Maria Schurmann

17 Shares

 

Fra maj 2017 udvides kapaciteten i klinikken, og det er igen muligt at få en tid indenfor én til to uger.

Psykolog Maria Schurmann arbejder nu hos mig og tilbyder også tider sene eftermiddage og aftener. Maria har masser af erfaring med en lang række problemstillinger og har desuden den nyeste viden med sig fra det psykologiske felt, og hun er nøje udvalgt pga sine mange faglige og menneskelige kompetencer.

Maria tilbyder både individuelle samtaler og parterapi.

Herunder kan du læse Marias præsentation af sig selv:

 

 

Maria Schurmann

Maria Schurmann

Det kom ikke som nogen overraskelse for mine nærmeste, da jeg valgte at uddanne mig til psykolog.
 Jeg har igennem hele livet været meget optaget af og interesseret i andre mennesker. Allerede som barn bemærkede jeg, når andre ikke trivedes, og holdte i en tidlig alder af at være noget godt for andre.

 

Jeg brænder for arbejdet som psykolog og mærker hver dag en stor taknemmelighed over at have et arbejde, hvor der er mulighed for at gøre en forskel for andre.

 

Når du går i terapi hos mig, vil du blive mødt med rolighed, rummelighed, anerkendelse og respekt. Jeg vil gøre mit bedste for at skabe et godt og understøttende samarbejde sammen med dig, der fordrer mest mulig forandringspotentiale for dig i dit liv.

 

 

Menneskesyn

Mennesker formes af deres livshistorie og omgivelser, på godt og ondt, hvorfor der typisk er en god forklaring på, hvorfor vi handler, tænker og føler som vi gør. Det kan for mange mennesker være yderst gavnligt at få hjælp til at forstå sig selv, og lære sig selv at kende med henblik på at kunne identificere uhensigtsmæssige handlemønstre. Netop fordi vi alle har forskellige udgangspunkter her i livet, er respekt for det enkelte menneskes tanker og værdier helt centralt for mit menneskesyn.

Der findes mange gode grunde til at søge en psykolog – det kan blandt andet være, at du er ramt af angst, et dårligt selvværd, traumer, stress eller indgår i svære relationer, der påvirker din dagligdag. Min fornemmeste opgave som psykolog er at hjælpe dig godt på vej mod et liv med større trivsel og fleksibilitet.

Livet indebærer både glæder og sorger, hvorfor målet med terapi hos mig ikke vil være at opnå lykke eller undgå sorg, men i stedet gennem samtale og terapeutiske redskaber at acceptere livets vilkår og leve et rigt liv med netop dine givne udfordringer.

Mange oplever en vis grad af nervøsitet, når tankerne om at søge en psykolog melder sig. Det kan være du tænker; ”Måske synes hun, at jeg er tosset?”, ”Hvad nu hvis det bliver pinligt eller skamfuldt?” eller ”Hvad nu hvis jeg begynder at græde og ikke kan stoppe igen?”. Hertil skal du vide, at der ikke findes nogen forkert eller rigtig måde at være klient på – du kan ikke sige, føle eller gøre noget forkert i terapien. Jeg har forståelse for alle de ”skøre”, pudsige, skamfulde og uudholdelige tanker og følelser, der fylder i dit liv.

 

 ▶ ▶  Kom med bag om scenen i Marias arbejde som parterapeut her ◀ ◀

 

Min særlige ekspertise

Jeg er kognitivt orienteret i min tilgang til det psykoterapeutiske arbejde. Jeg arbejder ud fra tre grundlæggende metoder; kognitiv adfærdsterapi (KAT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Compassion Fokuseret Terapi (CFT). Disse metoder kan anvendes på tværs af oplevede vanskeligheder og diagnoser, men jeg er særligt god til at arbejde med angst og svære relationer.

Jeg tilbyder både individuelle samtaleforløb samt parterapi. I parterapien arbejder jeg udfra et tilknytningsteoretisk grundlag, og samtidig med en emotionsfokuseret og mentaliseringsbaseret tilgang. Det betyder, at jeg hjælper jer med at afdække hvilke uhensigtsmæssige mønstre I kommer ind i, når det bliver svært mellem jer, og hjælper jer til at se hvordan I kan etablere positive mønstre i stedet, som skaber kontakt og tryghed i relationen mellem jer.

Jeg glæder mig meget til at møde dig eller jer.

 

Kærlig hilsen

Maria Schurmann

 

 

Tider hos Maria bookes via mail@heidiagerkvist.dk eller 50 42 36 30.

17 Shares
Hent mit videokursus om konflikthåndtering i børnefamilien

Få videokurset om konflikthåndtering i børnefamilien

Konkrete og effektive redskaber til dine udfordringer i hverdagen med børn

★ Løbende tips og inspiration til mere ro og glæde i familien

★ Få den nyeste viden først

(Koster kun din mailadresse)

.

You have Successfully Subscribed!