Psykolog online

Få hjælp af mig som psykolog online – nemt, fleksibelt og effektivt

Jeg tilbyder rådgivning og terapi i klinik og online via sikker videoforbindelse

Teknologien giver nu mulighed for at gå til psykolog online.
At mødes online er nemt og fleksibelt, og det sparer dig for udfordringer med transporten og parkering.

Udover at afhjælpe mange udfordringer omkring logistik, timing og planlægning, kan det at opsøge en psykolog online også være en særlig god mulighed for dig, der er udfordret af fysiske skavanker, enten permanent eller i en periode. Ligeledes det kan være mindre stressende for dig, der oplever angst eller andre mentale udfordringer, som kommer i spil, når du skal ud af døren for at komme hen til psykologens klinik.

 

Som online psykolog kommer jeg til dig

Jeg har rigtig gode erfaringer med at mødes på denne måde. Det giver mulighed for, at du kan få rådgivning hjemme i din stue, eller et andet roligt sted hvor du føler dig tryg og afslappet. Flere benytter også muligheden for at have samtaler med mig fra deres arbejdsplads.

Trods mange fordomme om feltet, oplever jeg at have en fin og tæt kontakt i samtalerne, selvom vi ikke sidder i samme rum, og jeg kan fint bringe mine kompetencer i spil gennem skærmen. Du får samme gode kvalitet online som i klinikken.

Online kan vi tage de samme temaer op, som vi gør i de inviduelle samtaler og familiesamtalerne i klinikken.

 

 

Psykolog online – hvordan foregår det?

I forhold til teknik og udstyr behøver du blot en computer, tablet eller smartphone med stabil netforbindelse og gerne et par gode høretelefoner.

Forud for hver samtale sender jeg dig et link til vores “møde” på WeCare, som er den videomødeplatform jeg benytter. Det tager få øjeblikke at logge ind, oprette dig som bruger og så er vi igang.

Hvis der er brug for det, guider jeg dig igennem det tekniske ved vores første samtale, og bare rolig, det er ikke svært eller indviklet.
WeCare er sat op på en måde, så vores samtale og dine data er både sikret og krypterede, så ingen kan lytte med. Jeg kan derfor garantere fuld fortrolighed, samt leve op til min tavshedspligt og EU’s persondataforordning (GDPR) både i klinikken og som psykolog online.

 

Priser og afbud:

★ En online samtale à 50-60 minutters varighed: 1.200 kr

Betalingen foregår via bankoverførsel.  Jeg sender dig en faktura med bankoplysninger via mail i forbindelse med samtalen.

 

Afbud:
Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har jeg evt. mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar. Det gælder også ved sygdom, akut afbud eller udeblivelse.

 

Psykolog online Heidi Agerkvist

 

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål, du vil have afklaret inden du evt bestiller tid til en samtale.

 

 

Bedste hilsner

Heidi Agerkvist

Psykolog online samt i Århus.

Comments are closed.