Line Holberg

I klinikken samarbejder jeg med Line Holberg. Line har både erfaring fra privat praksis, PPR, psykiatrien og en kommunal familieafdeling. Derudover er hun en varm og imødekommende person, som sætter en ære i at møde alle med åbenhed og venlig nysgerrighed.

Line tilbyder både samtaler i klinikken og online. Det gælder både individuelle samtaler, familiesamtaler og parterapi.

Samtaler med Line kan bookes på mail@heidiagerkvist.dk eller via 50 42 36 30.

 

Herunder kan du læse Lines egen præsentation af sig selv:

Ind i mellem har vi brug for hjælp til at se os selv og andre i et positivt lys

Line Holberg

Det kan være rigtig svært at få taget det første skridt og kontakte en psykolog. Jeg ser det som et udtryk for mod og styrke, at man kan række ud efter hjælp. Hos mig er der ikke nogle tanker, følelser eller oplevelser, der er forkerte, selvom det kan føles svært at sige højt.

Jeg hjælper jer med at få åbnet op for det, der har betydning, er smertefuldt eller vanskeligt at sætte ord på og værner om de tanker og følelser, som I deler i samtalerne med mig. Jeg er af den overbevisning, at vores adfærd og vores reaktioner er meningsfulde – også når vores handlinger bliver ødelæggende overfor os selv og andre. I vil derfor opleve at blive mødt med forståelse for jeres måde at håndtere udfordringer på, samt et fokus på de styrker og ressourser, som I besidder – og som vi, som mennesker, kan have en tendens til at overse, når vi lader os overmande af negative tanker og følelser i relation til os selv. Tryghed og tillid til sin psykolog er for mig to vigtige forudsætninger for et godt terapiforløb.

 

Når lykken er kærligheden……og når det alligevel ikke føles helt så lykkeligt

Som parterapeut er jeg nysgerrig på jeres tilknytningsmønstre og måder at kommunikere på. Jeg ser ofte at par, der føler, at de sidder fast i en ond cirkel af endeløse konflikter og diskussioner, ikke er opmærksomme på de dybereliggende konflikter, der er den egentlig årsag til, at det kan føles som om, det hele er gået i hårdknude.

Det er min opgave at hjælpe jer til at blive klogere på netop de dybereliggende konflikter, der opstår i jeres relation. F.eks. kommer vi ind i mellem til at vise vrede og aggression som et forsvar mod at mærke og vise den anden, at vi er triste og bange. Jeg ser ofte par, hvor begge føler sig overset og føler, at de bliver taget for givet. Ofte handler det om, at vi ikke forstår den andens måde at vise kærlighed på. Det er min opgave som psykolog at hjælpe jer til at få genskabt nærhed, intimitet og kontakt, samt at skabe indlevelse i hinandens reaktioner, handlinger og behov, så I kan få brudt med de mønstre, der giver udfordringer i parforholdet og hverdagen.

 

Familiebilledet – en farverig palet af måder at være familie på

Idag er der mange måder at være familie på og alligevel kan det, for nogen, være svært, når familielivet ikke føles ligeså lykkeligt, som de andres familieliv ser til ud at være – i hvert fald når vi sammenligner vores egen familie med andres familier på sociale medier, som instagram og facebook. Vi glemmer ofte, at det er øjebliksbilleder, og at de andre kan have ligeså svære udfordringer, når kameraet er slukket. Vi glemmer også, at vi selv er medskabere af illusionen om den perfekte familie, når vi ikke tør være åbne om vores egne udfordringer.

Jeg møder mange forældre, der tvivler på deres egen forældrerolle og fx spørger sig selv: Hvad har vi gjort forkert, siden vores barn mistrives? Der kan være mange årsager til, at et barn i en familie mistrives og vi kan ikke altid gardere os imod, at vores børn får perioder, hvor de ikke trives optimalt. Dog kan vi søge hjælp og dermed lære, hvordan vi støtter vores barn bedst muligt i en svær tid. Jeg møder også ofte nybagte forældre i stor sorg og skam over, at de har mange indbyrdes konflikter og uenigheder, nu hvor det burde være så lykkeligt med en lille baby. Sandheden er, at der er mange følelser på spil, når vi går fra at være et par til at blive en familie, og at mange kan have brug for hjælp til at finde sig selv og hinanden i denne proces.

I arbejdet med familier er jeg optaget af at hjælpe jer til at finde jeres fundament og værdier som familie. Hvilken familie ønsker I at være? Hvad har betydning for jer hver især, og hvordan kan det forenes? Hos mig er der ikke én rigtig måde at være familie på men mange, og det er min opfattelse, at man skal gøre det, som fungerer for lige netop ens egen familie.

Indenfor familiearbejdet har jeg særlige kompetencer indenfor:

 • Konflikter i nære relationer
 • Familier i skilsmisse (herunder også højkonflikt-skilsmissepar)
 • Familier med børn, der mistrives
 • Konflikter i familier
 • Den nyetablerede familie (fra parforhold til forældreskab)
 • Efterfødselsreaktioner hos både mænd og kvinder
 • Utroskab
 • Sorg
 • Kriser
 • Selvværdsproblematikker
 • Misbrug
 • Selvskadende adfærd
 • Senfølger af omsorgssvigt og seksuelle overgreb i barndommen

 

…… og mest af alt, er jeg blot et menneske med både humor og en god portion livserfaring, der også kender til de glæder og udfordringer som tilværelsen byder på – både i parforholdet, i forældreskabet og i livet generelt.

Jeg glæder mig til at møde jer.

 

De bedste hilsner
Line

 

Samtaler med Line kan aftales på mail@heidiagerkvist.dk eller via tlf 50 42 36 30

Priser hos Line er:
• 
Individuel samtale (50-60 min): 1.100 kr
Parterapi (80-90 min): 1.700 kr
Familiesamtale (80-90 min): 1.700 kr

 

 

Afbud: 
Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har vi en lille mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar. Det gælder også ved sygdom, akut afbud eller udeblivelse.