Styrk hverdagen i børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv

 

Helt unik mulighed for dig, der længes efter at få hånd om dit familieliv, parforhold og forældreskab på én gang.

 

Styrk din hverdag i børnefamilien - få et stærkt parforhold, forældreskab og familielivStyrk Hverdagen i Børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv er en fleksibel og effektiv online workshop, der i 5 virksomme moduler tager dig i gennem de udfordringer, du møder i børnefamiliehverdagen, parforholdet og forældreskabet. Skridt for skridt bliver du guidet igennem de klassiske problemstillinger, som alle har, men som ingen ved, hvad de skal gøre ved.

Workshoppen giver dig solid viden og effektive og gennemprøvede teknikker og redskaber til at komme ud af skænderier, tilbagevendende konflikter, skælden ud, tårer og magtesløshed, og i stedet skabe en hverdag og et familieliv med plads til både børn og voksne, til trivsel, kærlighed og stærke relationer.

 

Få adgang til workshoppen her

Næste hold starter tirsdag d. 17. april 2018 kl 20.00
Der er 25 pladser på holdet

 

Helt ny og ubegrænset mulighed for at stille alle dine spørgsmål til Heidi

 

Book din plads her

 

 

★ Føles hverdagen udmattende og svær at lykkes med – selvom du gør dit bedste for at få den til at være rar og rolig at være i?

★ Ender du i de samme frustrationer og irritationer gang på gang og kan ikke finde en vej ud af dem?

★ Synes du der er alt for meget dårlig stemning og for mange konflikter?

★ Oplever du at parforholdet er blevet temmelig lunkent, og savner at det er et trygt og kærligt sted at være?

★ Længes du efter at kunne tale dybere og bedre med din partner – også om de ting der er svære?

★ Er du forsvundet lidt for dig selv, og synes det er svært at finde plads til dig selv i hverdagstrummerummen?

★ Plages du af nagende tvivl om, om du er en god nok forælder?

★ Drømmer du om at få mere ro – i hoved, krop og relationer?

 

 

Psykolog Heidi Agerkvist om hverdag, familieliv, forældreskab og parforholdWorkshoppen er skabt af familiepsykolog Heidi Agerkvist, som er specialiseret i netop børnefamiliehverdagen, forældreskabet og parforholdet. Heidi har mere end 9 års erfaring med at hjælpe forældre med at skabe en hverdag og et familieliv, hvor der er plads til både store og små, og hvor konflikter, afmagt og ensomhed afløses af stærke relationer, fællesskab og trivsel.

Heidi er kendt for at formidle sin store viden i et letforståeligt hverdagssprog og i øjenhøjde.

I workshoppen her får du både solid psykologisk viden og gennemtestede redskaber og masser af inspiration til at håndtere de situationer og dynamikker, der dræner dig og din familie i hverdagen.

Styrk Hverdagen i Børnefamilien har en psykologisk tyngde du ikke finder i lignende workshops og er helt fri for lommepsykologi, hurtige (og uholdbare) løsninger og letkøbte “synsninger”. Til gengæld er den spækket med reel og forskningsbaseret viden, samt en lang række konkrete redskaber og teknikker, der virker. Alt sammen serveret helt uden forældrebashing og belæring.

 

I workshoppen får du:

Gennem workshoppen “Styrk hverdagen i børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv” bliver du klædt på til at spotte de mønstre og mekanismer, der lige nu er med til at holde jer fast, der hvor I er, og som gør det tungt og slidsomt at have en hverdag som børnefamilie.

Du får viden om og indsigt i de dynamikker og udfordringer, der er på spil i alle børnefamilier, og du får et klart billede af, præcis hvad der spænder ben for jer, og hvordan I kan håndtere det hjemme i netop i jeres familie.

Workshoppen består af fem moduler som alle indeholder en lydfil (mp3) og en arbejdsbog (pdf). På lydfilerne får du solid psykologisk viden serveret letforståeligt lige i øregangene. Arbejdsbøgerne giver dig redskaber, teknikker og strategier til at håndtere de udfordringer, I møder i jeres hverdag – smidigt og virksomt.

