Onlineforløb

Jeg har udviklet en række onlinemuligheder, for dig der gerne vil fordybe dig derhjemme uden at være nødt til at komme til mig i klinikken. Jeg vil gerne bringe viden, inspiration og udviklingsmuligheder ud i let tilgængelige formater. Samtaler i klinikken er optimale til mange formål, og nogle gange er der brug for noget andet. Et andet format, en anden måde at arbejde på – og en anden pris.

Her kan du se hvilke muligheder, jeg tilbyder online:

 

Styrk Hverdagen i Børnefamilien
– få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv

Psykologhjælp online er meget fleksibeltMit allermest populære onlineforløb i 5 moduler (+ et stort bonusmateriale), der hjælper dig med at få skovlen under hverdagen med børn og parforhold. Forløbet giver dig solid psykologisk viden (helt renset for lommepsykologi og for løftede pegefingre) og effektive og konkrete redskaber til at håndtere de udfordringer, som langt de fleste børnefamilier lander i, men som de færreste ved, hvad de skal stille op med.

Alt materialet er formidlet i øjenhøjde og meget letforståeligt med masser af konkrete eksempler, du let kan tage udgangspunkt i, når du sammen med din familie skal træde ud af de evigt tilbagevendende og opslidende konflikter og vende afmagt og tårer til trivsel, kontakt og stærke relationer.

Som deltager på forløbet får du evighedsmulighed for at stille spørgsmål direkte til mig, og få svar med det samme.

Se hvordan workshoppen kan hjælpe dig og din familie her

 

 

Glade Børn – Stærke Søskende

Glade Børn - Stærke SøskendeEt simpelt og effektivt onlineforløb, der hjælper dig til at give dine børn et højere selvværd, markant færre konflikter og en stærk og sund søskenderelation – nu og for livet!

Onlineforløbet giver dig solid viden om konflikter og konflikthåndtering, jalousi og misundelse, retfærdighed og forskelsbehandling, selvværd og selvtillid, roller og positioner, faktorer der forhindrer et sundt søskendeforhold og selvfølgelig masser af konkrete og effektive strategier og teknikker til at hjælpe dine børn godt på vej.

Forløbet giver dig også et stort bonusmateriale og evighedsmulighed for at stille dine spørgsmål til mig og få svar med det samme.

 

Læs alt om Glade Børn – Stærke Søskende og hent dit forløb her

 

Familietjek

En struktureret og effektiv metode
til at bringe din familie derhen, hvor den bliver
det dejligste sted at være for netop jer!

Familietjek2Familietjek er udviklet af familiepsykolog Heidi Agerkvist og er en gennemarbejdet gør-det-selv mulighed for dig, der gerne vil have hjælp til at spotte, hvor du kan øge trivslen i jeres familie – med en relativt lille indsats. Faktisk skal du ikke bruge mere energi, end du allerede bruger på at ærgre dig eller være ked af det over, at det gik galt mellem jer igen, eller over at du bare ikke rigtig er glad (nok) til hverdag. Det gælder bare om at lægge sin indsats dér, hvor du får et godt resultat for din indsats.

Familietjek sætter spot på 6 områder, som er afgørende for trivslen i jeres hverdag, og giver jer en støttende hånd i ryggen hele vejen igennem.

Med Familietjek får du:  

✔ 84 siders ebog spækket med virksomme spørgsmål, effektive øvelser og konkrete redskaber

✔  5 highives (5 x 5 tips til din hverdag, dine relationer, dit parforhold og til kærlighed)

✔ Lydfilen “Sådan implementerer I en forandring – der holder” (til download)

✔ Ekstra holden-i-hånden-og-holden-på-sporet mailservice fra mig, der hjælper jer til at holde fokus og komme i mål incl ekstra materiale)

 

Læs mere om Familietjek og hent dit eksemplar her

 

 

Tag Plads

En kærlig hånd til dig der er mor og næsten har glemt at du stadig er et helt menneske

Tag Plads Det er en stor omvæltning at få børn, og det skal det også have plads til at være. Men for mange skrider balancen, og der bliver alt for lidt plads til det, du også er, samtidig med at du er mor. Det dur ikke i længden. Det bliver vi slidte og utilfredse af, og det gør en hel del ved både tålmodighed, humør og livskvalitet. Det er ikke godt for nogen. Hverken for os selv, eller for de børn, vi er så optagede af at være der for.

