SEO kursus i Aarhus d. 13. juni 2022 kl 10-17

Vi gentager succesen og udbyder kurset igen

– Bliver din hjemmeside fundet af dine potentielle klienter?

– Eller ligger den godt gemt på “bagerste side” på Google?

– Vil du gerne have den længere frem i søgeresultaterne, men ved du ikke, hvordan du får det til at ske?

Sæt X i din kalender mandag d. 13. juni '22 kl. 10-17

Jeg har været så heldig at kunne booke Morten Vadskær til at holde kursus i SEO her i Aarhus – igen. 

Morten har arbejdet med online marketing, SEO og konverteringsoptimering i mere end 20 år, og er en af de store kapaciteter på feltet herhjemme.

SEO for psykologer

Og du tænker: "SEO..... Hvad er det nu lige det er?"

SEO er Search Engine Optimization, altså søgemaskineoptimering. Kort sagt betyder det: Sådan bliver du gode venner med Google 🙂
 
SEO handler om, hvordan du formulerer og strukturer indholdet på din hjemmeside, sådan at det bliver nemmest for Google at forstå, at det er din hjemmeside, der skal vises, når en potentiel klient søger på de ord og emner, du tilbyder hjælpe til, fx parterapi, angst, ocd eller sorg. 
 
SEO er også relevant for dig, der er træt af at kaste penge efter Google Adwords måned efter måned, og godt kan se at det bliver rigtig dyrt i længden. 
SEO koster noget af din tid til en start, hvilket selvfølgelig også er en investering. Men når du så først ligger lunt i Google-svinget, kan du skrue ned for eller helt slippe annonceringer, og leve godt af dit SEO arbejde i resten af dit arbejdsliv.  
 

Her er Mortens ord om dagens program:

★ På kurset lærer du, hvordan Google fungerer, og du lærer at navigere i det. Det vil gøre dig i stand til at bygge dit indhold, så du får mest mulig “bang for the buck” ved Google. Du lærer, hvad der skal til for at dit indhold er målrettet dine brugere, og hvor du kan finde inspiration til nyt indhold.
 
★ Vi skal også se på, hvorfor din hjemmesides struktur har betydning for om Google kommer til at elske dig eller ej. Vi runder emnet linkbuilding og hvordan man kan angribe disciplinen – og hvornår det giver mening at købe links.
 
★ Alt i alt vil du gå derfra med en forståelse for SEO, hvordan du selv kan angribe arbejdet, og hvordan du kan bruge Google til at få flere besøgende på din side, samt hvad du kan gøre selv, og hvad du bør købe hjælp til.

Pris og tilmelding

Tid og sted: Kurset foregår mandag d. 13. juni 2022 kl 10-17 i min klinik i Badstuegade 5-7, 1.+2. sal, 8000 Aarhus C. 
(På Pustervig Torv lige ovenpå Panduro). 

Pris: 2.200 kr + moms. Det inkluderer forplejning, snacks, kaffe/te osv. hele dagen.

Tilmelding: Send mig en mail på mail@heidiagerkvist.dk med dit navn og øvrige faktureringsoplysninger. Så sender jeg en faktura retur, og din plads er sikret, når den er betalt. 
Pladsen kan ikke refunderes.

Der er kun 10 kursuspladser i alt (3 tilbage), så vi sikrer god tid til spørgsmål, og til at Morten kan komme omkring alle.

Vil du længere frem i bussen..?

Det er godt at vide bare lidt om SEO, hvis man har en hjemmeside. Ellers bliver den kun fundet af dem, der ved præcis hvad den hedder, og de har jo alligevel været i kontakt med dig på anden vis.
 
Så kom med, også selvom du ikke har planer om at lave et stort online univers, men blot gerne vil have din hjemmeside frem i bussen og blive vist, når dine kommende klienter leder efter en kompetent psykolog, der kan hjælpe dem.
 
Morten har lovet, at det bliver på et niveau, hvor alle (selv it- og markedsføringsforskrækkede psykologer) kan være med, og at der bliver masser af konkrete eksempler på godt psykologrelevant SEO arbejde.
 
SEO for psykologer

 

 

 

Vi ses!

 

Bedste hilsner
Heidi

0 Shares