Styrk hverdagen i børnefamilien – på bare 10 uger

En helt unik mulighed for dig, der længes efter at få hånd om dit familieliv, parforhold og forældreskab på én gang.

På onlineforløbet lærer du at håndtere de udfordringer, du møder i børnefamiliehverdagen, parforholdet og forældreskabet, sådan at du skridt for skridt kan vende afmagt og frustration til ro i familielivet, sikkerhed i forældrerollen, tryghed i parforholdet og markant mere glæde og trivsel for alle på helt simpelt hverdagsplan.
Hver dag ❤️

Forløbet har allerede gjort mere end 700 familier glade.

Styrk hverdagen, parforholdet og forældreskabet

Det her er til dig, der er forælder og genkender en eller flere af disse ting:

★ Føles din hverdag udmattende og svær at lykkes med – selvom du gør dit bedste for at få den til at være rar og dejlig at være i?

★ Ender du i de samme frustrationer og irritationer gang på gang og kan ikke finde en vej ud af dem?

★ Er der alt for meget dårlig stemning og for mange konflikter?

★ Oplever du, at parforholdet er blevet temmelig lunkent, og savner at det er et trygt, nært og kærligt sted at være?

★ Plages du af nagende tvivl om, om du er en god nok forælder?

★ Er du forsvundet lidt for dig selv, og synes det er svært at finde plads til dig selv i hverdagstrummerummen?

★ Savner du mere ro – i hoved, krop og relationer?

★ Føles det som om, du har prøvet alt, og det har ikke hjulpet?

Så gætter jeg på, at du også ofte tænker enten:

1: “Hvor skal jeg starte, når jeg gerne vil gøre vores hverdag sammen dejligere? 

Der findes så mange bøger, så mange metoder og så mange gode råd derude, og det er ikke mærkeligt, hvis du er forvirret, og ikke ved hvor du skal starte og slutte. 

I onlineforløbet har jeg samlet og pakket den viden og de redskaber, du skal bruge i et overskueligt format, så det eneste du skal gøre er at trykke “play” på lydfilerne én for én. 

2: “Hvad er det, jeg helt konkret skal gøre, for at det bliver anderledes?”

Jeg forstår godt, at du spørger! At været forældre er en stor og krævende opgave, og ingen af os har fået nogen manual med. Vi har vores egne erfaringer fra vores opvækstfamilie med os, men hvad nu hvis man gerne vil udfylde sin egen forældrerolle på en anden eller bedre måde? Hvad gør man så? Vi prøver vores bedste, men ofte bliver det lidt i øst og vest med frustration og ærgerlige tanker om os selv, vores hverdag og vores familie som resultat. Men hey, hvor skulle du vide det fra? Du har jo ikke været forælder før nu. 

3: “Hvordan skal jeg sætte alt det, jeg har lært, i spil i vores familie?”

Du har sikkert læst bøger, været til foredrag, talt med veninder, set tv-programmer, spurgt sundhedsplejersken, pædagogerne og måske endda svigermor. Måske har du et nogenlunde klart billede af, hvad der skal til, og hvad du skal gøre, men du strander hver gang på, hvordan du helt konkret griber det an og får taget aktiv handling på det. I din familie. I jeres hverdag. Hver dag

4: “Jeg har allerede prøvet alt”

Det er ikke mærkeligt, hvis det føles som om, du har prøvet alt. Og det er heller ikke mærkeligt, hvis det kan være svært at holde håbet oppe, når det føles som om, intet af det har virket. 

Mange forældre har prøvet rigtig meget. Nærmest for meget. Og i for kort tid, inden de vælger en ny tilgang. Hvis du skal opnå den forandring, du ønsker i din familie, skal du dels kende den indsats, der passer til den situation, du vil ændre på, og dels skal du være vedholdende med den indsats og ikke skifte kurs igen og igen.

I onlineforløbet får du hjælp til at vælge de rette indsatser og til at holde snuden i det rette spor længe nok til at forandring opstår – skridt for skridt, og uden at det behøver at tage evigheder at nå dertil. 

Det er præcis det, jeg er her for at hjælpe dig med!

Mange forældre ender desværre med IKKE at gøre noget ved det, fordi de fortæller sig selv:

“Det er nok bare sådan, det er at være forældre”

Nej!
Det er ikke bare sådan, det er at være forældre. Det er en stor opgave med et stort ansvar, og den kan være svær at finde rundt i. Der kan også være svære perioder, der kræver noget ekstra af alle.

Men det er ikke meningen, at det skal være konstant svært og udmattende at være forældre, og at man mest af alt bare skal holde ud, indtil børnene flytter hjemmefra, og der kan blive lidt luft og plads igen. 
Det er meningen, at man skal leve sit liv undervejs og til hverdag, sammen med sine børn og sin familie og sammen med sig selv.

“Hvis vi for alvor skal ændre på vores hverdag og familieliv, så tager det jo resten af vores liv”

Med den tanke, kan man næsten kun få lyst til at give op på forhånd. Heldigvis er den tanke ikke sand!