Alt sammen struktureret så det sikrer høj læring og størst muligt udbytte af din tid og din indsats.

 

Du får også:

▶ Sammen med de fem moduler får du mulighed for at deltage på alle de spørgsmål og svar – webinarer, du vil. Her kan du få hjælp til det, der er på spil i præcis din familie – smidigt og enkelt og i direkte kontakt med Heidi.

▶ Adgang til et “bibliotek” af spørgsmål og svar fra andre forældre og par, der har arbejdet med workshoppen og har udfordringer, der ligner dem, du oplever i din hverdag og dit familieliv.

▶ Adgang til alle opdateringer af materialet og spørgsmål/svar biblioteket, samt adgang til al kommende bonusmateriale – til evig tid.

 

Og du får også:

▶ Bonusinterview med Psykolog Camilla Holmgaard omEn nærende hverdag og et stærkt familieliv “Mindfulness i hverdagen med børn”. Camilla er en af Danmarks største kapaciteter, når det gælder mindfulness i relation til børn. Hun fortæller her hvad mindfulness er, hvorfor det er så virksomt i relation til børn, og hvordan du selv kan komme i gang med at bruge det i jeres hverdag.

▶ Bonusinterview med Oprydningskonsulent og tidscoach Britt Løvstad, som fortæller om hvorfor mange af os rydder op uden reelt at rydde op, og derfor bruger unødvendigt lang tid på det. Britt deler rundhåndet ud af tips og redskaber, og fortæller hvor du let kan spare tid og dobbeltarbejde i en travl hverdag.

Interviewet “10 trin til den gode familieferie”
Interview med familiepsykolog Heidi Agerkvist, som fortæller om de fælder vi typisk falder i, når vi skal holde ferie med familien. Vi tager fat i et par tabuer på feltet og du får 10 steder at tage fat, når den næste ferie skal planlægges.

▶ Interview med forfatter og effektivitets-ekspert Trine Kolding. Trine er en eftertragtet foredragsholder, fordi hun på en kærlig og sjov måde sætter spot på de steder, hvor vi spilder rigtig meget tid i hverdagen. Tid som vi kan bruge på alt det sjove, vi synes vi aldrig når. I interviewet her er Trine meget generøs med sin viden og med helt konkrete tips til at justere på små ting, som giver stor effekt.

▶ Bonusinterview med Jane Faerber fra Madbanditten. Jane har gjort det til sin levevej at udbrede viden og inspiration om rigtig mad til rigtige mennesker. Det gør hun via sin lækre blog, og sine mange bøger om LCHF. I tæt på en time taler vi om børn og mad, måltider, kræsenhed, sundhed, gode vaner og tips til at få maden og måltiderne til at glide lidt nemmere (ned), og om at give plads til hyggen i den form, den nu har lige dér. Jane har meget på hjerte, og det er inspirerende!

 

 

Allerede nu ligger bonusmaterialet tilgængeligt i forummet, så mens du glæder dig til at modtage det første modul, kan du altså logge på og gå i gang med at lytte og læse, straks du har booket din plads.

Du får dermed masser af hjælp, støtte, inspiration og motivation både før, under og efter workshoppens moduler.

 

30% Rabat
glade børn til hverdag - sundt familieliv

Endelig får du, som deltager på workshoppen her, 30% rabat på Heidis populære onlinekursus Glade Børn – Stærke Søskende.

 

 

“Styrk Hverdagen i Børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv” indeholder:

 

★ Modul 1: Konstruktiv konflikthåndtering – kærligt og klart

Modul 1 fokuserer på konflikter, og giver dig baggrundsviden om og en ny forståelse for, hvad konflikter er, hvordan de opstår, hvorfor de ikke kun er dumme og til besvær. Du lærer, hvordan du helt konkret kan begynde at håndtere konflikter på en konstruktiv og langtidsholdbar måde, hvor alle parter lærer noget, og går fra konflikten med selvværdet intakt og i kærlig og respektfuld kontakt med hinanden.

