Foredrag

5 Shares

Foredrag – Aktuel kalender:

FREDERIKSBERG => ONLINE  (=åbent for alle):
✏ 23. marts 2020 kl 19-21, Hos Norup, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg. Åbent foredrag.
Life Hacks til en gladere børnefamiliehverdag
Billetter findes her

ODENSE = > ONLINE (=åbent for alle):
✏ 27. april 2020 kl. 19-21, Abigaelsvej 12 (Døveforeningens Hus),  5000 Odense. Åbent foredrag.
Life hacks til en gladere børnefamiliehverdag
Billetter findes her

SORGENFRI:
✏ 17. juni 2020 kl. 19-21,  Sorgenfri Kirke, Hummeltoften 1, 2830 Virum. Åbent foredrag.
Life hacks til en gladere børnefamiliehverdag
Billetter hos Sorgenfri Kirke her (tilgængelig fra påske)

BREDEBRO:
✏ 7. september 2020 kl. 19-21, Hos Lone, Trælborg 9, 6261 Bredebro. Åbent foredrag.
Life hacks til en gladere børnefamiliehverdag
Billetter findes her 

AABENRAA: 
✏ 8. september 2020 kl, 19-21. Aabenraa Bibliotek, Haderslevvej 3, 6200 Aabenraa. Åbent foredrag
Empty Nest Syndrome. Når børnene flytter hjemmefra og det rammer dig mere end du forstår.
Billetter hos Aabenraa Bibliotek. Kommer snart

 

Aktuelle foredrag

Kunsten at sætte grænser for børn

Hvordan sætter man grænser for børn? Er det ikke noget man gjorde i gamle dage? Hvad er det egentlig for nogen grænser vi snakker om? Hvordan sætter man dem godt? Og hvad sker der, hvis man lader være med det?

Et foredrag der gør jer klogere på hvor og hvorfor det bliver svært for dig de samme steder igen og igen, og som giver publikum både refleksioner og helt konkrete teknikker med i lommen, så de kan gå hjem og gøre noget andet med det samme.

 

Life hacks til en gladere børnefamiliehverdag

Er livet som forælder blevet som du drømte om? Eller har du – ligesom mange andre – følelsen af at hænge i med det yderste af neglene for at få det hele til at hænge sammen? Vi du gerne gøre noget andet, så det hele kunne blive lidt sjovere? Ja – men hvad?

Et foredrag hvor der spares på den tørre teori, om som i stedet er fyldt med helt konkrete redskaber og teknikker til at få mere sjov, lethed, nærvær og saftighed ind i både familieliv og parforhold. Publikum kommer til at gå hjem med lommerne fulde af tricks, selvindsigt og med stor sandsynlighed også et lille smil på læberne.

 

❞  Heidis foredrag om en gladere hverdag i børnefamilien var fyldt med
nærvær, engagement og saglighed og leverede gode og tankevækkende
bud på, hvordan man kan skabe forandring i sit hverdagsliv.
Foredraget vakte stor genklang hos deltagerne og skabte en stærk
følelse af, at man som børnefamilie ikke er alene med
hverdagslivets konflikter og vanskelige prioriteringer❞

Maria Maarbjerg, projektmedarbejder, Gentofte Kommune

 

Når børnene flytter hjemmefra – og det rammer dig mere, end du forstår

Hvorfor er jeg ikke bare glad og stolt over, at mit barn nu forlader barndomshjemmet og er klar til at indtage verden og sit eget liv? Livet føles pludselig indholdstomt og meningsløst, og jeg er ramt af sorg og tristhed – og skam over det. Hvad er der galt med mig?

I dette foredrag bliver I klogere på hvad Empty Nest Syndrom er, hvordan det ser ud i praksis, og hvad der kan lindre de svære og udmattende følelser undervejs. Det er et foredrag fuld af kærlighed, varme hjerter, selvforståelse og gode tips til at passe på dig selv, hvis du står lige midt i den tomme rede – hvad enten du lige er landet eller har stået der længe.