Jeg har lavet et onlinekursus, der på 10 uger skyder jer godt afsted ind i en ny måde at forstå hinanden på, være sammen på og dele hverdag på. Trin for trin går vi vejen sammen.
Ja, forandring tager tid. Men med det rette fokus er der masser af liv og dejlig hverdag til jer på den anden side af den.

Forestil dig, hvordan hverdagen ville føles i din familie, hvis du endelig:

♥︎ Føler dig kompetent og fuldt tilstrækkelig i forældrerollen. 

♥︎ Står godt og solidt i dine forældresko, og har blik for hvilken retning du ønsker at føre din familie i – og kan se, at I går ad den vej sammen, skridt for skridt.

♥︎ Registrerer, når der er konflikter og bump på vejen og håndterer dem roligt, i stedet for at føle dig slået ud og overvældet af dem.

♥︎ Oplever at I er en familie, der hygger jer sammen til hverdag.

♥︎ Kan se – og tør stole på  – at det faktisk går meget godt, og at dine børn udvikler sig og trives. 

♥︎ Vågner om morgenen og tænker “Det her gider jeg godt!”

♥︎ Hviler i, at du og din partner/medforælder er et stærkt team, der støtter hinanden i at håndtere det svære og er fælles om at nyde alt det dejlige.

♥︎ Har sluppet ideen om, at der er én rigtig eller en perfekt måde at være familie og forældre på, og bare er den forælder du er, med alt det du har at byde på – og er glad og godt tilfreds med præcis det. 

Det er dét, jeg hjælper dig med på onlineforløbet!

Gennem onlineforløbet “Styrk hverdagen i børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv” bliver du klædt på til at spotte de mønstre og mekanismer, der lige nu er med til at holde jer fast, der hvor I er, og som gør det tungt og slidsomt at have en hverdag som børnefamilie.

På bare 10 uger kan du og din familie få:

✔ En helt ny forståelse af hvorfor konflikter opstår, hvordan I kan sænke konfliktniveauet betragteligt, og hvordan I kan håndtere jeres konflikter smidigt og konstruktivt.

✔ Et klart billede af hvilke situationer, der udfordrer jer til hverdag og en stor portion virksomme strategier til at justere på dem.

✔ En teknik, der minimerer mængden af misforståelser og skænderier i parforholdet, og i stedet skaber fællesskab og intimitet.

✔ Viden om hvorfor det er afgørende, at du skaber plads til dig og dine behov, lyster og drømme i jeres familieliv, og du kender vejene til at gøre det – selvom det umiddelbart kan føles helt umuligt midt i en travl hverdag.

✔ Teknikker til at øge din selvtillid i forældrerollen markant, og en mere nuanceret forståelse af dig selv som forælder. Dermed kan du slippe en stor del af din usikkerhed og tvivl og gå konkret til værks i forhold til at justere på de aspekter af dit forældreskab, som du gerne vil forandre.

✔ Følelsen af at være kompetent og tilfreds i rollen som forælder, partner og som dig selv.

✔ At du og resten af familien ganske enkelt er gladere og godt tilfredse med jeres hverdag. Det er ikke så mærkeligt – for den er blevet meget dejligere at være i.

Onlineforløbet giver dig ikke bare solid psykologisk viden, men hjælper dig også skridt for skridt med at omsætte det i din hverdag gennem helt konkrete guides og eksempler.

Trænger din familiehverdag til en hånd i ryggen, lidt frisk luft og et kys i panden?

Mit navn er Heidi Agerkvist. Jeg er autoriseret psykolog og parterapeut. Jeg har specialiseret mig i netop børnefamiliehverdagen, forældreskabet og parforholdet.

2015-05-14-18.33.02

Jeg har mere end 15 års erfaring fra både offentlige ansættelser og privat praksis med at hjælpe forældre til at skabe en hverdag og et familieliv, hvor der er plads til både store og små, og hvor konflikter, afmagt og ensomhed afløses af stærke relationer, fællesskab og trivsel. Jeg elsker at dele min viden, og jeg gør mig umage for altid at gøre det i et letforståeligt hverdagssprog og i øjenhøjde.

I onlineforløbet får du både solid psykologisk viden og gennemtestede redskaber og masser af inspiration til at vende de situationer og dynamikker, der lige nu dræner dig, din hverdag og din familie til udvikling, trivsel og ro i og relationerne – og i dit hjerte.

Styrk Hverdagen i Børnefamilien har en psykologisk substans og er helt fri for lommepsykologi, hurtige (og uholdbare) løsninger og letkøbte “synsninger”. Til gengæld er den spækket med reel og forskningsbaseret viden samt en lang række konkrete redskaber og teknikker, der virker. Alt sammen serveret helt uden forældrebashing, belæring og løftede pegefingre.

Mere end 700 familier er allerede blevet hjulpet til en bedre hverdag af onlineforløbet

Et onlineforløb, der skridt for skridt hjælper dig til at vende fastlåste konflikter og modløshed til en hverdag, I alle trives i

Onlineforløbet består af fem moduler fordelt over 10 uger, som alle indeholder en lydfil (mp3) og en arbejdsbog (pdf).

