Tag plads

En kærlig hånd til dig, der er blevet mor, og næsten har glemt, at du stadig er et helt menneske.

Så hæng lige på et øjeblik endnu!

Tag Plads handler nemlig kort fortalt om at huske at være et helt menneske, selvom du er blevet mor.

Det er en stor omvæltning at få børn, og det skal det også have plads til at være. Men for mange skrider balancen, og der bliver alt for lidt plads til det, du også er, samtidig med at du er mor. Det dur ikke i længden. Det bliver vi slidte og utilfredse af, og det gør en hel del ved både tålmodighed, humør og livskvalitet. Det er ikke godt for nogen. Hverken for os selv, eller for de børn, vi er så optagede af at være der for.

For ja, du skal være der for børnene. Men du skal også være der for dig selv. Både for deres og for din skyld.

 

Det er tid til at lave et skift

Idag er luften tyk af stærke og meget ensporede forventninger og ”regler” om, hvordan man er mor på den rigtige måde. Det er blevet meget nemt at træde forkert, og den dårlige samvittighed lurer hele tiden i kulissen.

Det er tid til et skift i forståelse, kurs og vaner. Moderskabet er ikke alt eller intet. Det er ikke sundt at leve et familieliv, hvor der er så lidt plads til én af dem, der er allervigtigst for at familien fungerer; Ja, det er dig!

 

Derfor har jeg lavet onlinekurset Tag Plads

Tag Plads onlinekursus

Tag Plads betyder både:

”Tag din plads!” Altså lad dig selv få plads og lad hele dig komme i spil. Det dur ikke, hvis du forsvinder eller altid sætter dig selv bagerst i køen.

Det betyder også: ”Værsgo at tage plads”, forstået som: ”Sæt dig lidt her, træk vejret og lad nogle andre tage ansvaret en stund. Værsgo at tage plads og lade dig forkæle lidt af livet, og dem der omgiver dig. Du behøver ikke altid have styr på alting. Tag blot plads her i den bløde stol for en stund. Det er din tur at sidde her og nyde”.

Tag Plads er helt kort fortalt en hjælpende hånd til dig til at huske at være et helt menneske, selvom du er blevet mor. Til alles fornøjelse.

I Tag Plads får du 5 moduler med lydfiler på 15-30 minutter, samt tilhørende arbejdsark, der hjælper dig med at skifte perspektiv, fokus og vaner, og få plads til mere af alt det, der gør dig godt.

I de 5 moduler får du:

Modul 1 – Velkommen tilbage

Det første modul hjælper dig til at forstå, hvorfor det er bydende nødvendigt, at du kommer tilbage i dit eget liv, og hvorfor det ikke har det fjerneste med egoisme at gøre. Vi kigger også helt specifikt på, hvordan du undgår at blive en bitter og trist version af dig selv, efter at have været så meget for så mange i så lang tid.


Modul 2 – Skru ned for sammenligningen og op for omsorgen

Her kigger vi på hvad der sker, når du sammenligner dig med andre, og hvordan du undgår at hælde benzin på tristheds- og utilstrækkelighedsbålet, når du gør det. Vi sammenligner os hele tiden med andre, og det er der meget godt i, når vi er bevidste om, hvordan vi gør det, og hvad vi bruger det til.

I dette modul lærer du at bruge sammenligning klogt – nemlig til at lære nye lag af dig selv at kende, og at få mere af det, du længes efter ind i dit liv.


Modul 3 – En kærlig hånd til selvværdet

Tredje modul afliver myten om, at selvværd er noget man har fået med sig i en mere eller mindre brugbar form og grad, og så er det bare sådan det er resten af ens tid her på jorden. Det passer ikke! Selvværdet kan udvikles og arbejdes med, og det gør vi her, for livet bliver ganske enkelt dejligere, når selvværdet får næring.
I modul 3 får du en ganske særlig øvelse til at arbejde med de gamle selvbilleder, du bærer med dig, som påvirker selvværdet. Samtidig kigger vi på hvilke dele af dig, du har skåret fra undervejs i dit liv, og som trænger til at blive taget tilbage og få liv. Det er en tilgang, jeg ofte arbejder bruger i parterapien, og den er så stærk, at jeg nærmest vil kalde den tranformerende. Du får den her i en udgave tilpasset til én person.


