Psykolog online

Få hjælp af mig som psykolog online – nemt, fleksibelt og effektivt

 

Jeg tilbyder rådgivning og terapi i klinik og online via sikker videoforbindelse

Teknologien giver nu mulighed for at gå til psykolog online.
At mødes online er nemt og fleksibelt, og det sparer dig for udfordringer med transporten og parkering.

Udover at afhjælpe mange udfordringer omkring logistik, timing og planlægning, kan det at opsøge en psykolog online også være en god hjælp for dig, der er udfordret af fysiske skavanker, enten permanent eller i en periode. Ligeledes det kan være mindre stressende for dig, der oplever angst eller andre mentale udfordringer, som kommer i spil, når du skal ud af døren for at komme hen til psykologens klinik.

 

Jeg har rigtig gode erfaringer med at mødes på denne måde. Det giver mulighed for, at du kan få rådgivning hjemme i din stue, eller et andet roligt sted hvor du føler dig tryg og afslappet. Flere benytter også muligheden for at have samtaler med mig fra deres arbejdsplads.

Trods mange fordomme om feltet, oplever jeg, at det er muligt at have en fin og tæt kontakt, selvom vi ikke sidder i samme rum, og jeg kan fint bringe mine kompetencer i spil gennem skærmen. Du får samme gode kvalitet online som i klinikken.

Online kan vi tage de samme temaer op, som vi gør i de inviduelle samtaler og familiesamtalerne i klinikken.

 

 

Psykolog online – hvordan foregår det?

I forhold til teknik og udstyr behøver du blot en computer, tablet eller smartphone med netforbindelse og gerne et par gode høretelefoner.

Inden vores første session inviterer jeg dig via mail til at oprette en profil på den videomødeplatform jeg benytter (PsychCon), så vi har det på plads forud for den aftalte samtale. På det tidspunkt vi har aftalt for samtalen, skal du blot være logget ind, og så ringer jeg dig op.

Hvis der er brug for det, guider jeg dig igennem det tekniske ved vores første samtale, og bare rolig, det er ikke svært eller indviklet.  Det er sammenligneligt med at have samtaler over Skype.

Forskellen mellem Skype og PsychCon er, at PsychCon systemet er sat op på en måde, så vores samtale og dine data (navn og mailadresse) er både sikret og krypterede, så ingen kan lytte med. Jeg kan derfor garantere fuld fortrolighed, samt leve op til min tavshedspligt både i klinikken og online.

 

Du kan læse mere om videoplatformen her.

 

 

Priser og pakker

★ En online samtale à 55 minutters varighed: 950 kr

★ Klippekort med 5 onlinesamtaler à hver 55 minutters varighed: 4500 kr, som betales forud for første samtale. Her sparer du 50 kr pr. samtale

★ Klippekort med 10 onlinesamtaler à hver 55 minutters varighed: 7000 kr, som betales forud for første samtale. Her sparer du 100 kr pr. samtale.

 

Betalingen foregår via bankoverførsel. Jeg sender dig en faktura med bankoplysninger via mail i forbindelse med samtalen.

 

Psykolog online Heidi Agerkvist

 

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål, du vil have afklaret inden du evt bestiller tid til en samtale.

 

 

Bedste hilsner

Heidi Agerkvist

Psykolog online samt i Århus.

Gratis videokursus om konflikthåndtering i børnefamilien

Gratis videokursus om konflikthåndtering i børnefamilien

Konkrete og effektive redskaber til dine udfordringer i hverdagen med børn

★ Løbende tips og inspiration til mere ro og glæde i familien

★ Få den nyeste viden først

.

You have Successfully Subscribed!