På lydfilerne får du viden om og indsigt i de dynamikker og udfordringer, der er på spil i alle børnefamilier, og du får et klart billede af, præcis hvad der spænder ben for jer lige nu.

Og du får ikke bare viden. I alle moduler får du også helt konkrete redskaber og teknikker, som er gennemtestede og effektive. Og du får hjælp til at sætte både viden og teknikker i spil skridt for skridt i din familie, i din hverdag. 

Alt sammen struktureret så det sikrer høj læring og størst muligt udbytte af din tid og din indsats. Det hele leveres online, og der er intet krav om at sidde klar på bestemte tidspunkter. Du kan ikke komme for sent til modulerne, og der er ikke noget af materialet, der udløber eller forsvinder. Onlineforløbet er skabt til børnefamilier – og de har rigeligt stram logistik til hverdag i forvejen. Derfor er der fuld skrue på fleksibiliteten her!

De 5 moduler i “Styrk Hverdagen i Børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv” indeholder:

Modul 1: Konstruktiv konflikthåndtering – kærligt og klart

Modul 1 fokuserer på konflikter, og giver dig baggrundsviden om og en ny forståelse for, hvad konflikter er, hvordan de opstår og hvorfor de ikke kun er dumme og til besvær. Du lærer, hvordan du helt konkret kan begynde at håndtere konflikter på en konstruktiv og langtidsholdbar måde, hvor alle parter lærer noget, og går fra konflikten med selvværdet intakt og i kærlig og respektfuld kontakt med hinanden.

Modul 2: De daglige vildveje – og vejen ud

Modul 2 tager fat i en lang række hverdagssituationer, som er udfordrende for de fleste børnefamilier. Du bliver bl.a. klogere på, hvordan du får dit barn til at høre efter uden at skulle hæve stemmen eller blive sur. Hvad gør man, når far og mor er uenige om opdragelsen? Hvordan sætter man grænser på en god måde? Hvordan er jeg tydelig uden at skælde ud? Hvordan kommer vi op og ud af døren om morgenen, uden at det hele ender i kaos og stress? osv.

Du får en ny og mere relevant, meningsfuld og tidssvarende vinkel på begrebet opdragelse, og præcis de redskaber du skal bruge til at sætte det i værk i din hverdag i din familie. Du bliver klogere på betydningen af relationerne mellem børn og voksne, og du lærer, hvordan du nærer og passer på dem, så alle vokser og trives sammen.

Modul 3: Parforholdet – familiens fundament

Modul 3 giver en kærlig hånd til parforholdet. Masser af forskning viser, at kvaliteten af parforholdet har afgørende betydning for børnenes udviklingsmuligheder og daglige trivsel. Modul 3 giver dig inspiration og masser af “staldtips” til at passe på, vedligeholde og udvikle dit parforhold – til glæde for både dig, din partner og jeres børn. Vi kommer omkring samtaler og skænderier, fællesskab og teamwork, tomhed og længsel, forskellighed og respekt.

Du får viden og veje til at skabe gode vilkår for kærligheden til hverdag. Alt sammen baseret på veldokumenteret forskning.

Har du ikke en partner p.t., kan du bruge den viden og de redskaber du får i dine øvrige vigtige relationer.

Modul 4: Hvor blev du af?

Modul 4 handler om dig (og om din partner – hver for sig). Hverdagen i en børnefamilie går ofte stærkt. Der er rigtig mange ting, der prioriterer sig selv. Tid til dig og fokus på det, der gør dig godt og giver energi, bliver derimod ofte nedprioriteret eller tilsidesat. I modul 4 hjælper jeg dig med at få øje på, hvorfor det er afgørende for både din egen og dine børns trivsel, at du prioriterer dig selv. Også selvom det virker helt umuligt at få plads til i en tætpakket hverdag.

Og nej, det er ikke noget med urealistiske og dyre forslag om spaophold og den slags. Det er små, effektive og letanvendelige værktøjer til din hverdag – med stor effekt.

Modul 5: Kan man ringe efter en voksen?

I modul 5 kigger vi på din vej ind i forældreskabet og på hvor gode venner, du er med det lige nu. At blive forældre er en af de største livsomvæltninger, vi møder gennem livet. Der er store muligheder for at blive overvældet, usikker og i tvivl, og fare vild i håb, drømme og forventninger fra både sig selv og fra andre. Og der er også basis for stor udvikling og for at få øje på nye sider og talenter i sig selv.

Du får hjælp til at finde ro og retning for jeres familie og for dig i forældrerollen. Og du får enkle veje til at erstatte dårlig samvittighed og magtesløshed i forældrerollen med høj forældreselvtillid og en ny og kærligere tilgang til dig selv, som løfter både dig og din familie ind i mere trivsel, glæde og ro.

Du får også adgang til evig direkte sparring fra Heidi - uden ekstra udgifter

Som deltager på forløbet får du mulighed for at deltage på alle de live online spørgetimer, du vil. Du inviteres til spørgetime hver tredje måned, og her kan du få hjælp til det, der er på spil i præcis din familie – i direkte kontakt med mig.

