Majken Vange

Majken VangeEn af mine dygtige kolleger her i klinikken i Badstuegade er Majken Vange.
Majken kommer med lang erfaring fra arbejdet med at øge trivslen og styrke relationerne i og omkring børn, unge og familier. Majken har en særlig viden om de dynamikker der kommer på spil, når rusmidler rykker ind i familier.

Her i Huset Agerkvist tilbyder Majken, individuelle terapiforløb, familiesamtaler/forældrerådgivning og parterapi. Majken tilbyder også samtaler online.

 

Majken siger om sig selv:

Jeg er uddannet psykolog og har 10 års erfaring med terapeutiske samtaler med mennesker i mange forskellige livssituationer, og med deres særlige udfordringer fra stress og depression over i mere eksistentielle problemstillinger.

Privat er jeg mor til to og bonusmor til to, og har egne erfaringer med levet liv i en kompleks familiekonstellation.

Det skræddersyede forløb

Jeg har en stor teoretisk værktøjskasse med mig, der indeholder blandt andet mentaliseringbaseret-, systemisk- og psykodynamisk terapi. Jeg bruger ofte grafisk facilitering i mine forløb, til at sikre en fælles forståelse.

Alt forskning viser, at det vigtigste, for det terapeutiske udbytte er en god relation mellem klient og terapeut, derfor tilpasser jeg metodevalget til dig og din specifikke problemstiling.

Når det giver mening, kombinerer jeg det individuelle forløb med samtaler med andre vigtige mennesker i dit liv, da jeg har erfaring med, at det ofte er en god støtte til forankring af forandringer.

Familieterapi

Jeg tror grundlæggende på, at alle forældre ønsker det allerbedste for deres børn, og at det kan være svært at give noget videre, man ikke selv har fået.

Terapi for mig handler derfor meget om at facilitere, at I som familie lærer andre måder at tale og være sammen på, og får oplevelsen af, at der altid er nye veje at gå, selvom det hele i udgangspunktet kan virke fastlåst.

Jeg ser familien som et sammenvævet system, hvor alle dele påvirker hinanden. Sammen finder vi ud af, hvordan jeres familiesystem er skruet sammen, og hvordan vi kan justere det og sikre større trivsel og glæde i jeres familie.

Parterapi

Hos mig handler parterapi om at se fremad og finde andre måder at håndtere hinanden, hverdagen og kriserne på.

Jeg arbejder emotionsfokuseret og det vil sige, at vi sammen identificerer jeres helt særlige samspilsmønster, og i og udenfor terapien arbejder med at etablere andre og mere hensigtsmæssige mønstre, så I bedre kan støtte og hjælpe hinanden, når livet rammer.

Supervision, kurser og egenterapi

Jeg vedligeholder løbende min praksis med supervision, kurser og egenterapi.

Jeg har tidligere arbejdet med:

Jeg har været med til at starte Projekt BRUS i Aarhus, som er et terapeutisk tilbud til børn, unge og familier, hvor rusmidler fylder for meget. I den forbindelse har jeg stor erfaring med individuel-, familie- og gruppeterapi.

Jeg har en særlig ekspertise indenfor arbejdet med pårørende til mennesker med rusmiddelproblemer, fysisk og psykisk sygdom. Derudover har jeg også stor erfaring med at arbejde med følgerne af en opvækst med forældre, som havde det svært.

 

Jeg glæder mig til at møde jer!

Bedste hilsner
Majken

 

 

Samtaler hos Majken Vange kan aftales via mail@heidiagerkvist.dk

Priser hos Majken er:
• Individuel samtale (50-60 min): 1.100 kr
Parterapi (80-90 min): 1.700 kr
Familiesamtale (80-90 min): 1.700 kr

 

 

Afbud: 
Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har vi en lille mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar. Det gælder også ved sygdom, akut afbud eller udeblivelse.

0 Shares