Kursuslokale til leje centralt i Aarhus

Kursuslokale til leje i Aarhus – helt central beliggenhed

Uformel stemning lige midt i Aarhus

Uformel stemning lige midt i Aarhus

I mine kliniklokaler centralt i Aarhus har vi udover samtalelokalerne også et 30 m2 stort og lækkert kursuslokale til leje. Kursuslokalet kan lejes på både på time- og dagsbasis.

Kursuslokalet ligger midt i hjertet af Aarhus på Badstuegade 5-7, 8000 Aarhus C – lige oven på Panduro. Kursuslokalet ligger på 2. sal og har store vinduer mod vest med udsigt over tagterrassen på 1. sal og er helt ugenert for indkig udefra.

Kursuslokalet er indrettet med varm belysning, sjælfulde plankeborde, et hyggeligt udvalg af stole og har plads til 12-14 personer.

 

Stemningsfuldt kursuslokale med mange muligheder

Lyst og hyggeligt kursuslokale til leje i Aarhus

Lokalet er oplagt til kursusaktivitet, gruppesupervision, gruppeterapi/undervisning, børnegrupper, sparring, foredrag, undervisning, møder osv.

Kursuslokalet er endvidere fuldt udstyret med lærred, projekter (med hdmi-stik) og højtalere (minijack), som du blot skal slutte din computer til.

Derudover har kursuslokalet en lydtæt dør (49 dB), så I kan tale frit om alle emner, ligesom I ikke generes af lyd og samtale fra øvrig aktivitet i huset.
I er velkomne til at bruge både tagterrassen og det store køkken i forbindelse med leje af kursuslokale. Og toiletterne, selvfølgelig 🙂

Konceptet er simpelt: Du lejer bare lokalet i den tid, du skal bruge det. Der er ikke krav om nogen dyr kuvertpris eller cateringordning.  Til gengæld er kaffe og te (ad lib) inkluderet i lejen.

 

 

 

Lej kursuslokale i Aarhus – nemt og billigt

Se alt om udstyr, priser og og booking her

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Sjælfulde borde i kursuslokale til leje i Aarhus

Vores rustikke plankeborde var en gang et gulv i en gammel villa i Silkeborg. Nu fortæller de gamle – og nye – historier her hos os

Lysindfald fra flere sider

Hyggeligt og god plads

 

 

 

 

 

Masser af lys i kursuslokalet

Masser af lys i lokalet

 

Fuldt udstyret kursuslokale til leje centralt i Aarhus

Fuldt udstyret med lærred, projektor, højtalere, kabler og adaptere.

Lej vores hyggelige kursuslokale i Aarhus. Meget rimelige priser

Oplagt til dit teammøde, projektudviklingsdag, supervisionsgruppe, børnegruppe, netværksmøde, kursus, undervisning, foredrag osv.