Hvilket onlineforløb skal jeg vælge?

 

Skal jeg vælge “Glade Børn – Stærke Søskende” eller “Styrk Hverdagen i Børnefamilien”?Hvilket onlineforløb skal jeg vælge?

Jeg bliver glad hver gang nogen spørger, for mit mål er altid, at hver enkelt familie skal føle sig bedst muligt hjulpet og ikke ende med en investering i noget, der rammer ved siden af deres behov.

Så her kommer en vejledning til at vælge det rette onlineforløb til den situation, du og din familie står i.

 

💜 Glade Børn – Stærke Søskende

Mit onlineforløb Glade Børn – Stærke Søskende har som fokus at hjælpe dig som forælder, til at hjælpe dine børn, til at få en stærk og sund søskenderelation, som de kan udvikle sig i og have glæde af – både nu imens de er børn, men også når de bliver unge, voksne og gamle.onlineforløb der styrker søskenderelationen

Den største grund til, at vi får mere end ét barn er netop ønsket om at give vores børn søskende. Et livsvidne, en medsammensvoren, en helt særlig ven at følges gennem livet med. En at dele hverdag, opvækst og familie med. En der har kendt én, siden man blev født. En at dele historie med.

Den stærke, trygge og tætte søskenderelation kommer dog ikke af sig selv. Som forælder spiller du en kæmpe rolle her, og der er meget, du kan gøre både for ikke at stå i vejen for den og især for at hjælpe den frem.

 

Du skal vælge “Glade Børn – Stærke Søskende”, hvis du…

💜 Gerne vil give dine børn en stærk og sund og langtidsholdbar relation til hinanden, som de kan læne sig ind i både nu, mens de er børn, men også når de bliver voksne og selv får børn.

💜 Synes de skændes mere end godt er, og er mere optagede af at få hinanden ned med nakken, end af at give plads og glædes sammen.

💜 Gerne vil lære hvert enkelt barn bedre at kende, så du kan begynde at give dem mere af, hvad de har brug for hver især, uden at det bliver på bekostning af de andre søskende.

💜 Oplever at jalousi og misundelse fylder for meget mellem dine børn.

💜 Synes det er forvirrende at finde vej imellem retfærdighed og forskelsbehandling.

💜 Selv har det svært med relationen til et eller flere af dine børn, mens relationen til det andre/de andre børn føles nemmere og mere ubesværet for dig.

💜 Gerne vil styrke hvert enkelt barns selvværd og ad den vej hjælpe det til at indgå smidigt og konstruktivt i relationer. Både med sine søskende, men også generelt i livet.

💜 Kan se, at der genspiller sig nogle dynamikker mellem dine børn, som du kender fra dine egne søskenderelationer, og som du ønsker anderledes for dine børn, men ikke rigtig ved, hvordan du skal ændre.

💜 Synes der er rimelig godt styr på det med at være familie i det hele taget, og det specifikt er relationen mellem jeres børn som søskende, der fylder.
Eller at det er den relation (mellem dine børn), du gerne vil fokusere på nu (eller først), selvom det også kunne være relevant at give hele familien og hverdagen en kærlig hånd.

Læs mere om onlineforløbet “Glade Børn – Stærke Søskende” her

Hvad siger folk om forløbet “Glade Børn – Stærke Søskende”?

“Et “almindeligt” kursus havde aldrig været en mulighed. Online formatet gjorde hele forskellen for mig. 

Jeg var så lettet over at se, at det her forløb fandtes. Jeg ville ikke have haft mulighed for at deltage i kursus, hvor jeg fysisk skulle være til stede. Så på denne måde, hvor jeg har kunne høre dine lydfiler og reflektere når jeg havde bedst tid har været helt perfekt.

Du får min uforbeholdne anbefaling. Uden tvivl!”

– Pernille

 

“Jeg har fået øje på min egen rolle i familien, og hvad jeg kan gøre anderledes, så jeg ikke hele tiden er så hektisk og stresset.

Og så er det blevet tydeligt for mig, hvad der er vigtigt for vores børn hver især, og jeg er i gang med at øve mig i at give dem det. Jeg skal lige vænne mig til, at det er noget andet end jeg troede det var. Men det hjælper virkelig på alles trivsel, når jeg giver det, og der er allerede mange små fremskridt.

Det har været meget hjælpsomt, at jeg kunne tage en situation ad gangen. Det gjorde det meget mere overskueligt at gå i gang. Før var det hele bare ét stort rod, og jeg fik lyst til at gå væk fra det, i stedet for at tage fat, for jeg vidste ikke hvor jeg skulle starte.”

– Hanne

 

💚 Styrk Hverdagen i Børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv

Onlineforløbet Styrk Hverdagen i Børnefamilien er et ”allround” forløb, der tager fat i alle de udfordringer langt de fleste børnefamilier møder, og som de færreste aner, hvad de skal stille op med.

