Hvad koster det at gå til psykolog?

0 Shares

 

Jeg tilbyder psykologisk rådgivning og terapi i flere forskellige former. Hos mig kan du både få samtaler (hhv i klinik i Århus og online) samt onlineforløb målrettet forskellige udfordringer i børnefamilien og forældreskabet.

Her på siden kan du finde uddybende beskrivelser af min tilbud, priser og øvrige praktiske oplysninger.
Priserne reguleres en gang årligt.

 

Samtaler

Vi kan mødes i Århus eller online

Jeg tilbyder rådgivning og terapi på to måder; nemlig i mine kliniklokaler centralt beliggende i Århus  og online via en videoplatform som sikrer data. Jeg kan derfor sikre min tavshedpligt og dine data både i klinikken, såvel som online.

 

I klinikken i Århus

Klinikken ligger i Mejlgade 42, 1. sal, 8000 Århus C. Du finder venteværelset lige inden for døren. Sæt dig her og tag en pause med stille musik og evt et magasin, eller blot tid til at både krop og sjæl kan lande.

 

I klinikken tilbyder jeg:

Individuelle samtaler à 50-60 minutters varighed: 1.000 kr.

Læs mere om individuelle samtaler her.

OBS: Pr 1. juli 2020 er prisen for en individuel samtale 1.100 kr

 

Familiesamtaler à 75-90 minutters varighed: 1.600 kr

Læs mere om familiesamtaler her

OBS: Pr 1.juli 2020 er prisen for en familiesamtale 1.700 kr

 

Parterapi à 75-90 minutters varighed: 1.600 kr

Læs mere om parterapi her.

OBS:Pr 1. juli 2020 er prisen for parterapi 1.700 kr. 

 

★ Mulighed for klippekort

Klippekort med 5 individuelle samtaler: 4.750 kr.
Du sparer 50 kr pr. samtale

Klippekort med 10 individuelle samtaler: 9000 kr.
Du sparer 100 kr pr. samtale.

Klippekort med 5 parsamtaler / familiesamtaler: 7.500 kr.
Du sparer 100 kr pr samtale.

Klippekort med 10 parsamtaler / familesamtaler: 15.000 kr.
Du sparer 100 kr pr samtale.

Klippekort skal betales efter første samtale (ikke nødvendigvis forløbets første samtale, men den første samtale, som klippekortet skal anvendes til). Ubrugte klip kan ikke refunderes, men kan efter aftale videregives til en anden. Der er ingen udløbsdato på klippekort.

 

 

Afbud: 

Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har jeg en lille mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar.

 

Online tilbyder jeg:

★ En online samtale à 50-60 minutters varighed: 1.000 kr

OBS: Pr 1. juli 2020 er prisen for en online samtale 1.100 kr.

★ Klippekort med 5 onlinesamtaler à hver 50-60 minutters varighed: 4.750 kr, som betales forud for første samtale. Her sparer du 50 kr pr. samtale

★ Klippekort med 10 onlinesamtaler à hver 50-60 minutters varighed: 9.000 kr, som betales forud for første samtale. Her sparer du 100 kr pr. samtale.

 

Der er ingen udløbsdato på klippekortene, så du behøver ikke at bruge alle klip i samme forløb, men kan fint gemme et antal klip til senere brug, fx til opfølgning efter en periode. Evt ubrugte klip kan ikke udbetales.

 

Samtalerne afholdes via en videoplatform, som sikrer fortrolighed og krypterer alle data. Du behøver derfor ikke være nervøs for at nogen “lytter med” eller at dine personlige oplysninger er tilgængelige for andre.

 

Online kan vi mødes hvorsomhelst og er dermed ikke begrænset af geografi og afstande. Du behøver altså ikke at bo i (nærheden af) Århus, for at få min hjælp. Har du blot en computer eller tablet og en netforbindelse, kan vi gå i gang med det samme.

Her kan du læse om samtaler med psykolog online.

 

Afbud:
Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har jeg en lille mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar. Det gælder også ved sygdom, akut afbud eller udeblivelse.

 

Onlineforløb

Jeg tilbyder løbende onlineforløb  individuelt eller på hold med mulighed for at sparre og netværke med andre forældre eller mødre/fædre i samme udfordringer.

 

Gå til psykolog online

Glade børn – Stærke søskende

Et forløb for dig, der ønsker at styrke dine børns selvværd,  sænke konfliktniveauet betydeligt og skabe de bedste rammer for en stærk og sund relation mellem dine børn – nu og for livet. Du kan læse mere og booke din plads her.

 

 

Styrk Hverdagen i Børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv

Gå til psykolog via et onlinekursusEn online workshop i fem moduler, som tager dig gennem de udfordringer alle børnefamilier møder i hverdagen, og som ingen ved hvad de skal gøre ved. Du får solid viden, inspiration og masser af konkrete redskaber lige til at gå i gang med at bruge. Alt sammen formidlet i et nede-på-jorden og letforståeligt sprog fuld af eksempler undervejs.
Du kan læse meget mere om workshoppen her

 

 

Forløbene er bygget op af flere elementer, der supplerer hinanden optimalt. Du får adgang til digitale moduler med præcis den viden og de redskaber, du har brug for, for at skabe den forandring for dig selv og din familie, du ønsker. Jeg holder dig på sporet, til ilden og i hånden hele vejen.

Læs mere under de enkelte forløb ovenfor (klik på forløbets titel). Og send mig endelig en mail (mail@heidiagerkvist.dk), hvis du er det mindste i tvivl om forløbenes indhold, teknikken eller noget tredje.

 

Mulighed for helt eller delvis tilskud

 

Jeg har ikke ydernummer, hvilket betyder, at du ikke kan bruge en henvisning fra lægen hos mig.

Mange arbejdspladser betaler dog ofte et forløb hos psykolog. I nogen tilfælde kan din kommune også være behjælpelig med tilskud.

Sygesikring Danmark giver også tilskud til psykologydelser. Se mere her.

 

Så hvad koster det at gå til psykolog?

Som du kan se, er der mange svar på det spørgsmål. Derfor kan det godt betale sig at undersøge, hvilke muligheder for tilskud, der gælder for netop dig.

 

Du er velkommen til at kontakte mig, og høre hvilken mulighed der er bedst for dig.

 

 

0 Shares