Kontakt Psykolog Heidi Agerkvist

1 Shares

 

Jeg kan kontaktes på flere måder:

Du kan fange mig pr telefon på 50 42 36 30. Hvis jeg sidder fordybet i en samtale, tager jeg ikke telefonen, men lægger du en besked med dit navn og nummer, så ringer jeg dig op inden længe.

Det er oftest både nemmest og hurtigst at komme i kontakt med mig via mail på mail@heidiagerkvist.dk
Jeg vender tilbage på alle mails indenfor kort tid. Hvis du gerne vil ringes op, kan du blot oplyse dit telefonnummer.

 

Mine kliniklokaler ligger Mejlgade 42, 1. + 2. sal, 8000 Århus C.
Letbanestoppet Skolebakken ligger få minutter derfra, og komme du i bil kan du med fordel parkere i Navitas’ kælder. Derfra er der få minutter at gå til klinikken.
Tag en lille pause i en af stolene i gangen, når du ankommer. Der er stille musik og magasiner at slappe af med, inden jeg kommer og byder sig indenfor.

 

Er du nysgerrig på hvem jeg er, og hvordan jeg arbejder, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev og “møde mig” der  – helt gratis og uforpligtende.

 

Kontakt Psykolog Heidi Agerkvist

 

 

 

 

 

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Bedste hilsner
Psykolog Heidi Agerkvist

 

 

Til studerende og skoleelever:
Jeg modtager ugentligt forespørgsler fra studerende og skoleelever i forbindelse med opgaver og temauger. Hvor end jeg gerne ville, har jeg ikke tid og mulighed for at svare på sådanne henvendelser, og henviser i stedet til de mange artikler og brevkassesvar, som ligger her på siden.

Du er velkommen til at bruge hele eller dele af mine artikler i din opgave, så længe du angiver mig eller siden her som kilde. Ligeledes er du velkommen til at dele og linke til mine artikler i din opgave, på dit eget site og på sociale medier under henvisning til mit navn eller mit site.

 

 

Du kan også finde mig her:

1 Shares