 

★ Modul 2: De daglige vildveje – og vejen ud

Modul 2 tager fat i en lang række hverdagssituationer, som er udfordrende for de fleste børnefamilier. Du bliver bl.a. klogere på, hvordan du får dit barn til at høre efter, uden at skulle hæve stemmen eller blive sur. Hvad gør man, når far og mor er uenige om opdragelsen? Hvordan sætter man grænser på en god måde? Hvordan er jeg tydelig uden at skælde ud? Hvordan kommer vi op og ud af døren om morgen, uden at det hele ender i kaos og stress? osv.

Du får en ny og mere relevant, meningsfuld og tidssvarende vinkel på begrebet opdragelse og præcis de redskaber du skal bruge til at sætte det i værk i din hverdag i din familie. Du bliver klogere på betydningen af relationerne mellem børn og voksne, og du lærer hvordan du nærer og passer på dem, så alle vokser og trives sammen.

 

★ Modul 3: Parforholdet – familiens fundament

Modul 3 giver en kærlig hånd til parforholdet. Masser forskning viser, at kvaliteten af parforholdet har afgørende betydning for børnenes udviklingsmuligheder og daglige trivsel. Modul 3 giver dig inspiration og masser af “staldtips” til at passe på, vedligeholde og udvikle dit parforhold – til glæde for både dig og din partner og jeres børn. Vi kommer omkring samtaler og skænderier, fællesskab og teamwork, tomhed og længsel, forskellighed og respekt.

Du får viden og veje til at skabe gode vilkår for kærligheden. Alt sammen baseret på veldokumenteret forskning.

Har du ikke en partner pt, kan du bruge den viden og de redskaber du får, i dine øvrige vigtige relationer.

 

★ Modul 4: Hvor blev du af? 

Modul 4 handler om dig (og om din partner – hver for sig). Hverdagen i en børnefamilie går ofte stærkt. Der er rigtig mange ting, der prioriterer sig selv. Tid til dig og fokus på det, der gør dig godt og giver energi, bliver derimod ofte nedprioriteret eller tilsidesat. I modul 4 hjælper jeg dig med at få øje på, hvorfor det er afgørende for både din egen og dine børns trivsel, at du prioriterer dig selv. Også selvom det virker helt umuligt at få plads til.

Og nej, det er ikke noget med urealistiske og dyre forslag om spaophold og den slags. Det er små, effektive og letanvendelige værktøjer til din hverdag – med stor effekt.

 

★ Modul 5: Kan man ringe efter en voksen?

Få et stærkt familieliv og en god hverdagI modul 5 kigger vi på din vej ind i forældreskabet og på hvor gode venner, du er med det lige nu. At blive forældre er en af de største livsomvæltninger, vi møder gennem livet. Der er store muligheder for blive overvældet, usikker og i tvivl, og fare vild i håb, drømme og forventninger fra både sig selv og fra andre. Og der er også basis for stor udvikling og for at få øje på nye sider og talenter i sig selv.

Du får hjælp til at finde ro og retning for jeres familie og for dig i forældrerollen. Og du får enkle veje til at erstatte dårlig samvittighed og magtesløshed i forældrerollen med høj forældreselvtillid og en ny og kærligere tilgang til dig selv, som løfter både dig og din familie ind i mere trivsel, glæde og ro.

 

 

Når du har arbejdet med alle moduler:

✔ Har du en helt ny forståelse af hvorfor konflikter opstår, hvordan I kan sænke konfliktniveauet betragteligt, og hvordan I kan håndtere jeres konflikter smidigt og konstruktivt.

✔ Har du et klart billede af hvilke situationer, der udfordrer jer til hverdag og et repetoire af virksomme strategier til at justere på dem.

✔ Har du lært en teknik, der minimerer mængden af misforståelser og skænderier i parforholdet, og i stedet skaber fællesskab og intimitet.

