Caroline Due Møller

 

Caroline Due Møller er tilknyttet klinikken i Badstuegade, som en af de dygtige psykologer jeg samarbejder med. Caroline kommer med erfaring både ind i det parterapeutiske arbejde, indviduelle udviklingsforløb og gode formidlingsevner.
Caroline har et dejligt umiddelbart væsen, og det er særligt nemt at føle sig tryg og tilpas i hendes selskab.

 

Her fortæller hun selv lidt om, hvordan hun arbejder:

Tryghed og omsorg er udgangspunktet i vores samarbejde

Caroline Due MøllerSom psykolog ønsker jeg at bidrage til, at du må opleve øget grad af tryghed og trivsel – både i dig selv og i dine nære relationer. Hos mig vil jeg først og fremmest sikre det ved at have stort fokus på at skabe en rar atmosfære og en god og tryg arbejdsalliance med dig eller jer.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har erfaring med at arbejde med par, unge og voksne.

Jeg har i særlig grad dykket ned i problematikker vedrørende parforholdet, familieliv, selvværd, livet med børn eller søskende med handicap og sårbarheder omkring moderskabet. Ligegyldigt hvad din problematik er, vil jeg møde dig med nærværende kontakt, indlevelse, omsorg og min psykologfaglige forståelse.

Parterapi

Der kan være mange grunde til, at I ønsker støtte og hjælp i jeres relation til hinanden. Mange parforhold udfordres af negative mønstre, og med udgangspunkt i den emotionsfokuserede tilgang, vil vi sammen undersøge, gå på opdagelse i og korrigere disse mønstre, så den trygge kontakt mellem jer kan øges. Med min støtte og hjælp vil vi arbejde på, at I skal besøge hinandens perspektiver og derigennem løbende få nye erfaringer, som kan skabe grobund for en tryggere relation til hinanden.

Kilder til mening – enkeltsession

Foruden parterapi og individuelle forløb tilbyder jeg også enkeltsessioner med udgangspunkt i SoMeCam-metoden. Metoden er et konkret værktøj til at starte en åben og konkret samtale om eksistentielle dimensioner, som ofte kan være komplekse at være i berøring med. I sessionen vil vi på struktureret vis udforske og kortlægge, hvad der overordnet set gør dit liv meningsfuldt at leve, og om der er overensstemmelse mellem det, du ønsker og den måde, du lever dit liv på. Jeg benytter også metoden i individuelle forløb, hvis det har relevans og interesse.

Opstart på forløb

Ved vores første møde vil vi sammen spore os ind på, hvad der netop er vigtig for dig eller jer i jeres aktuelle situation og derudfra finde ud af, hvordan vores samarbejde skal se ud.

Jeg glæder mig til at følges med dig/jer!

Venlig hilsen Caroline

 

Samtaler med Caroline kan aftales på mail@heidiagerkvist.dk eller via tlf 50 42 36 30

Priser hos Caroline er:
• 
Individuel samtale (50-60 min): 1.100 kr
Parterapi (80-90 min): 1.700 kr
Familiesamtale (80-90 min): 1.700 kr

 

Afbud:
Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har vi en lille mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar. Det gælder også ved sygdom, akut afbud eller udeblivelse.

 

Comments are closed.