Mette Westh

 

OBS: Mette er pt på barsel og modtager ikke nye klienter

 

Jeg har nu den fornøjelse at kunne præsentere Psykolog Mette Westh, som fra juni 2018 vil være tilknyttet klinikken. Mette har en bred erfaring og tilbyder både individuelle samtaler og familiesamtaler. Jeg er glad for at ventetiden på familiesamtaler dermed kan mindskes kraftigt, da den længe har været alt for lang!

Mette tilbyder både sene eftermiddags-, aften og weekendtider.

Herunder kan du læse Mettes egne ord om hendes tilgang til terapi og samtaler:

 

Mette Westh

Mette WesthNogle gange oplever vi, at livet og dagligdagen ikke er helt, som vi gerne vil have det. Måske er der nogle temaer, der bliver ved med at fylde for dig, måske har I de samme konflikter igen og igen i familien eller parforholdet, eller måske oplever I at jeres barn eller børn bare ikke trives, og føler jer usikre på, hvordan I kan gribe situationen an.

 

Det kan I få ud af samtaler med mig

Jeg kan hjælpe jer med at blive klogere på jeres situation og afklare jeres behov. Jeg kan tilbyde psykologfaglig viden og redskaber, der giver jer at nyt udgangspunkt at vurdere jeres situation og muligheder ud fra. Vi kan finde nye måder at håndtere jeres udfordringerne på, som giver mening ift. jeres måde at være familie på, og som I kan tage i brug med det samme derhjemme.

Jeg møder jer med rummelighed og empati, og en ikke-dømmende stemning, hvor vi kan gå på opdagelse i hvordan tingene er, og hvilke nogle mulige måder der fremover kan fungere for dig og for jeres familie. Vi vil både se på hvilke tanker, følelser og handlemønstre I hver især går rundt med, og på hvordan I kommunikerer og fungerer sammen som familie. I vil opleve at få en bedre forståelse for hinandens oplevelser og adfærd, og for hvordan I kan løse konflikterne sammen.

 

Min særlige ekspertise

Jeg har en bred erfaring i at arbejde med børn, unge, voksne, par og familier. Jeg har arbejdet med individuelle problematikker såsom angst, stress, lavt selvværd og fysisk sygdom/handikap, samt med par- og familieproblematikker såsom kommunikation, konflikter, forskellige behov og prioriteter, magtesløshedsfølelse, samt udadreagerende adfærd.

Jeg tager udgangspunkt i jeres behov, og tilrettelægger forløbet derefter, så vi får arbejdet med det, der er vigtigt for jer, på en måde der bringer ro og positiv udvikling tilbage i jeres hverdag. Jeg bruger bl.a. den eksistentielle metode, der fokuserer på din oplevelse af at være dig, inden for de rammer og vilkår der er for livet. Jeg anvender også den kognitive metode, der fokuserer på sammenhængen mellem vores tænkning, følelser og adfærd, samt hvordan vi konkret kan arbejde med dem og skabe mærkbar forandring i vores dagligdag. Sammen giver de to et grundigt og stærkt fundament for udvikling, og konkrete redskaber at arbejde ud fra.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærlig hilsen
Mette

 

Samtaler med Mette aftales via mail@heidiagerkvist.dk eller via telefon 50 42 36 30

 

 

Hent mit videokursus om konflikthåndtering i børnefamilien
Psykolog Heidi Agerkvist

Få videokurset om konflikthåndtering i børnefamilien

Konkrete og effektive redskaber til dine udfordringer i hverdagen med børn

★ Løbende tips og inspiration til mere ro og glæde i familien

★ Få den nyeste viden først

(Koster kun din mailadresse)

You have Successfully Subscribed!