Ina Skyt

I klinikken i Badstuegade har jeg fornøjelsen af at samarbejde med psykolog Ina Skyt. Ina har en solid erfaring med sig med både med individuelle forløb og med parterapien. Ina har endvidere beskæftiget sig med forskning gennem længere tid og er typen, der virkelig fordyber sig og bevæger sig frem til det betydningfulde og meningsgivende med små nænsomme skridt.

Samtidig med, at Ina er en dygtig psykolog med stærk fornemmelse for hvad næste skridt er i terapien, har hun også en varme og kærlig insisteren på den gode kontakt med sig, som karakteriserer hele hendes væsen. Det betyder, at man føler sig tryg og taget alvorligt i Inas nærvær.

 

Her beskriver Ina sig selv og sin tilgang til terapien :

Kort om mig – Ina Skyt

Ina SkytVi undgår ikke, at livet indimellem giver os udfordringer, svære oplevelser og vanskelige perioder. Her kan vi alle få brug for en hånd – nogle gange fra familie og venner, andre gange af en professionel.

Jeg er uddannet psykolog og ph.d., fra Aarhus Universitet, og har flere års erfaring med terapeutisk arbejde, både individuelt og med par. Mit psykologiske grundsyn er psykodynamisk og tilknytningsorienteret. Det betyder, at jeg især er nysgerrig på de erfaringer, vi har med os, og hvordan disse påvirker vores nuværende relationer og trivsel.

Vi er alle forskellige, både i det vi kommer fra, hvad vi bringer ind i terapien, og i hvad vi ønsker os af terapien. Det er vigtigt for mig at møde det menneske eller par jeg sidder overfor med åbenhed og nysgerrighed, så vi sammen kan skabe et meningsfuldt og udviklende forløb.

Individuel terapi

Jeg har erfaring med en bred vifte af psykologiske problemstillinger, herunder angst, depression og stressrelaterede tilstande, men også selvværds- og tilknytningsvanskeligheder, sorg og tab. Fra min tilknytning til blandt andet TUBA har jeg solid erfaring i arbejdet med mennesker, der er vokset op i alkoholiserede og dysfunktionelle familier. Jeg har derudover stor viden om sundhedspsykologi, særligt kræft og komplekse smertetilstande, både fra forskning og klinisk praksis. I det individuelle arbejde kan jeg godt finde på at trække på andre terapeutiske retninger, herunder metakognitiv terapi, som jeg også er uddannet indenfor. Fokus i dette arbejde er at bryde fastlåste mønstre og følelser samt mindske overtænkning og bekymring.

Parterapi hos Ina Skyt

Jeg har særlig interesse for parterapi, hvor vi kan arbejde direkte i og med relationer, og sammen gå på opdagelse i de mønstre og dynamikker, der kan spænde ben for den trygge kontakt, de gode samtaler, eller nærhed og intimitet. I parterapien arbejder jeg emotionsfokuseret (EFT), hvor fokus at bryde de negative mønstre, der kan spænde ben for den trygge kontakt. Jeg vil støtte jer i kommunikere på måder og fra et sted, der skaber tryghed og giver bedre forudsætninger for udviklende relationer. I terapien vil I også få følte erfaringer med, hvordan der er mellem jer – og hvad I hver især gør, når I faktisk er i kontakt, så I får bedre forudsætninger for at arbejde videre med det derhjemme – hvor det er allermest vigtigt!

Jeg deltager løbende i kurser, workshops og efteruddannelsesforløb, og jeg modtager supervision på mit arbejde.

 

Jeg glæder mig til at møde dig/jer.

Mange hilsner

Ina Skyt

 

Samtaler med Ina kan aftales via mail@heidiagerkvist.dk eller 50 42 36 30

 

Priser hos Ina er:

Individuel samtale (50-60 min.): 1.100 kr.
Parterapi (75-90 min.): 1.700 kr.

Ina tilbyder også samtaler online.

 

Afbud: 
Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har vi en lille mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar. Det gælder også ved sygdom, akut afbud eller udeblivelse.

0 Shares