Tag Plads hjælper dig med at finde og give plads til meget mere af det der gør dig godt! Til glæde for både dig selv og for dem du holder af og som holder af dig.

 

Læs mere om Tag Plads her

 

 

Empty Nest Syndrom – Når børnene flytter og det gør ondt

Det populære foredrag i videoversion til download

Er dit barn lige flyttet? Enten permanent eller for en tid (efterskole fx)? Eller det noget tid siden? Og er du (stadig) ramt mere af det, end du forstår og måske synes er i orden?

Det er naturligt at vores børn flytter hjemmefra og slipper reden på et tidspunkt. Men det er ikke det samme som, at det er nemt.  Her i vores kultur tillægger ikke den store livsforandring, som det også er for forældrene at slippe deres børn, særlig stor betydning. Tværtimod møder vi oftere hinanden med lidt hjælpesløse og uforstående kommentarer som “Du har jo hele tiden vidst det ville ske” og “Det er da bedre send at han bliver blonde hjemme altid”.
Derfor kan det blive alt for ensomt og skamfyldt at stå i den store forandring, og derfor kan den bide sig mere fast end godt og nødvendigt er.

Empty Nest SyndromeKører spørgsmål som disse på repeat i dit hoved og din sjæl?

▪️Hvorfor er jeg ikke bare glad, når det hele nu er godt?
▪️ Skal man være SÅ ked af?
▪️ Er det her normalt?
▪️ Hvad nu hvis det aldrig bliver anderledes?

Klik herunder (og læs mere) og hent videoversionen af mit foredrag, der både giver dig viden, forståelse, konkrete veje af gå og masser af omsorg.

Empty Nest Syndrome foredrag – video til download

 

Nærvær NU

naervaer-nu-laer-hvordan-du-bliver-mere-naervaerende-i-din-hverdag

Nærvær – Nu er et onlinekursus fra Psykolog Heidi Agerkvist, der giver konkrete redskaber og strategier til at få mere nærvær i din hverdag. Helt uden at det kræver ekstra udstyr, meget tid eller store omlægninger af dit liv.

Kurset giver dig solid psykologisk viden om processer i hjerne og relationer, og du får worksheets med helt konkrete veje til mere nærvær med dig selv, med din partner og med dine børn.

Kurset forholder sig til de rammer og vilkår, der er for at være menneske og familie i dag, og kræver ikke timelange meditationer i lotusstilling,  at du skal vælge de teknologiske muligheder og den komfort de giver fra, eller flytte ud på en øde ø for at kunne invitere nærværet indenfor i dine relationer, din hverdag og dit liv.

Nærvær er ikke et projekt eller en ekstra opgave, du skal klemme ind i en i forvejen presset hverdag.

Det er en måde at være i dit liv og i de ting du gør i forvejen  – og blot få meget mere kvalitet, trivsel og oplevelser ud af det.

Og det er en måde at tilbyde dine børn en tryg opvækst, stærke relationer og en sund ballast.

 

Læs mere og hent kurset her

 

24 kys til dit parforhold

24 kys til dit parforhold24 kys til dit parforhold er en gave til kærligheden. En nem og lettilgængelig vej til at (gen)finde, skrue op for og værne om jeres kærlighed.

Det er ikke turen til Paris eller en 3-retters menu på en fin restaurant, der gør det. Det er de små gentagne signaler.  Små, insisterende signaler om at være villet og ønsket og elsket. Det er dem, der er essensen i det hele. Det er dem, der får kærligheden til at leve og flyde trygt og tykt mellem jer.

Og det er præcis det, I får i 24 kys til jeres parforhold.
24 enkle måder at sende små, insisterende, daglige signaler om kærlighed til hinanden, så jeres kærlighed kan leve varmt og stærkt mellem jer.

24 kys til dit parforhold er for alle par. Både de nye, de gamle, de korte, de lange, de første, de sammenbragte, dem der har det godt og dem der er blevet lidt forsømt. Til alle par, der gerne vil værne om kærligheden.

 

Læs mere og hente 24 kys her

Comments are closed.