✔ Ved du hvorfor det er afgørende, at du skaber plads til dig og dine behov, lyster og drømme i jeres familieliv, og du kender vejene til at gøre det – selvom det umiddelbart kan føles helt umuligt.

✔ Har du fået teknikker til at øge din selvtillid i forældrerollen markant, og har fået et mere nuanceret forståelse af dig selv som forælder. Dermed kan du slippe en stor del af din usikkerhed og tvivl, og gå konkret til værks i forhold til at justere på de aspekter af dit forældreskab, som du gerne vil forandre.

✔ Føler du dig i højere grad kompetent og tilfreds i rollen som forælder, partner og som dig selv.

 

 

Styrk hverdagen i børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv

er med andre ord et oplagt valg for dig, der:

Styrk din hverdag, dit parforhold og dit familieliv→ Gerne vil gøre noget ved dit familieliv og jeres hverdag (og måske har villet det længe), men er i tvivl om hvor du skal starte, og har brug for hjælpe til at holde fokus og motivation høj.

→ Er villig til at tage et ærligt blik på dig selv og dit familieliv undervejs – og blive inspireret, inviteret og måske udfordret lidt.

→ Godt ved, at du er nødt til at gøre noget andet end du plejer, for at bringe din familie og din hverdag et andet sted hen, end der hvor I står lige nu. Og som også ved at den proces godt kan tage tid, men at du/I med den rette viden og hjælp nok skal lykkes med det.

 

 

Hvordan foregår det helt praktisk?

Når du har booket din plads på workshoppen, modtager du med det samme en mail med dine loginoplysninger til onlineforummet, hvor bonusmaterialet allerede ligger, og hvor modulerne bliver tilgængelige ét efter ét.

 

Du får adgang til de fem moduler på følgende dage:

Modul 1: Tirsdag d. 17. april kl. 20.00

Modul 2: Tirsdag d. 1. maj kl. 20.00

Modul 3: Tirsdag d. 15. maj kl. 20.00

Modul 4: Tirsdag d. 29. maj  kl. 20.00

Modul 5: Tirsdag d. 12. juni kl. 20.00

 

Modulerne frigives ét ad gangen for at sikre dig størst mulig læring og udbytte af workshoppen og  støtte dit fokus og din motivation undervejs. Det betyder, at jeg sikrer, at du ikke bliver overvældet af at få hele materialet på én gang, og leder dig igennem skridt for skridt.

Første modul frigives d. 17. april og derefter lander de løbende hos dig med to ugers mellemrum.

Undervejs modtager du en række motiverende og inspirerende mails, som hjælper dig til at fastholde dit fokus, fortsætte med at implementere din nye viden og øve dig i  at anvende de redskaber og strategier, du nu kender.

Når du har modtaget alle moduler og har haft tid til at fordybe dig i dem, har du mulighed for at få min sparring på præcis det, der udfordrer hjemme i jeres familie. Du er altså på ingen måde overladt til dig selv undervejs – eller efter. Du kan deltage på alle de spørgsmål og svar – webinarer, du vil fremover.

Du kan downloade alt materiale og dermed lytte til lydfilerne på motorvejen, på cyklen, mens du hænger vasketøj op, eller ligger varmt og roligt under et tæppe på sofaen. Med andre ord er det meget fleksibelt, hvor og hvornår du arbejder med modulerne, og du behøver ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt, som måske ville være ubelejligt eller umuligt for dig.

 

Ubegrænset mulighed for at stille spørgsmål

Som deltager på workshoppen, får du adgang til løbende sparring og svar på spørgsmål om hverdagen med børn og parforhold. Jeg afholder løbende “spørgsmål og svar”-webinarer online, og du kan deltage på lige så mange du vil, når du først har booket din plads på workshoppen. Det betyder, at du kan være med nu, om et halvt år og igen om fem år, når hverdagen i din familie har ændret sig, og det pludselig er nogle andre ting der udfordrer dig/jer.
Du er velkommen til at deltage på webinaret, selvom du ikke har spørgsmål. Der er masser inspiration at hente i at “være med på en lytter”. Kan du ikke deltage live på webinaret, kan du sende mig dit spørgsmål på mail og glæde dig til optagelsen, som selvfølgelig bliver lagt ind i vores fælles forum online.

