Individuelle samtaler

27 Shares

 

Jeg tilbyder individuelle samtaler i klinikken i Århus og online

I de individuelle samtaler tager vi fat i det, der udfordrer dig, og som du gerne vil blive klogere på og kunne håndtere på en mere hjælpsom og mindre smertefuld eller opslidende måde.

Sammen går vi på detektivarbejde i dine tanker, følelser og handlinger knyttet til den udfordring du står i, og vi kigger på, hvordan du forholder dig til de situationer, den udfordring fører med sig. Jeg hjælper dig med at få øje på hvilke handlemuligheder du har, og hvordan du helt konkret kan gøre noget andet, og dermed bringe dig selv væk fra den situation du gerne vil ud af, og hen til det sted du gerne vil være, og som gør dig godt.

Det kan være angstfyldt at ændre på vaner og tanker, du har fulgtes med og øvet dig i i mange år. Derfor går vi vej ét skridt ad gangen, så dit system kan følge med, og så de nye vaner kan lagres og få lov at arbejde konstruktivt for dig. Jeg holder dig i hånden, på sporet og til ilden undervejs.

 

Jeg er kendt for min evne til at formidle min viden på en meget letforståelig måde, som gør det enkelt at handle på den og omsætte den i praksis. Det gælder naturligvis også for de emner vi berører i de individuelle samtaler.

I de individuelle samtaler hos mig får du dermed både solid psykologisk viden om de dynamikker, der er på spil i din situation, og du får helt konkrete redskaber og teknikker til at gøre noget andet og mere hjælpsomt i de situationer, end du har kunnet hidtil.

Jeg giver ofte “lektier for”, fordi det at have ét fokuspunkt ad gangen er hjælpsomt i forhold til at skabe forandring. Derudover er det dét, du arbejder med mellem samtalerne, som skaber forandringen for dig.

 

Hvad kan vi tale om i de individuelle samtaler?

Som uddannet psykolog (cand. psych.) har jeg en bred viden om menneskelige reaktioner og relationer. Det betyder, at jeg kan hjælpe dig med udfordringer som angst, tvivl, udmattelse, sorg og tab, identitet, livskriser, selvværd/selvtillid, tristhed, relationer til din opvækstfamilie, kommunikation, stress og andre belastninger.

Derudover er jeg særligt specialiseret i feltet omkring at blive/være familie, par og forældre. Jeg har mange års erfaring i at arbejde med børns trivsel og udvikling, og med at hjælpe forældre til at hjælpe både deres børn og sig selv bedst på vej i hverdagen og i livet.

 

Du kan læse mere om min baggrund og erfaring her.

Læs også mere om parterapi her, og om mit arbejde som familiepsykolog her.

 

Hvad koster individuelle samtaler?

En individuel samtaler koster 1.000 kr og varer 55-60 minutter.

 

Se mere om priser, rabatter og mulighed for tilskud her.

 

Afbud:
Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har jeg evt. mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar. Det gælder også ved sygdom, akut afbud eller udeblivelse.

 

ndividuelle samtaler hos psykolog Heidi Agerkvist

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om, hvordan vi kan tage hånd om din situation.

 

 

27 Shares