Caroline Woie

Jeg er glad for at have Caroline Woie som en del af teamet her i Huset Agerkvist. Caroline er uddannet både psykolog og sexolog, og tilbyder parterapi både her i Badstuegade og online. Hos Caroline er det også muligt at få lidt senere eftermiddags- og aftentider.

 

Caroline beskriver sig selv sådan her:

Tryghed og tillid er fundamentet i mit arbejde

Caroline WoieFor mig er det afgørende at møde alle mennesker med anerkendelse og respekt, og det er vigtigt for mig at skabe et trygt og tillidsfyldt rum, hvor I føler jer hørt og forstået. Jeg er af den overbevisning, at vi alle sammen gør vores bedste, ud fra vores forudsætninger og de livserfaringer vi har med os. Samtidig tror jeg også på, at al forandring og udvikling starter indeni os selv – når vi har et ønske om at gøre noget andet end vi plejer, og er åbne overfor at arbejde med os selv.

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, og har derudover en baggrund som certificeret sexolog. Jeg har erfaring med at arbejde med forskellige klientgrupper og psykologiske problemstillinger – herunder angst, stress, depression, relationelle vanskeligheder og psykisk vold. Da jeg altid har været nysgerrig på relationelle mønstre og dynamikker i parforholdet, har jeg har en særlig interesse i parterapi.

Parterapi

Alle mennesker, der lever i et parforhold vil sandsynligvis i perioder opleve, at have udfordringer i deres parforhold. Det kan være udfordringer med at kommunikere med hinanden, mange skænderier og konflikter, manglende intimitet og nærvær, at have mistet ’gnisten’ eller stå i større livskriser, som påvirker parforholdet. Nogle gange kan vi have brug for at række ud efter hjælp fra andre, og her kan parterapi være en mulighed.

I parterapien arbejder jeg ud fra en emotionsfokuseret (EFT) tilgang, hvor fokus er at styrke jeres relation til hinanden, samt forstå og ændre de negative mønstre, som fastlåser jer når det bliver svært, og som tager jer væk fra hinanden. I terapien vil jeg derfor hjælpe jer med, at få nye følte erfaringer med, at være følelsesmæssigt tilgængelige for hinanden og skabe en tryg kontakt imellem jer. På den måde vil I få bedre forudsætninger for at kommunikere med hinanden, kunne forstå og rumme hinandens forskelligheder og arbejde sammen som et team.

Det første skridt

Jeg ved, at det kan være svært at række ud efter hjælp, ligesom det kan være svært at få øje på, hvad der skal til for at skabe forandring og udvikling – det kan jeg hjælpe jer med.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

De bedste hilsner
Caroline

 

Samtaler hos Caroline kan bookes via mail@heidiagerkvist.dk

Priser hos Caroline Woie er:
• Individuel samtale (50-60 min): 1.100 kr
Parterapi (80-90 min): 1.700 kr
Familiesamtale (80-90 min): 1.700 kr