Terapi i weekenden

17 Shares

Terapi i weekenden og om aftenen er nu en mulighed i den hyggelige klinik i Mejlgade

Terapi i weekenden i MejlgadeJeg er så glad for, at jeg nu, sammen med psykolog Line Holberg, kan tilbyde muligheden for at få hjælp til dit parforhold, din familie, og i det hele taget din trivsel i livet på lidt mere ”skæve tidspunkter” end indenfor almindelige arbejdstid.

Hvis du har fulgt med her på kanalen på det sidste, ved du, at jeg i efteråret har rykket klinikken til en ny dejlig adresse i Mejlgade, og at jeg har indgået samarbejde med både Rie Strange og Line Holberg.

Det betyder, at vi sammen kan tilbyde meget fleksible tider hele ugen, og at du/I dermed kan få et forløb i din arbejdstid, om aftenen og/eller i weekenden.

 

Terapi weekend og aften hos Line

Det er især Line, der tilbyder tider i weekenden og sene eftermiddage/tidlige aftener. Line har særligt hjerte for parterapien og for familier, der har brug for et kærligt blik og en hånd i ryggen som hjælp til at løsne de knuder, deres relationer og kærlighed er viklet ind i.

Om terapi i weekenden siger Line:

Terapi i weekenden v. Line Holberg“Jeg elsker at låse mig ind i klinikken sådan en lørdag morgen. Byen er helt stille og langsomt ved at vågne roligt og fint. Det er som om, der er en særlig sprød energi og klarhed over det hele. Parrene og familierne træder også ind ad døren på en anden måde, end når de kommer forhastet fra arbejde og skal skynde sig videre bagefter. Der er på en måde bedre tid – selvom tiden helt objektivt set er den samme”.

Hvis du har ledt efter en mulighed for at få terapi i weekenden – til dig, til dit parforhold, dit forældreskab eller til dit unge menneske – så er den her nu. Det er der allerede en hel del der har fået øjnene op for – og tilfredsheden er stor.

OBS: Der pålægges IKKE et ekstra tillæg for aftaler om terapi weekend og aften. Prisen er den samme som for hverdagsaftaler.

 

Du kan læse mere om Lines baggrund og til gang til terapeutisk arbejde her.

 

Terapi i weekenden hos Line Holberg aftales via mail@heidiagerkvist.dk eller på 50423630.

 

 

 

 

17 Shares

Skriv din kommentar