Hvad koster det at gå til psykolog?

 

Jeg tilbyder psykologisk rådgivning og terapi i flere forskellige former. Hos mig kan du både få samtaler (hhv i klinik i Århus og online) samt onlineforløb målrettet forskellige udfordringer i børnefamilien og forældreskabet.

Her på siden kan du finde uddybende beskrivelser af min tilbud, priser og øvrige praktiske oplysninger.

 

Samtaler

Vi kan mødes i Århus eller online

Jeg tilbyder rådgivning og terapi på to måder; nemlig i mine kliniklokaler centralt beliggende i Århus  og online via en videoplatform som sikrer data. Jeg kan derfor sikre min tavshedpligt og dine data både i klinikken, såvel som online.

 

I klinikken i Århus

Klinikken ligger i Rosensgade 15, 2. sal, 8000 Århus C. Du finder venteværelset lige inden for døren, og her er du velkommen til at forsyne dig med kaffe, te og vand.

 

I klinikken tilbyder jeg:

Individuelle samtaler à 60 minutters varighed: 950 kr.

Læs mere om individuelle samtaler her.

 

Familiesamtaler à 90 minutters varighed: 1.500 kr

Læs mere om familiesamtaler her

 

Parterapi à 90 minutters varighed: 1.500 kr

Læs mere om parterapi her.

 

Afbud: 

Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har jeg evt. mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar.

 

OBS: Pr. 1.8.2018 stiger priserne til 1.000 kr for individuelle samtaler (60 min), 1.600 kr for familiesamtaler og parterapi (90 min) og 1.175 kr for familiesamtaler og parterapi (60 min).

 

Online (via PsychCon) tilbyder jeg:

★ En online samtale à 60 minutters varighed: 950 kr

★ Klippekort med 5 onlinesamtaler à hver 60 minutters varighed: 4500 kr, som betales forud for første samtale. Her sparer du 50 kr pr. samtale

★ Klippekort med 10 onlinesamtaler à hver 60 minutters varighed: 8500 kr, som betales forud for første samtale. Her sparer du 100 kr pr. samtale.

OBS: Pr. 1.8.2018 stiger priserne til 1.000 kr for individuelle samtaler (60 min) og klippekort til 4.750 kr (5 samtaler) og 9.000 (10 samtaler). 

 

Der er ingen udløbsdato på klippekortene, så du behøver ikke at bruge alle klip i samme forløb, men kan fint gemme et antal klip til senere brug, fx til opfølgning efter en periode.

 

Samtalerne afholdes via en videoplatform, som sikrer fortrolighed og krypterer alle data. Du behøver derfor ikke være nervøs for at nogen “lytter med” eller at dine personlige oplysninger er tilgængelige for andre.

 

Online kan vi mødes hvorsomhelst og er dermed ikke begrænset af geografi og afstande. Du behøver altså ikke at bo i (nærheden af) Århus, for at få min hjælp. Har du blot en computer eller tablet og en netforbindelse, kan vi gå i gang med det samme.

Her kan du læse om samtaler med psykolog online.

 

Afbud:
Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har jeg evt. mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar.

 

Onlineforløb

Jeg tilbyder løbende onlineforløb  individuelt eller på hold med mulighed for at sparre og netværke med andre forældre eller mødre/fædre i samme udfordringer.

 

Gå til psykolog online

Glade børn – Stærke søskende

Et forløb for dig, der ønsker at styrke dine børns selvværd,  sænke konfliktniveauet betydeligt og skabe de bedste rammer for en stærk og sund relation mellem dine børn – nu og for livet. Du kan læse mere og booke din plads her.

 

 

Styrk Hverdagen i Børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv

Gå til psykolog via et onlinekursusEn online workshop i fem moduler, som tager dig gennem de udfordringer alle børnefamilier møder i hverdagen, og som ingen ved hvad de skal gøre ved. Du får solid viden, inspiration og masser af konkrete redskaber lige til at gå i gang med at bruge. Alt sammen formidlet i et nede-på-jorden og letforståeligt sprog fuld af eksempler undervejs.
Du kan læse meget mere om workshoppen her

 

 

Forløbene er bygget op af flere elementer, der supplerer hinanden optimalt. Du får adgang til digitale moduler med præcis den viden og de redskaber, du har brug for, for at skabe den forandring for dig selv og din familie, du ønsker. Jeg holder dig på sporet, til ilden og i hånden hele vejen.

Læs mere under de enkelte forløb ovenfor (klik på forløbets titel). Og send mig endelig en mail (mail@heidiagerkvist.dk), hvis du er det mindste i tvivl om forløbenes indhold, teknikken eller noget tredje.

 

Mulighed for helt eller delvis tilskud

 

Jeg har ikke ydernummer, hvilket betyder, at du ikke kan bruge en henvisning fra lægen hos mig.

Mange arbejdspladser betaler dog ofte et forløb hos psykolog. I nogen tilfælde kan din kommune også være behjælpelig med tilskud.

Sygesikring Danmark giver også tilskud til psykologydelser. Se mere her.

 

Så hvad koster det at gå til psykolog?

Som du kan se, er der mange svar på det spørgsmål. Derfor kan det godt betale sig at undersøge, hvilke muligheder for tilskud, der gælder for netop dig.

 

Du er velkommen til at kontakte mig, og høre hvilken mulighed der er bedst for dig.

 

 

Hent mit videokursus om konflikthåndtering i børnefamilien

Få videokurset om konflikthåndtering i børnefamilien

Konkrete og effektive redskaber til dine udfordringer i hverdagen med børn

★ Løbende tips og inspiration til mere ro og glæde i familien

★ Få den nyeste viden først

(Koster kun din mailadresse)

.

You have Successfully Subscribed!