Psykolog med samtaleerfaring søges

227 Shares

Er der en psykolog på linjen?

Er du psykolog, og vil du gerne arbejde med terapeutiske samtaler? Er du optaget af relationer og reaktioner mellem forældre, børn og par?

Så læs med her: 

Jeg har stor tilgang i min klinik centralt i Århus – langt større end jeg selv kan følge med til. Det er ærgerligt for mig, men især for klienterne. Når man ringer og beder om parterapi eller hjælp til sin familie, skal man ikke vente mange måneder. Derfor søger jeg nu en psykolog til at indgå i et samarbejde med mig i klinikken, så vi sammen kan hjælpe med at skabe gode rammer for kærlighed og trivsel hos de mange par og familier, der henvender sig.

Kunne det være dig?

  • Du skal have erfaring med terapeutiske samtaler, og du skal have (eller oprette) dit eget CVR nummer.
  • Du har interesse i/erfaring med at arbejde med børn, familier og forældre.
  • Det er afgørende, at du har erfaring med parterapi og/eller stærk interesse i at udvikle dine faglige kompetencer indenfor det felt.
  • Du er en livsglad, nysgerrig og selvstændig person, der naturligt tager ansvar og byder ind.
  • Du må gerne have en kreativ hjerne, der er åben for at tænke skæve tanker om, hvordan et psykologarbejdsliv også kan tage form.
  • Der er ikke krav om autorisation.

 

Jeg stiller lokale til rådighed til dig, og sørger derudover for supervision, markedsføring, afregning, rengøring, kaffe osv, så du skal alene bruge din energi og opmærksomhed på samtaler i op til 10-12 timer om ugen (sandsynligvis med med mulighed for flere på sigt). Jeg har flere års erfaring med denne type samarbejde, og har kun godt at sige om det.

Det er muligt at kombinere stillingen med supplerende dagpenge, så dette er en oplagt mulighed for dig, der har lyst til og mod på at arbejde som selvstændig psykolog, men måske ikke helt kan overskue at tage springet fuldt ud endnu. Eller til dig, der har en deltidstilling et andet sted og gerne vil supplere med (flere) kliniske samtaler.

 

Jeg glæder mig til at modtage din skriftlige ansøgning med de mest relevante bilag på mail@heidiagerkvist.dk. Har du spørgsmål, så send mig en mail, og jeg ringer dig op. Jeg er svær at fange på telefon 🙂

 

Ansøgningsfrist er d. 29. oktober 2018
Jeg forventer at holde samtaler umiddelbart derefter.

 

 

De bedste hilsner
Heidi Agerkvist

2015-05-14-18.33.02_SH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

227 Shares

Skriv din kommentar

Hent mit videokursus om konflikthåndtering i børnefamilien

Få videokurset om konflikthåndtering i børnefamilien

Konkrete og effektive redskaber til dine udfordringer i hverdagen med børn

★ Løbende tips og inspiration til mere ro og glæde i familien

★ Få den nyeste viden først

(Koster kun din mailadresse)

.

You have Successfully Subscribed!