Næste “Spørgsmål og svar”- webinar er tirsdag d. 26. juni kl. 20-21.

Derefter ligger de:
D. 28. august kl. 20-21
D. 13. november kl. 20-21

Med andre ord har du løbende hotline til din helt egen psykolog.

 

Hvad er det smarte ved en online workshop?

Styrk din hverdag i børnefamilien - få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv▶ Alle de forældre jeg arbejder med føler sig udfordret af for lidt tid og for meget logistisk. En online workshop tilbyder stor grad af fleksibilitet, da du/I kan arbejde med modulerne, præcis når det passer i jeres program.

▶ Du ikke behøver at bekymre dig om at tage fri fra arbejde, sørge for barnepige og bruge tid på transport og parkering, for at møde op i  min klinik på et fast tidspunkt. Du kan sidde hjemme i din sofa eller lytte til modulerne i bilen eller toget på vej til arbejde.

▶ En online workshop som denne er betydeligt billigere, end et individuelt forløb af samme omfang ville være i klinik. Workhoppen koster det samme som en enkelt familiesamtale i klinikken gør, og på den tid vil du langt fra kunne få samme omfang af viden og redskaber med dig.

▶ Du har adgang til materialet for altid, og du kan dermed repetere de dele af workshoppen, du har brug for til hver en tid. Du kan også vælge at arbejde med hele workshoppen igen om nogle år, når jeres familie og parforhold har udviklet sig, og nye dynamikker, relationer og behov er opstået.

▶ Du kan holde pauser, tage noter alt det du vil undervejs. At blive afbrudt er en del af at være børnefamilie. Med et onlinekursus sker der ikke noget ved at blive afbrudt. Materialet er klar, når du er klar.

▶ Du kan deltage på workshoppen, uanset hvor i landet eller verden du bor, og er ikke afhængig af at skulle kunne møde op i Århus.

 

FAQ:

Hvad betyder moduler?

Moduler er blot en betegnelse for formen på det materiale du får. Vi kunne også kalde det kapitler. Hvert modul indeholder en lydfil, hvor jeg underviser dig i solid psykologisk viden knyttet til feltet omkring det at have en hverdag med børn og et parforhold.

I hvert modul får du også en arbejdsbog (pdf) med øvelser, redskaber og teknikker, som er letanvendelige og konkrete, og lige til at gå i gang med at bruge. Jeg anbefaler at du printer arbejdsbøgerne ud, og bruger dem som “samlingssted” for dine tanker, refleksioner, observationer og ideer undervejs.

Kræver det store tekniske færdigheder?

Nej. Det kræver blot, at du kan åbne mails og klikke på det link, jeg sender til dig. Hvis der (mod forventning) er noget der driller, sender du mig blot en mail på mail@heidiagerkvist.dk. Så hjælper jeg dig videre.

Hvad nu hvis jeg er i tvivl om, om du er den rette til at hjælpe mig og min familie?

Hvis du er i tvivl om, hvem jeg er, hvad jeg står for, eller om du kan lide min måde at undervise og arbejde på, så tilmeld dig mit gratis nyhedsbrev (og få et gratis videokursus i konflikthåndtering), eller læs et par artikler på min blog.

Der får du mulighed for at snuse lidt til hvem jeg er, hvordan jeg arbejder, og om du kan lide det.

Nederst på siden her kan du læse hvad folk, der har modtaget min hjælp, siger om deres oplevelse og udbytte.

Kan jeg tage workshoppen alene - eller skal begge forældre deltage?

Workshoppen er tilrettelagt sådan, at den kan tages både individuelt og af begge forældre sammen. Det er sjældent, at begge parter får samme gode ide på én gang. Den spirer ofte hos den ene part først, og nogen gange går der lang tid, før den anden part synes det er en lige så god ide eller føler samme behov.