Du er altså aldrig overladt til dig selv, men har løbende din helt egen psykolog i baglommen til at hjælpe dig, når noget har sat sig fast i relationerne hjemme hos jer. 

Du er velkommen til at deltage, selvom du ikke har spørgsmål. Der er masser inspiration at hente i at “være med på en lytter”. Kan du ikke deltage live på spørgetimen, kan du glæde dig til optagelsen, som selvfølgelig bliver lagt ind i vores fælles forum online.

Næste spørgetime er tirsdag d. 21. november 2023

Når du først er ombord på forløbet, koster det dig ikke ekstra at deltage på spørgetimerne – uanset hvor mange du deltager på.

12 ekstra bonusser til dig:

Bonusinterview med Psykolog Camilla Holmgaard om“Mindfulness i hverdagen med børn”. Camilla er en af Danmarks største kapaciteter, når det gælder mindfulness i relation til børn. Hun fortæller her hvad mindfulness er, hvorfor det er så virksomt i relation til børn, og hvordan du selv kan komme i gang med at bruge det i jeres hverdag.

Bonusinterview med Oprydningskonsulent og tidscoach Britt Løvstad, som fortæller om, hvorfor mange af os rydder op uden reelt at rydde op, og derfor bruger unødvendigt lang tid på det. Britt deler rundhåndet ud af tips og redskaber, og fortæller hvor du let kan spare tid og dobbeltarbejde i en travl hverdag.

Interviewet “10 trin til den gode familieferie”
Interview med familiepsykolog Heidi Agerkvist, som fortæller om de fælder vi typisk falder i, når vi skal holde ferie med familien. Vi tager fat i et par tabuer på feltet, og du får 10 steder at tage fat, når den næste ferie skal planlægges.

Interview med forfatter og effektivitets-ekspert Trine Kolding. Trine er en eftertragtet foredragsholder, fordi hun på en kærlig og sjov måde sætter spot på de steder, hvor vi spilder rigtig meget tid i vores hverdag. Tid som vi kan bruge på alt det sjove, vi synes vi aldrig når. I interviewet her er Trine meget generøs med sin viden og med helt konkrete tips til at justere på små ting, som giver stor effekt.

Bonusinterview med Jane Faerber fra Madbanditten. Jane har gjort det til sin levevej at udbrede viden og inspiration om rigtig mad til rigtige mennesker. Det gør hun via sin lækre blog, og sine mange bøger om LCHF. I tæt på en time taler vi om børn og mad, måltider, kræsenhed, sundhed, gode vaner og tips til at få maden og måltiderne til at glide lidt nemmere (ned), og om at give plads til hyggen i den form, den nu har lige dér. Jane har meget på hjerte, og det er inspirerende!

Interview med psykolog Sia Holm, det har mange års erfaring med at hjælpe sammenbragte familier med at navigere i de særlige vilkår de bor og lever i. 

Bonusinterview med fremtidsforsker Anne Skare, som deler hvilke familieformer, der bliver fremtidens, og hvilke kompetencer vi med fordel kan give vores børn med i den sammenhæng. Der er fart på når Anne taler, og interviewet her er et overflødighedshorn af viden om fremtiden, ærlige historier fra Annes liv, og en hel del dejlig energi og en fantastisk humor.

Bonusinterview med Torben Pedersen Skovby, som er mand, far og familieterapeut med fokus på fædre og efterfødselsreaktioner. Vi taler om hvilken opgave fædre har i dag, om hormonforandringer, mandighed og fællesskaber. Et interview der er blevet til på ønske fra en deltager på forløbet. Der er nemlig mulighed for at påvirke bonusmaterialet her i butikken.

Podcastafsnit fra Jegermors lydserier til mødre (og fædre). De inviterede mig til mikrofonen og det blev til en times samtale om kærlighed, om hvad alle par dybest set spørger hinanden om, om tryghed, om hormoner, om begær, om lyst, forventninger, skuffelser, hverdag, leverpostej og kaviar, og om stærk og dyb kontakt. Glæd dig til at lytte med. Der er kærlighed i vente ❤️

Bonusinterview med psykolog Ulla Dyrløv om børn og deres digitale verden. Vi taler om, hvad der er vigtigt at være opmærksom på som forælder til børn med adgang til spil og internet til hverdag, om hvad der godt og hvad der er for meget, om afhængighed, forskning og sund fornuft. Ulla deler også et par gode steder at starte, når det er tid til at skabe nye digitale rammer derhjemme.

Adgang til et “bibliotek” af tidligere deltageres spørgsmål om alle typer af udfordringer med børnefamiliehverdagen, forældreskabet og parforholdet – og naturligvis mine svar på dem.

Tidligere kunne deltagerne på onlineforløbet stille skriftlige spørgsmål, som jeg kvitterede på med et skriftligt svar. Alle skriftlige spørgsmål og svar ligger tilgængeligt i kursusforummet.

