naervaer-nu

 

Nærvær – Nu

Enkle og effektive veje til mere nærvær i din hverdag

 

Hent kurset HER

 

Nærvær – Nu er et onlinekursus fra Psykolog Heidi Agerkvist, der giver konkrete redskaber og strategier til at få mere nærvær i din hverdag. Helt uden at det kræver ekstra udstyr, meget tid eller store omlægninger af dit liv.

 

 • Længes du efter mere nærvær i din hverdag?
 • Kigger du på dine børn, når dagen er gået og føler et stik af dårlig samvittighed over, at du heller ikke nåede at være ordentligt sammen med dem idag?
 • Synes du, at du lytter til hvad dine børn siger, men opdager at de egentlig har ret, når de siger, at du ikke hører rigtigt efter?
 • Fylder tankerne om det, du skal lige om lidt og imorgen, så meget, at de står i vejen for, at du kan være tilstede og nærværende i den relation eller situation, du er i lige nu?
 • Mærker du uro, utilfredshed og en evig fornemmelse af at være bagud?
 • Fortæller du dig selv, at det bliver bedre lige om lidt, når du bare liiiiiige har taget dig af alt det, du synes du skal ordne – men oplever, at du aldrig kommer i mål, og derfor hele tiden er igang og på vej?

 

Nærvær, nærvær, nærvær

Vi hører hele tiden hvor vigtigt det er. For vores trivsel. For vores relationer. For vores livsglæde. Og for vores børns udvikling.

Samtidig føles det svært og udfordrende at være nærværende og lukke nærværet ind i en hverdag, der går stærkt, og som er fuld af masser tilbud og krav til helt almindelige børnefamilier. Der er altid noget at gøre og der er masser af tilbud og medier, som lokker med vores fokus og opmærksomhed, og kiler sig ind i de vigtige relationer mellem forældre og børn og ind i parforholdet. Vi er måske i samme rum, men vi er ikke nærværende. Noget har stjålet vores mentale tilstedeværelse, og selvom vi prøver at ændre kurs, bliver vi ved med at falde i og blive opslugt at tablet og smartphones, eller føler vi bliver nødt til at fortsætte i samme høje tempo, for at nå det hele.

Hverdagen går stærkt. Vi har travlt. Der er deadlines og evige mængder af praktiske opgaver. Så hvordan skal der næsten blive tid til nærvær?

Er man først røget med på en hektisk hverdag, kan det føles som en stor og uoverskuelig opgave at skulle få plads til mere nærvær. Samtidig ved vi instinktivt godt, at nærvær er vigtigt. For os selv og for vores børn.

 

Mere nærvær – ja tak, men hvordan?

Vejen ud af det er ikke at skrue op for tempoet, eller sætte nærvær på dagsordenen, som et punkt du også skal nå.

Det handler i stedet om at invitere nærværet ind i det, du gør i forvejen, og lade det være “underlægningsmusikken” til din hverdag.

 

 

naervaer-nu-laer-hvordan-du-bliver-mere-naervaerende-i-din-hverdagNærvær – Nu er et meget konkret og letomsætteligt kursus, som lærer dig:

★ Hvad er nærvær?

★ Hvorfor overhovedet beskæftige sig med nærvær?

★ Hvad står i vejen for at nærvær, som er en medfødt kompetence og et livsvigtigt behov, kan få plads og komme i spil – og hvordan kommer du udenom de forhindringer?

★ Hvad sker der, hvis børn ikke oplever nærvær og nærværende forældre i deres opvækst – og hvordan giver du dem, hvad de har brug for?

★ Hvordan gør man, når man gerne vil invitere nærvær mere ind i sit liv og sine relationer, og hæve kvaliteten og trivslen hos sig selv og i sin familie?

★ Hvordan kommer du i gang med mere nærvær – helt konkret, meget simpelt, og uden at det bliver endnu en opgave på din to do liste?

 

 

Kurset giver dig solid psykologisk viden om processer i hjerne og relationer, og du får worksheets med helt konkrete veje til mere nærvær med dig selv, med din partner og med dine børn.

Du får hjælp til at navigere i en tiltagende digital og påtrængende verden – uden at være nødt til at skippe hverken internet eller smartphones.

Kurset forholder sig til de rammer og vilkår, der er for at være menneske og familie i dag, og kræver ikke timelange meditationer i lotusstilling, at du skal vælge de teknologiske muligheder og den komfort de giver fra, eller flytte ud på en øde ø for at få mere nærvær inden i dine relationer, din hverdag og dit liv.

