Kontakt Psykolog Heidi Agerkvist

 

Jeg kan kontaktes på flere måder:

Du kan fange mig pr telefon på 50 42 36 30. Hvis jeg sidder fordybet i en samtale, tager jeg ikke telefonen, men lægger du en besked med dit navn og nummer, så ringer jeg dig op inden længe.

Det er oftest både nemmest og hurtigst at komme i kontakt med mig via mail på mail@heidiagerkvist.dk
Jeg vender tilbage på alle mails indenfor kort tid. Hvis du gerne vil ringes op, kan du blot oplyse dit telefonnummer.

 

Her finder du mig:

Mine kliniklokaler ligger Badstuegade 5-7, 1. + 2. sal, 8000 Århus C.

Letbanestoppene Skolebakken og Nørreport ligger få minutter derfra, og en lang række buslinjer stopper ved Klostertorv ganske kort fra Badstuegade. Kommer du i bil kan du med fordel parkere i Magasins P-hus. Derfra er der få minutter at gå til klinikken.
En alternativ parkeringsmulighed er Navitas eller Dokk1. Der er et par minutter længere at gå, men stadig ikke langt.

Klinikken ligger lige ovenpå Panduros butik på Pustervig Torv. Gå ind ad porten til højre for butikken og op ad trappen. Det hyggelige venteværelse finder du lige inden for døren.
Tag en lille pause i sofaen eller en af de forskellige stole, når du ankommer. Der er stille musik og læsestof at slappe af med, inden jeg kommer og byder dig med ovenpå.

 

 

Er du nysgerrig på hvem jeg er, kan du “møde mig” i de mange artikler jeg har skrevet her på bloggen, og få et indtryk af hvad jeg tænker og hvordan jeg arbejder –  helt gratis og uforpligtende.

 

Kontakt Psykolog Heidi Agerkvist

 

 

 

 

 

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Bedste hilsner
Psykolog Heidi Agerkvist

 

 

Til studerende og skoleelever:
Jeg modtager ugentligt forespørgsler fra studerende og skoleelever i forbindelse med opgaver og temauger. Hvor end jeg gerne ville, har jeg ikke tid og mulighed for at svare på sådanne henvendelser, og henviser i stedet til de mange artikler og brevkassesvar, som ligger her på siden.

Du er velkommen til at bruge hele eller dele af mine artikler i din opgave, så længe du angiver mig eller siden her som kilde. Ligeledes er du velkommen til at dele og linke til mine artikler i din opgave, på dit eget site og på sociale medier under henvisning til mit navn eller mit site.

 

 

Du kan også finde mig her:

Comments are closed.