Jeg har nu ændret muligheden for at få svar på individuelle udfordringer til live online spørgetimer som jeg inviterer til hver 3. måned. Det giver mig mulighed for at tale med jer og spørge mere ind til udfordringen, og jeg kan derfor svare meget mere nuanceret og hjælpsomt. Som deltager på forløbet her får du både adgang til alle de skriftlige spørgsmål og svar, samt til optagelserne af alle tidligere og kommende spørgetimer, ligesom du kan deltage på alle de spørgetimer du vil fremover.

Endelig får du, som deltager på Styrk Hverdagen i Børnefamilien, 30% rabat på mit populære onlinekursus  Glade Børn – Stærke Søskende. Et forløb der hjælper dig som forælder til at styrke søskenderelationen mellem dine børn – nu og for livet. 

 

Som deltager på både Styrk Hverdagen i  Børnefamilien og Glade Børn – Stærke Søskende får du “dobbelt op” på live online spørgetimer, hvilket giver dig 8 x psykolog i baglommen pr år. Uden ekstra beregning selvfølgelig!

Jeg har fundet en ro i min forældrerolle, jeg ikke har haft tidligere

 

Jeg har fået rigtigt mange redskaber med mig. Jeg er blevet bedre til at stå ved mine beslutninger og have det fint i maven med dem. Jeg er blevet mere bevidst om, hvorfor det nogle gange er svært at være familie og har fået nogle gode redskaber – både nogle som giver stof til eftertanke og nogle som jeg har i brug meget, meget tit.

Tak for dit velfunderede materiale og din fine, fine formidling.

Anne Katrine

Vi mister ikke fatningen mere! Vi har i stedet fundet ud af, hvordan vi skaber fokus på at have familietid sammen. Det har i sig selv løst mange konflikter

Jeg kan mærke mig selv igen, og er glad for at være den jeg er. Jeg er igen stolt af at være nogens mor, og synes jeg gør det godt nok.

Inden kunne jeg pludselig ikke kende mig selv, jeg kunne blive rasende, og følte jeg var blevet en dårlig mor. Jeg var stresset og udbrændt. Tak for din brugbare viden! Den kan alle få glæde af!

Heidi

Morgenerne var et helvede! Nu er de hyggelige, og det er ikke længere en kamp at komme ud af døren

Vi føler os også bedre til at tage valg i konfliktsituation, som ikke får konflikten til at eskalere. Det er som om vi har fået lidt flere strenge at spille på til hverdag i samspillet med vores børn.

De lange, dybe samtaler mellem os voksne opstår ikke så let, som inden vi fik børn. Kurset har givet struktur og substans til mange, lange og nærende snakke. Heidi har et godt blik for alt det fine og bløde imellem mennesker, som vi så gerne vil have mere af, men som også let bliver klemt. I Heidis “selskab” føles det trygt at behandle selv de ømmeste punkter.

Marie

Vi har fået langt bedre kommunikation i parforholdet og jeg har fået troen på, at jeg er den bedste mor for mine børn og den bedste hustru for min mand

…. og jeg er ikke perfekt, og det er ok, men jeg har mange fremragende sider som jeg kan bruge i relationerne.

Det forløb er jo et genialt koncept, der har ramt bulls eye hos mig – endnu engang. Tak.

Vibeke

Jeg er sikker på at du får skilsmisseraten til at falde!

Tusind tak for dette fantastiske materiale! Der er så mange ting at arbejde med, og du er så dejlig støttende hele vejen igennem, at man virkelig får lyst til at gå i gang.

Rikke

Seriøst en billig løsning på noget meget værdifuldt

Med det her forløb kommer man virkelig godt omkring for et overkommeligt beløb. Og det er værdifuldt med evig spørgemulighed.

Christina

Tilmeld jer onlineforløbet “Styrk Hverdagen i Børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv”

Kom med på ombord nu

Med et enkelt klik kan du lukke dig selv ombord på forløbet og være i gang med at skabe forandring i din familie om 2 minutter.
Du kan fordybe dig fuldstændig i dit eget tempo og præcis, når det passer i din hverdag. Der er ikke noget materiale der forsvinder, og du kan ikke komme for sent til noget. 

Glade Børn Stærke Søskende

Onlineforløbet koster 2.187 kr.

Det svarer cirka til prisen for én familiesamtale i klinikken i Aarhus. 
Det siger næsten sig selv, at vi på en enkelt samtale umuligt kan nå omkring alt det, du får med dig her.

Som deltager på forløbet får du adgang til:

★ 5 lydfiler på i gennemsnit 60 minutter fordelt over 10 uger
★ 5 arbejdsbøger med redskaber, teknikker og øvelser på hver 30-40 sider

Plus: 

★ Et stort bibliotek af spørgsmål og svar indenfor feltet familieliv, forældreskab og parforhold
★ En lang række spændende bonusinterviews
★ 30% rabat på onlineforløbet Glade Børn – Stærke Søskende 
★ Adgang til alle opdateringer af materialet og til kommende bonusmateriale
★ Tilfredshedgaranti
★ Evig adgang til live online spørgetimer med Heidi

Du har mulighed for at betale i både 2, 3 og 5 rater (uden ekstra gebyr). Raterne bliver automatisk trukket fra dit kort med 30 dages mellemrum. Simpelt og nemt. 