Det ville være ærgerligt, hvis jeres families trivsel skal vente på, at I begge har det ens eller er lige motiverede. Husk at du har adgang til materialet altid, og at I til enhver tid kan gennemgå materialet sammen på et senere tidspunkt.

Tager I workshoppen sammen som forældre og par, får I gavn af fleksibiliteten i kurset, da I kan fordybe jer i modulerne samtidig eller på forskellige tidspunkter – alt efter hvad der passer jer.

Workshoppen er også relevant for dig, der løfter opgaven omkring dine børn alene. Du er ligeså hjertelig velkommen ombord!

Hvad hvis jeg fortryder, at jeg har tilmeldt mig?

Jeg kan desværre ikke refundere dine penge, hvis du fortryder, at du har tilmeldt dig. Du får adgang til det online forum med det samme, og du har adgang for evigt. Så selvom du måske alligevel ikke synes, at du har tid eller mulighed for at arbejde med kurset nu, kan du blot vente og tage fat i det på et senere tidspunkt.

Er der en frist for, hvornår jeg skal være færdig med workshoppen?

Nej. Du har adgang for altid. Det betyder, at du kan arbejde med modulerne i det tempo der passer dig. Du kan lytte og læse så mange gange, du overhovedet har brug for.

Og du kan tage workshoppen igen om 2, 5 eller 10 år, når dine børn er blevet større, dit parforhold ser anderledes ud, og du oplever en ny type udfordringer og har andre spørgsmål.

Når du lytter til materialet igen, vil du sandsynligvis høre noget nyt og andet, fordi du lytter fra et andet sted, hvor du har ryddet første omgang udfordringer af vejen, og nu er i stand til at tage fat på hvad der end måtte vise sig i jeres relationer  – fra en anden og mere erfaren og indsigtsfuld position.

Kan jeg stille dig spørgsmål undervejs?

Som en del af workshoppen får du mulighed for at deltage på de  spørgsmål og svar webinarer jeg holder. Når du har modtaget alle moduler og haft tid til at arbejde med dem, modtager du information om hvordan du tilmelder dig et webinar.

Du får allerede med det samme adgang til det bibliotek af skriftlige spørgsmål og svar, som tidligere deltagere på workshoppen har stillet (den gang muligheden for at stille spørgsmål var skriftlig). Der ligger  en stor bunke viden og inspiration der – lige til at gå ombord i for dig.

 

Vigtigt! 100% tilfredshedsgaranti.

Folk der tager deres liv og trivsel så alvorligt, at de opsøger hjælp og investerer tid og energi i at skabe forandring, har min dybeste respekt. Jeg har derfor et oprigtigt ønske om at hjælpe dig og din familie videre, og vil være dybt ærgerlig over det, hvis du ikke føler dig hjulpet af workshoppen.

Jeg har arbejdet med familier og par i mange år og har kogt min store viden og erfaring ind i workshoppen her. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at den kan hjælpe dig og din familie fremad mod en rarere hverdag med stærke relationer og masser af plads til liv og kærlighed, hvis du kan genkende dig selv i beskrivelsen af hvem workshoppen henvender sig til. Derfor tilbyder jeg også en 100% tilfredshedgaranti.

Det betyder, at hvis du, efter at have gennemgået hele kurset (dvs lyttet til alle lydfiler, arbejdet med alle arbejdsbøger, lyttet og læst bonusmaterialet og deltaget på et webinar) ikke oplever nogen som helst forandring i din families udfordringer, giver jeg dig uden problemer alle dine penge tilbage op til fjorten uger efter køb. Det eneste du skal gøre er at sende mig (en kopi af) dine udfyldte arbejdsbøger.

 

 

Hvad koster workshoppen “Styrk Hverdagen i Børnefamilien – få et stærkt parforhold, forældreskab og familieliv”?