Modul 4 – Sig farvel

Her er det tid til at sige farvel til alt det dødvægt, du slæber rundt på, som ikke giver dig værdi. Alt det, der bare har sneget sig ind, som du bruger tid og energi på, fordi ”det gør man jo”, eller fordi du har glemt at stoppe, selvom det ikke længere er relevant eller giver dig glæde at bruge krudt på det.

Vi rydder ud i vaner, ting og overbevisniger, så englene synger. Helt konkret og skridt for skridt. Og vi kigger også på et felt, der er svært at rydde ud i; nemlig relationer. Jeg viser dig flere veje at gå, hvis du har en (eller flere) relationer, der gnaver og slider i dit liv.

Alt sammen med det ene formål at rydde alt det overflødige ud og skabe plads til det, der vigtigt i dit liv!


Modul 5
  – En invitation til din livfuldhed

I kursets sidste modul skruer vi op for livet! For det, du elsker, det du har lyst til, det der får dig til at grine. Det, der gør dig smukkere og stærkere.

Har du glemt hvad det er? Ingen panik – vi finder det!

Vi kigger også på – og punkterer – de forbehold, der typisk står i vejen for, at du tør tillade dig at skrue op for livet.

I hvert modul får du også et arbejdsark, der hjælper dig med at omsætte viden og inspiration fra lydfilerne til aktiv handling. Du får adgang til alle moduler med det samme, og du kan høre dem så mange gange du vil, og i den rækkefølge du har lyst til.
Onlinekursus Tag Plads

Når du har arbejdet med modulerne i Tag Plads, har du bl.a.:

✔ Et klart billede hvilke behov du har glemt eller undertrykt for længe, og en konkret plan for at begynde at opfylde dem.

 

✔ Evne til at skelne mellem forskellige typer sammenligning, og blik for hvordan du kan bruge sammenligningen klogt og konstruktivt.

 

✔ Oplevet erfaring med effekten af at begynde at tale til dig selv, som én der er velkommen og gerne må være her.

 

✔ Et kraftfuldt værktøj til at give liv til de dele af dig selv, du har dømt ude og dermed tabt undervejs i dit liv. De skal tilbage og have liv nu, og det lærer du her.

 

✔ En grundig guide til at rydde ud i alt det, der stjæler din energi, dit fokus og din livsglæde. Alt fra unødigt rod i skufferne til relationer i din hverdag. Også i de relationer hvor det ikke er hverken muligt eller løsningen at bryde dem. Her finder du en ny måde at være i dem, så de ikke længere slider dig op. 

 

✔ Tyk inspiration til at skrue op for din livfuldhed og livsglæde. Og en punktering af de forbehold du spænder ben for dig selv med. Ud med dem og ind med meget mere af hele dig!

 

 

Med Tag Plads får du

★ En hovedrengøring i gamle begrænsende billeder af dig selv

 

★ Solide greb til at begynde at behandle dig selv som et helt menneske med helt reelle behov

★ En stærk invitation til at fylde dit liv og din hverdag med meget mere dig. Til alles fornøjelse!


Alt i alt et solidt mix af viden og af konkrete veje at gå til at leve dit liv som et helt menneske – også selvom du er blevet mor og har et stort ansvar og en stor opgave der. Det er ganske enkelt sjovest for dig, og dejligst for dem du omgiver dig med, når du tager din plads i dit liv og lever det helt og fuldt.

Din investering:

Tag Plads koster 647 kr

 

Altså kun cirka halvdelen af en enkelt samtale i klinikken. På sådan en samtale ville vi umuligt kunne nå omkring alt indholdet her. Og du ville ikke have nogen lydfiler at gå hjem med.

Du kan selvfølgelig betale i rater. Det er både muligt i 2 rater a 325 kr og i 3 rater a 220 kr. Beløbet trækkes automatisk fra dit kort med 30 dages mellemrum.

Tag Plads

Kvinder der har arbejdet på Tag Plads siger: