Hvad koster det at gå til psykolog?

 

Tid til at gå til psykolog?

Jeg tilbyder terapeutiske samtaler og psykologisk rådgivning i flere forskellige former. Hos mig kan du både få samtaler (hhv. i klinik i Aarhus og online) samt onlineforløb målrettet forskellige udfordringer i børnefamilien og forældreskabet.

Her på siden kan du finde uddybende beskrivelser af min tilbud, priser og øvrige praktiske oplysninger om at gå til psykolog.

 

Samtaler

Vi kan mødes i Århus eller online

Jeg tilbyder rådgivning og terapi på to måder; nemlig i mine kliniklokaler centralt beliggende i Århus  og online via krypteret og GDPR sikker videoplatform. Jeg kan derfor sikre min tavshedpligt og dine data både i klinikken, såvel som online.

 

Gå til psykolog på “klassisk” vis i klinikken i Århus

Klinikken ligger i Badstuegade 5-7, 1. sal, 8000 Århus C (lige oven på Panduro). Du finder venteværelset lige inden for døren. Sæt dig her og tag en pause med stille musik og evt et magasin, eller blot tid til at både krop og sjæl kan lande.

 

I klinikken tilbyder jeg:

Individuelle samtaler

50-60 minutter: 1.200 kr.

Læs mere om individuelle samtaler her

 

Familiesamtaler

75-90 minutter: 1.900 kr

Læs mere om familiesamtaler her

 

Parterapi

75-90 minutter: 1.900 kr

Læs mere om parterapi her

 

Afbud: 

Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har jeg en lille mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar.

 

Du kan også gå til psykolog online
Her tilbyder jeg
:

Online samtaler

50-60 minutter: 1.200 kr

Samtalerne afholdes via en videoplatform, som sikrer fortrolighed og krypterer alle data. Du behøver derfor ikke være nervøs for at nogen “lytter med” eller at dine personlige oplysninger er tilgængelige for andre.

Online kan vi mødes hvorsomhelst og er dermed ikke begrænset af geografi og afstande. Du behøver altså ikke at bo i (nærheden af) Århus, for at få min hjælp. Har du blot en computer eller tablet og en netforbindelse, kan vi gå i gang med det samme.

Her kan du læse om samtaler med psykolog online

 

Afbud:
Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har jeg en lille mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar. Det gælder også ved sygdom, akut afbud eller udeblivelse.

Priserne reguleres årligt.

 

 

Mulighed for helt eller delvis tilskud

Jeg har ikke ydernummer, hvilket betyder, at du ikke kan bruge en henvisning fra lægen hos mig.

Mange arbejdspladser betaler dog ofte et forløb hos psykolog. I nogen tilfælde kan din kommune også være behjælpelig med tilskud.

Sygesikring Danmark giver også tilskud til psykologydelser. Se mere her.

Hvis du har en sundhedsforsikring, er det (oftest) også muligt at bringe den i spil hos mig, da jeg er autoriseret.

 

Så hvad koster det at gå til psykolog?

Som du kan se, er der mange svar på det spørgsmål. Derfor kan det godt betale sig at undersøge, hvilke muligheder for tilskud, der gælder for netop dig.

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig, og høre hvilken mulighed der er bedst for dig.

 

 

Comments are closed.