 

 

Nærvær er ikke et projekt eller en ekstra opgave,
du skal klemme ind i en i forvejen
presset hverdag

Det er en måde at være i dit liv og i de ting du gør i forvejen  – og blot få meget mere kvalitet, trivsel og oplevelser ud af det.

Og det er en måde at tilbyde dine børn en tryg opvækst, stærke relationer og en sund ballast.

 

 

 

Nærvær – Nu indeholder:

En lydfil (mp3) på 51 minutter, som både giver dig solid viden om, hvad nærvær er, hvorfor det både er godt og nødvendigt for os, hvilke elementer i vores liv, som udfordrer nærværet, og hvorfor vi bliver ved med at “falde i “de udfordringer og forstyrrelser.
Lydfilens anden del giver dig helt konkrete håndtag at skrue på for at invitere mere nærvær ind i dit liv og dine relationer – alt sammen helt enkelt, effektivt og letomsætteligt.

 

naervaer-nu-bliv-mere-naervaerende-i-dine-relationer

Derudover får du også tre worksheets

 • 20 veje til mere nærvær i din hverdag
 • 12 veje til mere nærvær med dine børn
 • 16 veje til at værne om nærværet i en tiltagende digital (og forstyrrende) verden.

Jeg gennemgår alle tre worksheets på hver sin lydfil, som du kan snuppe med på cyklen, på løbeturen eller i badekarret.

 

Kurset indeholder også tre bonuslydfiler og en bonusvideo.

 • En mindfulness meditation til mere nærvær i din hverdag, produceret og indtalt at Anne Goncalves, som er yogalærer, mindfulnessinstruktør og forfatter til bogen Yoga mod Stress.
 • En nærværsmeditation til børn skabt og indtalt af Psykolog Camilla Holmgaard, som er en af Danmarks største kapaciteter inden for mindfulness.

Der er altså både en meditation til dig og til dine børn.

 • Du får også et miniforedrag (lydfil + arbejdsark) af søvncoach Helle Bentzen om, hvor stor en rolle god søvn spiller for vores nærvær, vores relationer og vores evne til at tage gode beslutninger i vores liv. Ofte sjusker vi med søvnen. Her lærer du hvordan du kan give både søvn og nærvær bedre vilkår.
 • Du får også en video med et enkelt yogaprogram (20 min), som hjælper dig til mere nærvær med dig selv og din krop. Det er yogainstruktør og stresscoach Mie Fabricius, der står bag den behagelige og rolige video.

 

Endelig får du også en unik guide med min personlige anbefalinger til apps, bøger, hjemmesider og artikler, hvor du kan fordybe dig mere i inspiration og viden om nærvær.

 

 

Når du har gennemgået Nærvær – Nu kurset,

har du altså både en grundig baggrund for at forstå, hvad nærvær i virkeligheden er, og hvordan det “virker”, samt en stor og velafprøvet værkstøjskasse at dykke ned i, som giver dig mere nærvær til både dig selv, dit parforhold og dine børn – med det samme. Værktøjer som bliver dine, og som du kan bruge resten af dit liv.

Alt sammen meget enkelt at gå til  – det kræver ikke særlige forudsætninger eller udstyr.

 

 

Et online kursus om nærvær – hvordan fungerer det?

Du får adgang til alt kursusmaterialet straks din betaling er gennemført. Du har evighedsadgang til alt materialet, og du høre det igen og igen, så mange gange du vil – præcis når du vil.

Det hele kan downloades, så du kan lytte, mens du cykler på arbejde, i bussen, på løbeturen eller hvornår det passer i dit program.

Jeg har skabt kurset i en form, som er både effektiv og fleksibel. Præcis hvad børnefamilier har brug for.

 

Nærvær – Nu er til dig der:

★ Savner ro og mere tilstedeværelse i dit eget liv.

★ Føler dig presset i hverdagen og oplever en mere eller mindre konstant fornemmelse af konstant at være på vej og/eller være bagud.

★ Godt ved at “det der med nærvær” er vigtigt, men har svært ved at se, hvordan du kommer igang.

★ Har lyst til at give dine børn, det de har brug for, for at vokse op som sunde og hele mennesker, der har fået det nærvær fra dig (og din partner), som giver dem et stærkt udgangspunkt for kunne trives i deres eget liv. 

 

Nærvær Nu koster 379 kr

Straks du har booket din plads, får du evighedsadgang til kurset, til fremtidige opdateringer af det og til kommende bonusmateriale.

 

Ja tak, jeg vil gerne have mere nærvær ind i min hverdag og mine relationer – allerede i dag.