 

hverdag og familieliv workshop

 

Workshoppen koster 1647 kr

Det svarer til prisen for en enkelt (altså én eneste) familiesamtale i klinikken + parkering i Århus midtby imens. Og det siger næsten sig selv, at vi på en enkelt samtale umuligt nå omkring alt det, du får med dig her.

Du har mulighed for at betale i 2 rater à 824 kr eller 3 rater à 549 kr. Raterne bliver automatisk trukket fra dit kort med 30 dages mellemrum.

Der er kun 25 pladser på holdet.

 

Book din plads her og kom i gang om 2 minutter

 

 

Tidligere deltagere på workshoppen siger:

 

“Efter kort tid med nye tiltag pga workshoppen oplevede vi, at det lettede og konflikterne blev færre og hverdagen rarere. Jeg tror faktisk, jeg kom til at elske min dreng lidt mere lige pludselig, fordi jeg så nogle ting, jeg ikke gjorde før.

Vi har fået en mere kærlig og glad dreng, som er blevet bedre til at kommunikere/ modtage information og anvisninger, fordi vi forældre er blevet bedre til at kommunikere med ham.

Alle burde have tilbudt denne workshop, når deres unger runder 3 års alderen! Hvorfor? Fordi den kommer så fint rundt om hele pakken med at være forælder, far, mor, kæreste/kone. Og fordi den på ingen måde er belærende på en negativ vis.

Du forstår bare lige, hvad der rører sig i en mor-hjerne som min, og derfor er teknikkerne utroligt brugbare. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har tænkt, “Åh det er jo mig”, mens jeg har hørt lydfilerne. Jeg vil helt sikkert søge råd hos dig igen, hvis det bliver aktuelt, og ikke mindst råde andre til at investere i familien med et forløb som dette.

Jeg er virkelig meget tilfreds! Jeg fortæller om workshoppen til alle jeg kender!!

Stine

 

♡♡♡

 

“Inden kursets start havde vi en hel del konfliktfyldte morgener, hvor det var lidt af en kamp at komme ud af døren med storebror, mens mor blev hjemme med den lille. Arbejdsbøgerne har hjulpet os til at fokusere på at få ændret rutinerne omkring morgenen, så vi nu faktisk har hyggelige morgener.

Vi føler os også bedre til at tage valg i konfliktsituation, som ikke får konflikten til at eskalere. Det er som om vi har fået lidt flere strenge at spille på i samspillet med vores børn.

De lange, dybe samtaler opstår ikke så let som inden vi fik børn. Kurset har givet struktur og substans til mange, lange og nærende snakke. Spørgsmålene i det gennemarbejdede materiale har åbnet op for en masse emner, vi længtes efter at snakke om, men som let bliver nedprioriteret i en travl hverdag. Heidi har et godt blik for alt det fine og bløde imellem mennesker, som vi så gerne vil have mere af, men som også let bliver klemt. I Heidis “selskab” føles det trygt at behandle selv de ømmeste punkter“.

Maria

 

♡♡♡

 

 

“Jeg har fået rigtigt mange redskaber med mig. Jeg har fundet en ro i min forældrerolle, jeg ikke har haft tidligere. Jeg er blevet bedre til at stå ved mine beslutninger og have det fint i maven med dem. Jeg er blevet mere bevidst om, hvorfor det nogle gange er svært at være familie og har fået nogle gode redskaber – både nogle som giver stof til eftertanke og nogle som jeg har i brug meget, meget tit.

Tak for dit velfunderede materiale og din fine, fine formidling“.
Anne Katrine

 

♡♡♡

 

 

“Jeg har ikke prøvet denne form for workshop før, og jeg tænkte, at jeg nok ville føle mig lidt alene med materialet, og måske ville jeg slet ikke komme i gang. Men det har været så nemt at gå til og formatet med lydfilerne er genialt, fordi man kommer ind i stoffet meget let og har så mod på at tage fat i arbejdsbøgerne. Så mine forbehold blev gjort til skamme!