Er du klar til at lukke mere trivsel, tilfredshed og ro ind i din familiehverdag?

Hvordan foregår onlineforløbet helt praktisk?

ADGANG:
Når du har booket din plads på forløbet, modtager du med det samme en mail med dine loginoplysninger til onlineforummet, hvor bonusmaterialet allerede ligger, og hvor modulerne bliver tilgængelige ét efter ét med to ugers mellemrum.

MODULER: 
Første modul lander hos dig straks du har gennemført tilmeldingen, og derefter lander de næste moduler hos dig med to ugers mellemrum. Modulerne frigives ét ad gangen for at sikre dig størst mulig læring og udbytte af forløbet og støtte dit fokus og din motivation undervejs. På den måde sikrer jeg, at du ikke bliver overvældet af at få hele materialet på én gang. Jeg leder dig igennem skridt for skridt.

FÅ HJÆLP UNDERVEJS… :
Undervejs modtager du en række motiverende og inspirerende mails, som hjælper dig til at fastholde dit fokus, fortsætte med at implementere din nye viden og øve dig i at anvende de redskaber og strategier, du nu kender.

… OG EVIG ADGANG TIL SPARRING FRA HEIDI:
Når du har modtaget alle moduler og har haft tid til at fordybe dig i dem, har du mulighed for at få min hjælp til præcis det, der udfordrer hjemme i jeres familie. Jeg inviterer dig til live online spørgetime hver tredje måned, og du kan være med på alle dem, du vil fremover. Du er altså på ingen måde overladt til dig selv – hverken undervejs eller efter forløbet. 

FLEKSIBILITET:
Det hele er 100% online og er derfor meget fleksibelt. Du kan arbejde med modulerne, hvor og hvornår du vil, og du behøver ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt, som måske ville være ubelejligt eller umuligt for dig.
Der er ikke noget du kan komme for sent til, og der er heller ikke noget af materialet, der udløber. 

Sidder du med et spørgsmål…?

Her er svarene på de spørgmål, jeg oftest får fra forældre, inden de investerer i onlineforløbet

Helt fra jeg var lille, har jeg været nysgerrig på relationer, og på hvorfor de kunne føles så forskellige. Hvorfor var nogle relationer så dejlige at være i, og hvorfor var andre fyldt med utryghed eller en følelse af at skulle være “på arbejde”?

 

Gennem min uddannelse, flere efteruddannelser og mit arbejdsliv har jeg fordybet mig netop i relationer og i adfærd ind i relationer – særligt fokuseret på børnefamilien og på parforholdet.

 

Jeg tror på, at mennesker udvikler sig i relationer, og at det er netop her, vi lærer hvem vi er, og hvordan vi bedst navigerer i verden.

 

Netop derfor har jeg også skabt onlineforløbet her. Det har netop fokus på at skabe de bedste betingelser for relationerne i hverdagen i familien, som i mine øjne er kernen i familielivet: Hverdagen og hvordan vi har det med os selv og hinanden i den.  

 

Langt over 600 familier har arbejdet med forløbet, og her på siden, kan du læse, hvordan de oplever, at det har hjulpet dem.

 

Hvis du er i tvivl om, hvem jeg er, hvad jeg står for, eller om du kan lide min måde at undervise og arbejde på, så tilmeld dig mit gratis nyhedsbrev (og få et gratis videokursus i konflikthåndtering), eller kig forb min blog, som er fyldt med en lang række artikler om hverdagen i børnefamilien, forældreskabet og parforholdet. Der får du mulighed for at snuse lidt til hvem jeg er, hvordan jeg arbejder, og om du kan lide det. 

Det er min interesse og nysgerrighed på netop relationer, der bragte mig ind i psykologien, og jeg har derfor haft mit fokus her hele mit arbejdsliv. 
Jeg tror på, at mennesker udvikler sig i relationer, og derfor gennemsyrer blikket for betydningen af relationer hele mit arbejde, og også mit valg af efteruddannelser og områder jeg har fordybet mig ekstra grundigt i.

Netop derfor har jeg også skabt onlineforløbet her, som har fokus på at skabe de bedste betingelser for relationen mellem søskende, fordi den har betydning for både trivsel og udviklingsmuligheder for både hvert enkelt barn og for familien som helhed.
 

Langt over 600 familier har arbejdet med forløbet, og her på siden, kan du læse, hvordan de oplever, at det har hjulpet dem.

Onlineforløbet er tilrettelagt sådan, at det kan tages både individuelt og af begge forældre sammen. Det er sjældent, at begge parter får samme gode ide på én gang. Den spirer ofte hos den ene part først, og nogen gange går der lang tid, før den anden part synes, at det er en lige så god ide eller føler samme behov. Det ville være ærgerligt, hvis jeres families trivsel skal vente på, at I begge har det ens eller er lige motiverede.

 

Husk at du har adgang til materialet altid, og at I til enhver tid kan gennemgå materialet sammen på et senere tidspunkt. Tager I onlineforløbet sammen som forældre og par, får I gavn af fleksibiliteten i forløbet, da I kan fordybe jer i modulerne samtidig eller på forskellige tidspunkter – alt efter hvad der passer jer.