 

Ja tak – giv mig kurset i min indbakke om 2 minutter

 

Læs her hvad tidligere deltagere på Nærvær – Nu siger om det:

 

 

“Jeg hørte lydfilen om nærvær en søndag morgen. En meget tidlig søndag morgen helt præcist. Hvor jeg var tidligt oppe, fordi mit hoved var fyldt af “to do’s”, bekymringer, tanker om alt det, jeg burde og skulle. Jeg kan godt se nu, at der ikke var meget nærvær i det 🙂 Kurset her har virkelig hjulpet mig til at stoppe op og i første omgang tænke over, hvad det er, jeg har gang i. Sat spørgsmålstegn ved om tingene kunne være på en anden måde.

Heidi siger selv i starten af lydfilen, at hos hende får man noget, der er helt konkret, til at forstå og til at handle på med det samme. Og lige præcis det, elsker jeg. Det gør det så meget lettere at komme i gang. At få skabt de første succeser, jeg godt ved på sigt, er den bedste grobund for varig forandring. Det er også skønt, at der er masser af helt små ting, man kan gøre. Noget der er let at få plads til i hverdagen. Små ændringer, der ikke kræver mere tid men måske bare et andet fokus. Og en meditation på kun knap 8 minutter – det er også til at få plads til. Jeg er vild med det.

Helle 

 

 

“Endelig et nærværskursus som er konkret, brugbart og lige til at gå til. Heidi hiver det – for mig – til tider højt-ravende mindfullnes ind i min hverdag, uden at jeg skal tage hul på endnu et kæmpe to-do-projekt. Jeg elsker de konkrete råd som jeg kan bruge med det samme. Jeg skal ikke selv omdanne råd til min hverdag ud fra en ideologi, men får en masse brugbare veje at gå, som jeg selv kan vælge imellem. Nogle er endda så simple at det virker for godt til at være sandt. Men de virker! Jeg har printet arbejdsarket ud og lagt i min kalender, så jeg dagligt bliver mindet om at holde kursen og det virker for mig.

Det bevidste nærvær gavner både mine relationer men giver mig en skøn ro i hovedet og bedre overblik i dagligdagen

Sinne

 

 

“Endnu et vellykket kursus af Heidi Agerkvist. Det er letforståeligt, meget praktisk og lige til at integrere i en travl hverdag. De mange tips til hvordan jeg opnår nærvær, har gjort det let at starte med de tiltag, jeg savnede mest  i min hverdag. Det er virkelig blevet tydeligt for mig, hvor vigtigt nærvær med mine børn er, og hvor nemt det er at få kontakt til.

Kirsten

 

 

“Dine kurser, Heidi – Jeg har købt det hele og med stor glæde og gavn. I efterforløbet af stress er jeg endnu dårlig til at sætte mig ned og koncentrere mig om at tage det hele fra a til z. Men jeg kan lytte og tage ind, og derfor har dine lydfiler været guld værd. Jeg lytter ofte til dem og får hver gang øje på noget nyt, eller også giver det i hvert fald en ny mening i ny kontekst. Og her i sommers, da jeg igen mistede grebet i forhold til stress, hjalp du mig med at lukke verden ude, idet jeg kunne tage høretelefoner på og dermed få ro i hovedet og kun koncentrere mig om dig og det du sagde. Her var kurset Nærvær Nu en stor hjælp til lige at nulstille. Så endnu en gang tak. Synes ganske enkelt du har gang i noget genialt og anbefaler dig, hver gang lejligheden byder sig“.

Ella

 

 

Virkelig et kursus om nærvær jeg gerne vil anbefale alle til forældre, og også til mormormødre og farmødre.
Heidi kommer med rigtig gode eksempler på mange ting,  jeg kan genkende fra den travle hverdag.
Jeg bliver bekræftet i, at vi alle allerede har evnen til at være nærværende.
Skøn viden og helt konkrete redskaber som kan bruges, lige nu og her. Især anvendelige, fordi som Heidi, forklarer: ”Det kræver ikke ekstra tid og kræfter” .
Dette kursus er ikke kun en gave til dine børn, og eventuelle børnebørn.
Det er også en gave til dig selv, når du træner dit nærvær”.

Helene 

 

 

“Jeg har ledt efter sådan et kursus her længe. Uden at vide at det fandtes. Det er ganske enkelt sk*de godt“.

Signe

 

 

Med en meget travl hverdag, er jeg altid på udkig efter nærvær i livet. Heidi Agerkvists ”Nærvær Nu”-kursus virkede som en god og simpel vej mod målet om mere tilstedeværelse og nærvær. Selvom jeg som delefar til teenagere ikke helt er i hendes normale målgruppe, blev jeg fanget af temaet nærvær.

