Rikke Grøhn

Mit team af dygtige psykologer i Huset Agerkvist byder også på Rikke Grøhn.
Rikke har tidligere arbejdet i PPR og har derfor en stor erfaringbase og værktøjskasse, når det gælder børns (og forældres) udvikling og trivsel. Rikke har en god forståelse for relationer og har også et dejligt roligt væsen, der gør det rart at være i hendes nærhed.

Herunder skriver Rikke lidt om hvem hun er:

 

Rikke GrøhnHej! Mit navn er Rikke Grøhn

Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet og tidligere arbejdet hos Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. Nu er jeg et sted i mit arbejdsliv, hvor jeg i endnu højere grad kan arbejde med min passion, som er tilknytningsperspektivet og hverdagstrivsel.
I Huset Agerkvist tilbyder jeg parterapi, familiesamtaler og individuel terapi.

 

Parterapi

I parterapi er der mulighed for at tale om og være nysgerrige på, hvad der fastholder det, der er svært eller som udfordrer jeres relation. I terapien hos mig er der ingen fordømmelse, tværtimod er det prisværdigt, at I tør søge hjælp. Min opgave er at guide jer i arbejdet med jeres relation.

At kunne nyde parforholdet og glæden ved at dele tilværelsen er ikke en lyserød sky. Det er noget der kræver arbejde. Derudover kræver det også nysgerrighed at kunne udvikle jer og lade jer vokse som mennesker. Der kan være brug for at sætte individuelle såvel som fælles grænser, så I forsat kan mærke deres egen integritet og identitet. Det er ofte her man kan gå skævt at hinanden og sidde fast uhensigtsmæssige mønstre. Måske har I brug for at undersøge relationen og genfinde roen og kærligheden?

 

Familiesamtaler

Som familie kan man også blive udfordret, når hverdagen melder sig. Forventningerne til familielivet ændrer sig mens både børn og forældre vokser. Det kan være svært at tale om og ofte vil muligheden for at ændre kurs synes svær og besværlig. I familiesamtaler kan vi sammen være nysgerrige på, hvad der er vigtigt for netop jeres familie. Ingen familie er ens og der findes (heldigvis) rigtig mange måde at være en familie på.

Jeg glæder mig til at møde jer!

De bedste hilsner fra Rikke

 

 

 

 

Samtaler hos Rikke kan bookes via mail@heidiagerkvist.dk

Priser hos Rikke er:
• Individuel samtale (50-60 min): 1.100 kr.
• Parterapi (80-90 min): 1.700 kr.
• Familiesamtale (80-90 min): 1.700 kr.

OBS: Pr 1.1.24 er priserne hhv. 1.150 kr.  og 1.800 kr for samtaler hos Rikke.

 

Afbud:
Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har vi en lille mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar. Det gælder også ved sygdom, akut afbud eller udeblivelse.

 

Comments are closed.