 

Onlineforløbet er også relevant for dig, der løfter opgaven omkring dine børn alene. Du er ligeså hjertelig velkommen ombord!

Det kræver ikke ikke store tekniske færdigheder at være med.

Du skal blot kunne åbne en mail og klikke på det link, jeg sender til dig. Hvis der (mod forventning) er noget der driller, sender du mig blot en mail på mail@heidiagerkvist.dk. Så hjælper jeg dig videre.

Moduler er blot en betegnelse for formen på det materiale du får. Vi kunne også kalde det kapitler. Hvert modul indeholder en lydfil (på mellem 40 og 90 minutter), hvor jeg underviser dig i solid psykologisk viden knyttet til feltet omkring det at have en hverdag med børn og et parforhold. I hvert modul får du også en arbejdsbog (30-40 sider, pdf) med øvelser, redskaber og teknikker, som er let anvendelige og konkrete, og lige til at gå i gang med at bruge. Jeg anbefaler, at du printer arbejdsbøgerne ud, og bruger dem som “samlingssted” for dine tanker, refleksioner, observationer og ideer undervejs.

Hvis du har tilmeldt dig og pludselig bliver i tvivl, om du har tid til at arbejde med modulerne, så bare rolig.


Når du først er ombord, har du adgang til materialet for evigt. Så selvom du måske alligevel ikke synes, at du har tid eller mulighed for at arbejde med forløbet nu, kan du blot vente og tage fat i det på et senere tidspunkt.

Nej!

 

Du har adgang for altid. Det betyder, at du kan arbejde med modulerne i det tempo der passer dig. Du kan lytte og læse så mange gange, du overhovedet har brug for.

 

Og du kan vende tilbage til modulerne igen om 2, 5 eller 10 år, når dine børn er blevet større, dit parforhold ser anderledes ud, og du oplever en ny type udfordringer og har andre spørgsmål. Når du lytter til materialet igen, vil du sandsynligvis høre noget nyt og andet, fordi du lytter fra et andet sted, hvor du har ryddet første omgang udfordringer af vejen, og nu er i stand til at tage fat på hvad der end måtte vise sig i jeres relationer – fra en anden og mere erfaren og indsigtsfuld position.

Som en del af forløbet får du mulighed for at deltage på de live spørgetimer, jeg løbende holder. Her kan du stille spørgsmål direkte til mig og blive hjulpet videre med det samme.

 

Når du har modtaget alle moduler og haft tid til at arbejde med dem, modtager du information om, hvordan du tilmelder dig til næste spørgetime.

 

Du kan deltage alle de spørgetimer du vil. Der er således ingen begrænsning på, hvor mange gange du kan stille spørgsmål og blive hjulpet videre. Du kan se datoerne for de næste spørgetimer lidt længere oppe ad siden.

Husk også, at når du booker din plads på forløbet, får du med det samme adgang til det bibliotek af skriftlige spørgsmål og svar, som tidligere deltagere har stillet (den gang muligheden for at stille spørgsmål var skriftlig). Der ligger en stor bunke viden og inspiration der – lige til at gå ombord i for dig

 

Har du spørgsmål til noget teknisk undervejs, sender du mig blot en mail på mail@heidiagerkvist.dk. Så fikser vi det. 

Der er mange fordele ved et online forløb:

 

★ Alle de forældre, jeg arbejder med, føler sig udfordret af for lidt tid og for meget logistisk. Et onlineforløb tilbyder stor grad af fleksibilitet, da du/I kan arbejde med modulerne, præcis når det passer i jeres program.

 

★ Du behøver heller ikke at bekymre dig om at tage fri fra arbejde, sørge for barnepige og bruge tid på transport og parkering, for at møde op i min klinik på et fast tidspunkt. Du kan sidde hjemme i din sofa eller lytte til modulerne i bilen eller toget på vej til arbejde.

 

★ Du har adgang til materialet for altid, og du kan dermed repetere de dele af modulerne, du har brug for til hver en tid. Du kan også vælge at arbejde med hele forløbet igen om nogle år, når jeres familie og parforhold har udviklet sig, og nye dynamikker, relationer og behov er opstået.

 

★ Du kan holde pauser, tage noter alt det du vil undervejs. At blive afbrudt er en del af at være børnefamilie. Med et onlineforløb sker der ikke noget ved at blive afbrudt. Materialet er klar, når du er klar.

 

★ Du kan deltage på forløbet, uanset hvor i landet eller verden du bor, og er ikke afhængig af at skulle kunne møde op hos mig i Aarhus.

 

★ Et onlineforløb som dette er betydeligt billigere, end et individuelt forløb af samme omfang ville være i klinik. Forløbet koster tæt på det samme som en enkelt familiesamtale i klinikken gør, og på den tid vil du langt fra kunne få samme omfang af viden og redskaber med dig.

Det er rigtigt.

Jeg har flere onlineforløb. Bl.a. også Glade Børn – Stærke Søskende. 