Ærligt, var jeg en smule skeptisk inden jeg satte mig og lyttede til kurset på en færgetur mellem landsdelene. For det første var der det med målgruppen – var der for meget fokus på småbørnsforældre? For det andet synes jeg ofte, at denne type kurser og bøger er for føle-føle til min smag.

Der gik dog ikke mange minutter før jeg var helt opslugt, og det er den hurtigste færgetur jeg har prøvet. Kurset er den perfekte blanding af blødere emner og videnskab og kemi. Jeg elsker at høre om reptilhjernen og hormonelle stoffer i fin balance med de mere følelsesmæssige aspekter.

Jeg føler, at jeg allerede nu er tættere på målet om mere nærvær i hverdagen – med dem jeg holder af og med mig selv.
”

Mads – delefar til 2 og iværksætter

 

 

“Tak Heidi, for en inspirerende lydfil om nærvær. Din tilgang til nærvær viser respekt for livet i en familie, og skønt at du viser, hvordan nærvær ikke behøver være et “ekstra projekt” i hverdagen. Jeg elsker at du tager snakken om den digitale støj og afbrydelse op og serverer reel viden om hvad det gør ved os og vores nærvær – uden fordømmelse eller en romantisk idé om at skulle tilbage til “gamle dage”.

Maja

 

 

“Nærvær bliver gjort helt enkelt i dette informative og praktiske kursus. Det giver indsigter og helt konkrete anvisninger på, at opnå mere nærvær med børn, uden at det bliver endnu en ting, der skal gøres.”

Lisbeth

 

 

“Heidi Agerkvist har lavet dette vigtige kursus om nærvær. Som familiebehandler kan jeg kun anbefale dette, da det giver gode konkrete og direkte brugbare redskaber til mere nærvær med dig selv og dine omgivelser. Mange gode og brugbare redskaber til nærvær med dine børn. Og som Heidi siger på kurset “Travlhed tager tid, nærvær giver tid” så er der intet at tabe, men masser at vinde.
De bedste anbefalinger herfra“.

Lone Elisabeth Hjortshøj

 

 

“Heidi – tusind tak for dit nærværskursus med rigtig mange gode pointer for en travl småbørnsmor! Vi ved jo godt at det er vigtigt, men det smutter, det nærvær, lige mellem vasketøj og madpakker og mail der skal besvares. Tak for dine konkrete ideer og din forståelse af lige præcis, hvordan det er, det der hverdag, som æder nærværet. Med dine konkrete forslag til både børn og voksne, så giver vi den lige en skalle til og hygger og lægger puslespil med fuldt fokus”.

Christina Holm Dahl, mor til tre og selvstændig

 

 

Super kursus!

Hånden på hjertet: Hvor mange af os har ikke hørt vores børn sige ”Du kigger altid i din telefon”, eller oplevet, at de har siddet og sagt noget til os, hvor vi overhovedet ikke har hørt, hvad de har sagt, fordi vi har næsen dybt begravet i et eller andet ligegyldigt på internettet.
Det har jeg i hvert fald prøvet, og det giver mig så dårlig samvittighed, når det sker.

De sidste år har mindfulness været yderst populært, og alligevel oplever jeg blandt de deltagere jeg har på mine yogahold i Yogaoasen og blandt dem jeg har i stressbehandlingsforløb, at det er utrolig svært, at være nærværende, at være tilstede i nuet.
Der er for mange så meget, der griber forstyrrende ind og mange lever deres liv med fokus på enten fremtiden eller fortiden. Særligt de sociale medier sluger megen opmærksomhed, en opmærksomhed der i rigtig mange familier går fra børnene og fra den tid, vi som familie har mulighed for at være sammen.

Det glæder mig rigtig meget, at Heidi har lavet dette kursus til børnefamilier og særligt er jeg vild med, at kurset indeholder hjælp til, hvordan man får mindsket sit forbrug af bl.a. sociale medier og at der er noget for både børn og voksne.

Heidi giver i sit kursus nogle rigtig gode værktøjer til, hvordan man i børnefamilien, får skabt mere nærvær. Hvordan man er mere sammen, når man er sammen. Kurset er fyldt med konkrete og brugbare råd, råd som det er nemt at implementere i sin dagligdag.

Og så glæder det mig, at mine børn er rigtig glade for den børnemeditation Heidi har lagt i kurset.

Det her er kurset man skal tage, hvis man savner at være tilstede, når man er sammen med sine børn og sammen som familie. Jeg giver det mine bedste anbefalinger“.

 

Mie – Selvstændig og mor til 3.

 

 

Ja tak, jeg er klar til mere nærvær – NU

 

Comments are closed.