Gratis psykologhjælp

Her finder du gratis psykologhjælp, redskaber og materiale til inspiration.

Gratis psykologhjælp findes i mange formater.
Jeg tilbyder lidt hvert – se med herunder 🙂

 

Nyhedsbrev og videokursus:

Gratis psykologhjælp leveret i din indbakke

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev får du adgang til et videokursus i fem dele, spækket med viden om konflikter i børnefamilien og konkrete letanvendelige redskaber til at håndtere dem. Det er redskaber, der virker, og som du kan gå i gang med at anvende lige med det samme.

 

Videokursets fem temaer med tilhørende redskaber er:

1: Minimer konflikten ved at vælge det rette fokus.

2: Styr udenom invitationer til konflikter.

3: Undgå at lægge unødvendigt ekstra konfliktmateriale på en situation, der i forvejen er ømtålelig.

4: Brug konflikten klogt og lad den bringe jer videre – sammen.

5: Nøglen til at slippe konflikten og genetablere kontakten igen.

 

Efter videokurset modtager du en række mail med solid viden om og inspiration til det moderne familieliv, forældreskab og parforhold. Tips og tricks, og enkle effektive strategier – lige til at putte i lommen og tage med ud i hverdagen og livet.

Over 25.000 forældre har allerede hentet kurset.

Få videokurset og mailserien her – helt gratis

 

Få 3 gratis kapitler fra mit populære onlinekursus Glade Børn – Stærke Søskende

Jeg har skabt et helt univers om søskende. Om konflikter, jalousi, roller, fortrolighed, kærlighed og livslangt venskab. Og du er mere end velkommen til at være med.

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev dedikeret til søskende og alt hvad der hører til det felt, får du adgang til 3 kapitler fra mit populære onlinekursus Glade Børn – Stærke Søskende.

 

De tre kapitler giver dig viden om:

Gratis psykologhjælp til søskende★ De roller og positioner vi får i familien, og hvad der sker, hvis de roller bliver for ufleksible, eller kun giver plads til en lille del af os. Det har nemlig stor betydning for, hvordan vi indgår i relation med hinanden – og dermed også for relationen mellem søskende i en familie.

★ Den store misforståelse om retfærdighed og forskelsbehandling – og hvorfor du er nødt til at forskelsbehandle dine børn for at være retfærdig.

★ Om den mest ødelæggende faktor for en stærk og kærlig søskenderelation – og hvordan du undgår den.

 

Gratis psykologhjælp til at pakke den gave op, det er at få søskende

Udover de tre kapitler får du også et ekslusivt mailkursus fuldt af endnu flere tips, redskaber og teknikker til at hjælpe dine børn til at få en stærk og langtidsholdbar søskenderelation.

Få de 3 kapitler og det eksklusive mailkursus her

 

Bliv ekspert i dit eget kærlighedsliv ❤️

Jeg har lavet et mailkursus om kærlighed og og parforhold.
Jeg vil gerne dele al min viden om og erfaring med parforhold og gode vilkår for at kærligheden kan leve og vokse. Jeg drømmer om, at den viden kan komme ud og gøre gavn i så mange parforhold som muligt.
Derfor har jeg lavet et solidt mailkursus fuld af viden og helt konkrete måder at gribe udfordringerne i parforholdet an på, så I kommer tættere på hinanden og kan flytte jer fra de steder, hvor de samme ting går i hårdknude igen og igen.
Jeg har gjort mig virkelig umage for at gøre det hele så letforståeligt og så let at omsætte som muligt. Og jeg er ret godt tilfreds med resultatet 😉

Mailkurset koster ikke noget

Hent mailkurset lige her og glæd dig til mere kærlighed❤️

 

Hvad sker der med parforholdet, når vi bliver forældre?

Gratis psykologhjælpHør en times samtale med Heidi og de to kvinder Julie og Laura fra Jegermor. Det handler om kærlighed, parforhold, hormoner, forventninger, skuffelser, længsler og stærk dyb kontakt. Hør det ene spørgsmål alle par stiller hinanden og hvad din partner dybest set har brug for, når han/hun skælder ud, angriber eller er utilfreds – og hvordan du nemt kan give det.

Lav en god kop kaffe eller te og sæt dig godt til rette i sofaen – der er tyk kærlighed i vente ❤️

Hent podcasten her

 

Har du styr på dit barns digitale verden?

Få styr på dit barns digitale verdenDet har Ulla Dyrløv – og hende har jeg fået lov at interviewe. Det blev i alt til en times virkelig brugbar viden og gode greb til som forælder at tage del i og håndtere dit barns brug af digitale medier. Vi snakker bl.a. om hvad det er vigtigt at have øje for som forældre til børn med adgang til spil og til internettet, hvad der er godt og hvad der er for meget når det gælder børns forbrug af online medier og muligheder og om afhængighed, forskning og sund fornuft.

Ulla deler også hvad børn går glip, som er essentielt for deres udvikling, hvis de sidder for meget med en skærm, og hun runder af med et godt sted at starte (mange gode steder faktisk), hvis man som forældre kan se, at der er brug for at gøre noget ved det digitale forbrug, men ikke lige helt ved hvordan man kommer i gang med det.

Interviewet i sin fulde længde ligger som en del af bonusmaterialet på mit onlineforløb Styrk Hverdagen i Børnefamilien, men du kan høre en bid af det her:

Hent smagsprøven her

 

Endnu mere gratis inspiration og viden

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, sikrer du dig samtidig at modtage flere tips og tricks, viden, inspiration, redskaber, blogindlæg, invitationer til webinarer, workshops, artikler og andre former for gratis psykologhjælp med jævne mellemrum. Det er også altid mine nyhedsbrevslæsere, der får mulighed for at få fingre i gode tilbud, særpriser og rabatter før alle andre.

Du tilmelder dig nyhedsbrevet her

 

Hør Heidi blive interviewet om nærvær

Nadia Zarling fra Sund Attitude har interviewet mig til sin podcast, og du kan hente episoden til din yndlingspodcastafspiller.

Du får tre kvarters input i ørerne om:

★Hvorfor jeg overhovedet arbejder med nærvær

★ Hvad nærvær er

★ Hvordan nærvær kan være vigtigt for sundheden

★ Hvordan du kan blive mere nærværende i din hverdag

★ og meget mere

Lige til at nuppe med i bussen eller på cyklen. Og der er selvfølgelig helt konkrete tips til sidst, som er nemme at gå hjem og handle på med det samme.

Hent episoden her – det koster kun din mailadresse.

 

 

 

 

Følg mig på Facebook:

Hop med over på min facebookside her og giv den et like. Der deler jeg løbende tips og tricks, artikler, nyheder og blogindlæg, og du er altid velkommen til at deltage i debatten.

 

Og på Instagram:

Vil du med lidt mere “bag om scenen” og have små kig ind i min hverdag og mit arbejde som psykolog og mit liv som helt almindeligt menneske, så kom med her.

 

Mere på vej:

Jeg lægger løbende nyt materiale på siden her, så kig snart forbi igen.
Jeg håber, at du får gavn af siden, hvor jeg har samlet forskellige former for gratis psykologhjælp til dig.

 

Gratis Psykologhjælp

 

Rigtig god fornøjelse

Bedste hilsner
Heidi

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.