Caroline Woie

Jeg er glad for at have Caroline Woie som en del af teamet her i Huset Agerkvist. Caroline er uddannet både psykolog og sexolog, og tilbyder parterapi både her i Badstuegade og online. Hos Caroline er det også muligt at få lidt senere eftermiddags- og aftentider.

Caroline beskriver sig selv sådan her:

 

Jeg møder jer med tillid og respekt

Psykolog Caroline WoieNår vi igennem livet oplever perioder med udfordringer eller kriser, kan vi have brug for at række ud efter hjælp og støtte fra andre. Nogle gange kan det give god mening, at få hjælp hos en psykolog til, at håndtere eller bearbejde det, der er svært.

Det kan være et stort skridt at tage kontakt til en psykolog, og det er derfor vigtigt for mig, at møde dig med åbenhed, respekt og anerkendelse for netop den livssituation du står i. Derudover har jeg et særligt fokus på, at skabe et trygt og fortroligt rum, der danner rammen for et godt og tillidsfyldt samarbejde mellem os.

Jeg er af den overbevisning, at vi alle gør vores bedste ud fra de ressourcer og forudsætninger vi har, og ud fra de erfaringer vi har gjort os gennem livet. Samtidig tror jeg på, at hvis vi ønsker forandring og udvikling, skal vi starte med at gøre noget andet, end vi plejer, og være åbne og nysgerrige overfor, at arbejde med os selv individuelt eller i betydningsfulde relationer. Jeg arbejder primært ud fra en dynamisk, emotionsfokuseret og tilknytningsorienteret tilgang, men vil altid tilrettelægge hvert enkelte forløb med udgangspunkt i dine ønsker, behov og situation.

 

Om mig – Caroline Woie

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet og har også en efteruddannelse i Emotionsfokuseret Parterapi. Derudover har jeg en baggrund som certificeret sexolog.

Min faglige erfaring strækker sig indenfor områder af parforholdsproblematikker, relationelle udfordringer, psykisk vold, sexologiske problemstillinger, kriser, angst og stress.

For at vedligeholde den faglige kvalitet i min praksis, modtager jeg løbende supervision og egenterapi, samt deltager i relevante kurser og efteruddannelser.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og følger derfor de etiske principper for nordiske psykologer.

Privat bor jeg sammen med min kæreste og mine to børn. Jeg er 40 år gammel, og har som alle andre mennesker erfaret udfordringer i livet, hvor jeg selv i perioder har haft gavn af psykologsamtaler.

 

Parterapi

Der kan være forskellige årsager til hvorfor, I som par ønsker parterapi.

I oplever måske:

  • Udfordringer i kommunikationen
  • Mange konflikter og magtkampe
  • At være fastlåst eller gået i stå
  • Utroskab
  • Tvivl
  • Livskriser
  • Udfordringer i jeres intime og seksuelle liv
  • Et ønske om at udvikle og styrke jeres nuværende parforhold

Uanset hvad I henvender jeg med, vil jeg tilrettelægge et forløb med udgangspunkt i jeres ønsker, behov og livssituation. Typisk vil et forløb starte med en første fælles samtale, en individuel samtale med jer hver især og en anden fælles samtale, og hvor vi efterfølgende laver flere aftaler sammen.

I parterapien arbejder jeg primært ud fra en emotionsfokuseret tilgang (EFT), hvor det centrale er, at I som par, får indsigt i de negative mønstre, der spænder ben for den trygge kontakt imellem jer, og på hvordan I kan blive et team om at gøre noget andet, når det sker.

Når I kommer i parterapi hos mig, er jeres relation min klient og jeg har en særlig opmærksomhed på, at I begge føler jer hørt og forstået. Jeg arbejder ikke med at placere skyld hos nogen, men anskuer parforholdet som et teamarbejde, hvor begge parter bidrager til – og har ansvaret for, hvordan relationen opleves at være i.

I parterapien vil vi sammen gå på opdagelse i at forstå funktionen af jeres adfærd, og hvilken effekt denne adfærd kan have på jeres partner. Samtidig søger vi at identificere de underliggende følelser, behov og længsler, I hver især har.

Igennem parterapien vil jeg hjælpe jer med, at få en større forståelse og en øget bevidsthed om jer selv, hinanden og jeres parforhold. I vil få nye ’følte’ erfaringer med, at (gen)skabe og fordybe tryg(ere) kontakt og kommunikere på en anderledes måde, så I bedre kan lykkes med at udtrykke og blive mødt i jeres længsler og behov.

Alene det at træffe beslutningen om, at gå i parterapi ser jeg som det første skridt på vejen til at skabe forandring, udvikling og vækst i jeres relation – og jeg vil gerne hjælpe jer til at tage de næste skridt.

 

Jeg glæder mig til at møde jer!

De bedste hilsner
Caroline

 

Samtaler hos Caroline kan bookes via mail@heidiagerkvist.dk

Priser hos Caroline Woie er:
• Individuel samtale (50-60 min): 1.150 kr
Parterapi (80-90 min): 1.800 kr
Familiesamtale (80-90 min): 1.800 kr

 

Afbud:
Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har vi en lille mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar. Det gælder også ved sygdom, akut afbud eller udeblivelse.

 

Comments are closed.