 

Når børn lyver – hvis det er det, de gør

Hvad stiller man op, når ens børn lyver? Hvad er løgn og hvad er sandhed? Hvordan håndterer man det bedst som voksen? Og hvordan får man dem til at holde op – hvis det kan lade sig gøre?

Løgn er et fænomen, der rører ved både moral og værdier, og som virkelig kan sætte sindene i kog og følelserne i gang. Fra et oprørt sted er det svært at handle konstruktivt.

I foredraget fortæller Heidi hvordan løgn udspiller sig i børnehøjde, og hvordan vi som voksne med fordel kan kigge rundt om løgnen, for at forstå hvad den er udtryk for, og derfra hjælpe vores børn (og os selv) bedst i udfordrende situationer. Som sædvanlig foregår det i øjenhøjde, i et letforståeligt sprog og med et strejf af humor.

 

“Som foredragsholder er Heidi forberedt og professionel. Heidi formår at fange sit publikum ved at tale med deres udgangspunkt i sigte. Det giver engagerede lyttere, der sætter sig frem i stolen og er i stand til at stille interessante opfølgende spørgsmål. I løbet af foredraget deler hun med humor ud af sine egne erfaringer. Efterfølgende har vi fået mange positive tilbagemeldinger på Heidis oplæg. Vi glæder os derfor til at hyre Heidi ind til et af vores næste arrangementer”.

Rikke Nørgaard Elster, fagansvarlig psykolog We.Care

Andre mulige foredrag

Konflikter i børnefamilier –  Hvad skal de til for?

Om konflikters væsen og funktion, og om hvordan forældrene kan håndtere dem smidigt, og bruge dem som afsæt for læring og udvikling.

 

Hvis det er en gave at få søskende, hvorfor er der så ikke noget byttemærke på?

Om søskende, konkurrence, jalousi, kærlighed, leg og venskab, og hvad forældrene kan gøre for at skabe de bedste rammer for en sund og berigende relation mellem deres børn – nu og på sigt.

 

Ind i, bag om og ved siden af diagnosen

Om diagnoser og diagnosticering. Hvad er en diagnose, hvorfor er der så mange af dem for tiden, hvad er fordele og ulemper ved at diagnosticere, hvad betyder diagnoser i en pædagogisk dagligdag, og hvordan spiller diagnoser og inklusion sammen.

 

Foredrag og undervisning til forældre, fagpersonale og foreninger mm.

Jeg har efterhånden været vidt omkring. Forældreaftener i insitutioner, skoler og SFO’er. Fyraftensmøder for pædagogisk personale. Undervisning på pædagoguddannelser. Legestuer i kirker. Biblioteker og forskellige arrangementer hos kommuner landet over. Endda i private hjem, hvor forældre i en eller flere klasser havde lyst til ny viden og inspiration.

Leder du efter et spændende, informativt og humørfyldt foredrag eller oplæg til jeres næste forældreaften, personaledag eller fyraftensmøde, så giv lyd. Jeg står aldrig bare og snakker i to timer i træk, men sørger for at engagere tilhørerne, så de allerede er i gang med at omsætte ny viden, inden de går hjem.

Herover kan du se eksempler på foredrag og undervisning, jeg tilbyder. Har du et specifikt ønske til emne eller vinkel, finder vi også ud af det. Ring til mig på 50 42 36 30 eller send en mail på mail@heidiagerkvist.dk. Så finder vi sammen en god form på det.

 

Foredrag v Psykolog Heidi Agerkvist

Kontakt mig for nærmere info om foredrag

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre, hvordan jeg kan byde ind med foredrag og/eller undervisning i din forening, daginstitution, uddannelsesinstitution, skole eller forældregruppe.

Fang mig på mail@heidiagerkvist.dk

5 Shares