Kursuslokale til leje centralt i Aarhus

Kursuslokale til leje i Aarhus – helt central beliggenhed

Uformel stemning lige midt i Aarhus

Uformel stemning lige midt i Aarhus

I mine nye kliniklokaler centralt i Aarhus har vi udover samtalelokalerne også et 30 m2 stort og lækkert kursuslokale til leje. Kursuslokalet kan lejes på både på time- og dagsbasis.

Kursuslokalet (som også kunne kaldes et undervisningslokale eller et mødelokale) ligger midt i hjertet af Aarhus på Badstuegade 5-7, 8000 Aarhus C – lige oven på Panduro. Kursuslokalet ligger på 2. sal og har tre store vinduer mod vest med udsigt over tagterrassen på 1. sal og er helt ugenert for indkig udefra.

Kursuslokalet er indrettet med varm belysning, sjælfulde plankeborde og et hyggeligt udvalg af stole. Der er plads til 12-16 personer, enten 12 personer ved et samlet langbord, eller 7-8 personer ved hver af de to borde. Bordene kan også stables for enden af lokalet og på den måde bliver aktiviteter, der kræver gulvplads, mulige.

 

Stemningsfuldt undervisningslokale med mange muligheder

Lyst og hyggeligt kursuslokale til leje i Aarhus

I lokalet kan du lave forskellige former for kursusaktivitet, gruppesupervision, gruppeterapi/undervisning, børnegrupper, sparring, foredrag, undervisning, møder, mindfulness, yoga osv. Har du andre behov eller ideer, så giv endelig lyd. Så finder vi ud af det.

Lokalet har endvidere lærred, projekter (med hdmi-stik) og højtalere (minijack), som du blot skal slutte din computer til. Kablerne hænger klar på en krog på væggen. Bare plug i – så er du i gang.

Undervisningslokalet er udstyret med en lydtæt dør (49 dB), så I kan tale frit om alle emner, ligesom I ikke generes af lyd og samtale fra øvrig aktivitet i huset.
I er velkomne til at bruge både tagterrassen og det store køkken i forbindelse med leje af kursuslokale. Og toiletterne, selvfølgelig 🙂

Kursuslokalet ligger i en nyistandsat 230 m2 stor klinik, hvor vi er håndfuld psykologer, som har vores daglige gang. Her er en hyggelig og uformel indretning og en mild og imødekommende stemning blandt os alle, så du og dine supervisander / kursister / elever, vil ganske sikkert føle jer velkomne og hjemme.

 

Priser for leje af kursuslokale i Aarhus’ latinerkvarter:

Lokalet kan lejes i blot et par timer eller i så mange dage, som du har brug for.
I anledning af vores nylige åbning, kører vi i øjeblikket med særligt gode åbningspriser.

Pr time: 225 kr.

Dag (8 timer før kl 17.00) : 1500 kr

Aften (mellem 17 og 22): 750 kr

Hele dagen (fra 7.00 til 22): 2200 kr

 

Her er stemningsfuldt og meget lidt traditionel klinikfornemmelse

Her er stemningsfuldt og meget lidt traditionel klinikfornemmelse. Og kaffe ad libitum!

Minimumsleje 3 timer. Der kan ikke lejes halve timer.
Huslejen er momsfri.

Booker du flere dage på én gang, eller ønsker du at lave en aftale om fast leje, finder vi selvfølgelig en endnu bedre pris.

Konceptet er enkelt. Du booker kursuslokalet i det tidsrum, du har brug for det.  Helt simpelt – og uden krav om en dyr cateringordning / kuvertpris, som det er tilfældet ved mange andre kursuslokaler i og omkring Aarhus. Kursuslokalet ligger placeret midt i et hav af lækre take away muligheder indenfor få meter. Vi hjælper gerne med inspiration til gode steder.

Som en ekstra service er kaffe, te og vand (ad libitum) inkluderet i lejen.

 

 

Lej mødelokale i Aarhus – nemt og billigt

Leder du efter et hyggeligt kursuslokale til leje i Aarhus, så tag fat i Amalie på amalie@heidiagerkvist.dk for yderligere info og aftale.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Sjælfulde borde i kursuslokale til leje i Aarhus

Vores rustikke plankeborde var en gang et gulv i en gammel villa i Silkeborg. Nu fortæller de gamle – og nye – historier her hos os

Lysindfald fra flere sider

Hyggeligt og god plads

 

 

 

 

 

Masser af lys i kursuslokalet

Masser af lys i lokalet

 

Fuldt udstyret kursuslokale til leje centralt i Aarhus

Fuldt udstyret med lærred, projektor, højtalere, kabler og adaptere.

Lej vores hyggelige kursuslokale i Aarhus. Meget rimelige priser

Oplagt til dit teammøde, projektudviklingsdag, supervisionsgruppe, børnegruppe, netværksmøde, kursus, undervisning, foredrag osv.

0 Shares