest Syndrom

 

Hvorfor er jeg ikke bare glad og stolt over, at mit barn nu forlader barndomshjemmet og er klar til at indtage verden og sit eget liv? Livet føles pludselig indholdstomt og meningsløst, og jeg er ramt af sorg og tristhed – og skam over det. Hvad er der galt med mig?

I dette foredrag bliver I klogere på hvad Empty Nest Syndrom er, hvordan det ser ud i praksis, og hvad der kan lindre de svære og udmattende følelser undervejs. 

Det er et foredrag fuld af kærlighed, varme hjerter, selvforståelse og gode tips til at passe på dig selv, hvis du står lige midt i den tomme rede – hvad enten du lige er landet eller har stået der længe.

Jeg vil hellere gå alene - end følges ad hver for sig

Arrangørerne siger: 

Heidi Agerkvists foredrag er formidling i øjenhøjde – til og med gæsterne. Specielt med. Hun formår at inddrage og skabe dialog mellem sig selv og ikke mindst mellem gæsterne.

På Aabenraa Bibliotek fik hun en lille, intim gruppe til at fortælle om egne oplevelser, så alle kunne lære af hinanden. Foredraget var om Empty Nest Syndrome, der er det hul, børnene efterlader i hverdagen, når de flytter hjemmefra. Heidi er en stærk formidler, der skaber tryghed og inddrager, så gæster deltager og dermed får mere end et foredrag med sig hjem.

Jean Tonnesen, Aabenraa Bibliotek

 

Deltagerne siger: 

“Hvor er det rart at få sat ord på alt det, der har rodet rundt inde i mig. Nu er jeg lidt mere fortrøstningsfuld”.

 

“Tusind tak for et foredrag der ramte plet. Du forstår præcis, hvordan jeg har det. Jeg føler mig mindre forvirret og alene nu”.

Empty Nest Syndrome foredraget findes også i en digital version til personligt brug

Når børn lyver - hvis det er det, de gør

Lyver mit barn?

 

Hvad stiller man op, når ens børn lyver? Hvad er løgn og hvad er sandhed? Hvordan håndterer man det bedst som voksen? Og hvordan får man dem til at holde op – hvis det kan lade sig gøre?

 

Løgn er et fænomen, der rører ved både moral og værdier, og som virkelig kan sætte sindene i kog og følelserne i gang. Fra et oprørt sted er det svært at handle konstruktivt.

 

I foredraget fortæller Heidi, hvordan løgn udspiller sig i børnehøjde, og hvordan vi som voksne med fordel kan kigge rundt om løgnen, for at forstå hvad den er udtryk for, og derfra hjælpe vores børn (og os selv) bedst i udfordrende situationer. Som sædvanlig foregår det i øjenhøjde, i et letforståeligt sprog og med et strejf af humor.

Arrangørerne siger:

 

“Som foredragsholder er Heidi forberedt og professionel. Heidi formår at fange sit publikum ved at tale med deres udgangspunkt i sigte. Det giver engagerede lyttere, der sætter sig frem i stolen og er i stand til at stille interessante opfølgende spørgsmål. I løbet af foredraget deler hun med humor ud af sine egne erfaringer. Efterfølgende har vi fået mange positive tilbagemeldinger på Heidis oplæg. Vi glæder os derfor til at hyre Heidi ind til et af vores næste arrangementer”.

Rikke Nørgaard Elster, fagansvarlig psykolog We.Care

 

Foredrag og undervisning til forældre, fagpersonale og foreninger mm.

Jeg har efterhånden været vidt omkring. Forældreaftener i insitutioner, skoler og SFO’er. Fyraftensmøder for pædagogisk personale. Undervisning på pædagoguddannelser. Legestuer i kirker. Biblioteker og forskellige arrangementer hos kommuner landet over. Endda i private hjem, hvor forældre i en eller flere klasser havde lyst til ny viden og inspiration.

 

Leder du efter et spændende, informativt og humørfyldt foredrag eller oplæg til jeres næste forældreaften, personaledag eller fyraftensmøde, så giv lyd. Jeg står aldrig bare og snakker i to timer i træk, men sørger for at engagere tilhørerne, så de allerede er i gang med at omsætte ny viden, inden de går hjem.

 

Herover kan du se eksempler på foredrag og undervisning, jeg tilbyder. Har du et specifikt ønske til emne eller vinkel, finder vi også ud af det. Ring til mig på 50 42 36 30 eller send en mail på mail@heidiagerkvist.dk. Så finder vi sammen en god form på det.

Kontakt mig for nærmere info om foredrag

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre, hvordan jeg kan byde ind med foredrag og/eller undervisning i din forening, daginstitution, uddannelsesinstitution, skole eller forældregruppe.

Fang mig på mail@heidiagerkvist.dk

 

Bedste hilsner
Heidi 

5 Shares