Hvis du er i tvivl om hvilket af de to, du skal vælge, så læs med her

Styrk hverdagen i børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv

er med andre ord et oplagt valg for dig, der:

→ Gerne vil gøre noget ved dit familieliv og jeres hverdag (og måske har villet det længe), men er i tvivl om hvor du skal starte, og har brug for hjælp til at holde fokus og motivation.

→ Er villig til at tage et ærligt blik på dig selv og dit familieliv undervejs – og blive inspireret, inviteret og måske udfordret lidt.

→ Godt ved, at du er nødt til at gøre noget andet, end du plejer, for at bringe din familie og din hverdag et andet sted hen, end der hvor I står lige nu. Og som også ved at den proces godt kan tage tid, men at du/I med den rette viden og hjælp nok skal lykkes med det.

Jeg kom til at elske min dreng lidt mere lige pludselig, fordi jeg så nogle ting, jeg ikke gjorde før

Efter kort tid med nye tiltag fra forløbet oplevede vi, at det lettede og konflikterne blev færre og hverdagen rarere.

Vi har fået en mere kærlig og glad dreng, som er blevet bedre til at kommunikere/ modtage information og anvisninger, fordi vi forældre er blevet bedre til at kommunikere med ham.

Du forstår bare lige, hvad der rører sig i en mor-hjerne som min, og derfor er teknikkerne utroligt brugbare. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har tænkt, “Åh det er jo mig”, mens jeg har hørt lydfilerne

Alle burde have tilbudt dette forløb! Jeg er virkelig meget tilfreds!Jeg fortæller om det til alle jeg kender!!

Stine

Jeg synes, at jeg er blevet en meget bedre mor … og jeg syntes egentlig, jeg var ok god mor i forvejen 🙂

Konfliktniveauet omkring min mellemste dreng på 11 år, som nok var årsagen til at jeg meldte mig til…. er fuldstændig ændret! Til det bedre. Mit fokus er ændret 100%, og med min nye viden kan jeg nu være en støtte, hvis orkanen skulle indtræffe – i stedet for at blive revet med.

Jeg er blevet inspireret til at se på hverdagen, familien og vanerne med nye øjne – og jeg har fået konkrete redskaber til at gøre noget nyt (og bedre).

Anne

Du har sådan en behagelig måde at tale på i lydfilerne, så man føler, at man bliver støttet og hjulpet trygt hele vejen

 Det er så rart, fordi man tit i den offentlige debat føler, at man bliver slået i hovedet med alle de ting, man som småbørnsfamilie gør forkert. Det gør du ikke.

Signe

Det er nemt at passe ind i en travl hverdag. Det er let at gå til. Det er bestemt pengene værd

Jeg synes alle familier skulle give sig selv muligheden. Det har gjort så stor en positiv forskel på en familie som vores, der har været så presset af udfordringer igennem så lang tid og ikke har vidst, hvad vi skulle gøre. Onlineforløbet er meget konkret i forhold til hvad man kan gøre – det er en kæmpe hjælp!!

Vibeke

Vigtigt! 100% tilfredshedsgaranti.

Folk, der tager deres liv og trivsel så alvorligt, at de opsøger hjælp og investerer tid og energi i at skabe forandring, har min dybeste respekt. Jeg har derfor et oprigtigt ønske om at hjælpe dig og din familie videre, og vil være dybt ærgerlig over det, hvis du ikke føler dig hjulpet af forløbet.

Jeg har arbejdet med familier og par i mange år og har kogt min store viden og erfaring ind i forløbet her. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at det kan hjælpe dig og din familie fremad mod en rarere hverdag med stærke relationer og masser af plads til liv og kærlighed, hvis du kan genkende dig selv i beskrivelsen af, hvem forløbet henvender sig til. Derfor tilbyder jeg også en 100% tilfredshedgaranti.

Det betyder, at hvis du, efter at have gennemgået hele forløbet (dvs. lyttet til alle lydfiler, arbejdet med alle arbejdsbøger, lyttet og læst bonusmaterialet og deltaget på en online spørgetime) ikke oplever nogen som helst forandring i din families udfordringer, giver jeg dig uden diskussion alle dine penge tilbage op til fjorten uger efter køb. Det eneste du skal gøre er at sende mig (en kopi af) dine udfyldte arbejdsbøger.

Hvad koster “Styrk Hverdagen i Børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv”?

Onlineforløbet koster 2.187 kr.

Glade Børn Stærke Søskende

For det beløb kan du kun få én familiesamtale i klinikken i Aarhus. 
På en enkelt samtale vil vi umuligt kunne nå omkring alt det, du får med dig her.

Udover de 5 moduler, får du adgang til hele bonusmaterialet og til alle fremtidige opdateringer og til deltagelse på alle de live online spørgetimer, du vil.

Du har mulighed for at betale i både 2, 3 og 5 rater (uden ekstra gebyr). Raterne bliver automatisk trukket fra dit kort med 30 dages mellemrum. Simpelt og nemt. 

Er du klar til at lukke mere trivsel, tilfredshed og ro ind i din familiehverdag?