Forløbet består af fem moduler, der tilsammen sætter dig i stand til at forstå og håndtere de udfordringer, du møder i børnefamiliehverdagen, parforholdet og forældreskabet, sådan at du skridt for skridt kan vende afmagt og frustration til ro i familielivet, sikkerhed i forældrerollen, tryghed i parforholdet og  markant mere glæde og trivsel for alle på helt simpelt hverdagsplan. Hver dag ❤️

 

Du skal vælge “Styrk Hverdagen i Børnefamilien”, hvis du…

💚 Gerne vil give hele hverdagen i familen en saltvandsindsprøjtning og et kys i panden.

💚 Er træt af, at konflikter fylder så meget. Både dem mellem børnene, dem mellem voksne og børn og dem mellem de voksne.

💚 Kan høre dig selv sige det samme og det samme og ikke føler, at dit budskab bliver hørt.

💚 Gerne vil have helt konkrete nye veje at gå i alle de situationer, hvor du synes, det hele er kørt fast, og I ikke kommer nogen vegne.

💚 Længes efter, at I har det lidt sjovere sammen, og at dagene er mere præget af lethed og god energi, end af den frustration og opgivenhed i følges med nu.

💚 Ærgrer dig over, at parforholdet er blevet lidt lunkent, og du savner mere forbindelse og kontakt, men samtidig ikke ved, hvordan I skal få det, og måske også bliver i tvivl om du orker at gøre noget ved det.

💚 Gerne vil føle dig rolig og kompetent i forældrerollen.

💚 Længes efter flere smil og forbundne øjeblikke, hvor det at være familie føles dejligt og berigende og meningsfuldt.

 

Hvis du kan nikke ja til en eller flere af pindene ovenfor, kan “Styrk Hverdagen i Børnefamilien” hjælpe dig og din familie til en hverdag, der er dejligere for jer alle at være i.

Læs mere om Styrk Hverdagen i Børnefamilien her

Der kan du se mere om både modulerne og de bonusser, rabatter og særlige muligheder der følger med.

 

Hvad siger folk om forløbet “Styrk Hverdagen i Børnefamilien”?

“Jeg er sikker på at du får skilsmisseraten til at falde!

Tusind tak for dette fantastiske materiale! Der er så mange ting at arbejde med, og du er så dejlig støttende hele vejen igennem, at man virkelig får lyst til at gå i gang.”

– Rikke

 

“Det er nemt at passe ind i en travl hverdag. Det er let at gå til. Det er bestemt pengene værd.

Jeg synes alle familier skulle give sig selv muligheden. Det har gjort så stor en positiv forskel på en familie som vores, der har været så presset af udfordringer igennem så lang tid og ikke har vidst, hvad vi skulle gøre. Onlineforløbet er meget konkret i forhold til hvad man kan gøre – det er en kæmpe hjælp!!”

– Vibeke

 

 

Om børn med diagnoser og/eller særlige udfordringer

Der er ingen af forløbene, der indeholder materiale specifikt rettet mod børn med diagnoser.

De tilbagemeldinger jeg får er dog, at når der bliver taget hånd om de generelle dynamikker og udfordringer i familien, så dæmpes de diagnosespecifikke udfordringer, som viser sig i adfærd og relationer dels. Og dels står de mere rent frem, sådan at det er nemmere at tage hånd om den sidste del af det via den pædagogiske vejledning, I som familie ofte kan få i forbindelse med barnets udredning.

 

En stærk cocktail

De to forløb supplerer hinanden optimalt og kan tages i forlængelse af hinanden, uanset hvilket du vælger at arbejde med først. Af samme grund følger der også en rabatkode med begge forløb, så du nemt kan supplere med det andet forløb bagefter, hvis du har lyst til mere.

 

Så hvad skal du vælge?

Så hvis vi går til sagens kerne, er det, du skal overveje nu, om det er hele hverdagen og livet i børnefamilien, der trænger til kærlige øjne og nye strategier?
Eller om det specifikt er relationen mellem dine børn som søskende, der har brug for en varm hånd i ryggen?

 

En anden måde at spørge på er:

❓ Ligger konflikterne primært mellem dine børn? ➡️ Så skal du vælge Glade Børn – Stærke Søskende.

❓ Er der konflikter og frustration på kryds og tværs af alle (eller de fleste) relationer i familien? ➡️ Så skal du vælge Styrk Hverdagen i Børnefamilien

❓ Kan du svare ja til begge dele? ➡️ Så er din opgave at beslutte, hvad du vil tage fat i først.

 

Sidder du med spørgsmål, jeg ikke har besvaret her, så send mig en mail på mail@heidiagerkvist.dk

 

Heidi - hvilket onlineforløb skal jeg vælge?

 

 

Bedste hilsner

Heidi

 

 

 

Her finder du mine øvrige onlinekurser:

➡️ Familietjek

➡️ Tag plads

➡️ Empty Nest – Når børnene flytter hjemmefra og det rammer dig mere end du tror (digitalt foredrag)

 

Skriv din kommentar