Lydfilerne er fantastiske. Jeg elsker dem! Jeg hørte dem, når jeg var i fitness center. Så følte jeg ikke at jeg “arbejdede” og at det tog noget af min kostbare tid.

Det passer godt til min hverdag at der er to uger mellem modulerne, og det gjorde at jeg lyttede flere gange til den samme lydfil, hvilket var en god ting fordi det lige skulle synke ind. Det er dejligt at have god tid til det og ikke at føle sig bagefter!

Jeg har mærket en forandring i mig selv, og det er at jeg tager mere ansvar for mig selv. Jeg er mere tålmodig i konflikter med og mellem børnene, og jeg føler at jeg er lidt mere positiv i hverdagen fordi jeg prioriterer mig selv mere og har fået bekræftet fra dit materiale, at det er vigtigt at prioritere sig selv også. Jeg har haft stor glæde af modulet om parforholdet, og er nu meget mere opmærksom på attituder og reaktioner, så jeg kan begynde at se hvordan vores konflikter opstår. Det har helt klart forbedret vores forhold, og det selvom min kæreste ikke har deltaget overhovedet, da han ikke kan forstå dansk. Bare det at jeg er opmærksom, gør at der er færre konflikter og dem der er, kan blive løst mere konstruktivt.

Jeg føler jeg har mere overskud og overblik, og har fået blik for hvad der gør mig glad. Jeg havde glemt mig selv, og var derfor meget frustreret og vred på min kæreste over, at jeg skulle klare alt, men faktisk kan jeg godt give lidt slip og så tager han over så godt han nu kan. Og det er så skønt! Jeg er begyndt at gå til kor en gang om ugen, og det fungerer uden mig. Min kæreste siger han er glad for at være “alenefar” engang imellem, så det er en win win situation!

Om jeg vil anbefale workshoppen? JA! Jeg har allerede anbefalet den til min søster. Fordi det er super gennemarbejdet, emnerne er meget relevante for børnefamilier, du har en meget positiv og motiverende måde at præsentere tingene på, så man får lyst til at arbejde med det og får følelsen af at det er muligt. Jeg får boostet min selvtillid fordi du altid er på min side og forstår problemerne både professionelt og personligt. Det er dejligt at man kan mærke din personlighed skinne igennem, og din varme og støtte til alle i familien, børn og voksne. Jeg tænkte efter at have hørt det sidste modul: “Jeg klarer det faktisk rigtig godt!” Ikke at jeg tror alt er rosenrødt nu, men jeg har mod på at forbedre tingene”.

Rose

 

♡♡♡

 

 

“Tusind tak for dette fantastiske materiale, der er så mange ting at arbejde med og du er så dejlig støttende hele vejen igennem at man virkelig får lyst til at gå i gang. Jeg er sikker på at du får skilsmisseraten til at falde :)”

Rikke

 

♡♡♡

 

 

“Sikke en god workshop! Jeg kan helt sikkert anbefale den, fordi jeg synes man lærer sig selv og sin familie så meget bedre at kende.

Jeg kan specielt godt lide lydfilerne og arbejdsbøgerne, da det er en stor hjælp til at arbejde med de forskellige emner. Det gør det ligetil at gå i gang.

Jeg er bl.a. blevet meget bedre til at trappe en konflikt med og få repareret relationen efter en uheldig konflikt. Det letter meget i hverdagen.

Det har også bragt min mand og jeg tættere på hinanden at vi har taget den sammen. Det gør det nemmere at forstå hinanden og samarbejde.
Det er stadig udfordringer, men nu ved vi, hvordan vi skal gå til dem.

I forhold til at workshoppen er online, havde jeg ingen betænkeligheder. Jeg har tidligere været på et onlineforløb hos Heidi, og jeg ved at det fungerer!”

Mette

 

♡♡♡

 

 

“Fatter ikke det kun er godt en uge siden vi begyndte på dit onlinekursus – det er jo helt vildt, hvad der allerede er sket i vores lille familie!! Kan allerede mærke overskuddet komme snigende. Og så endda i travle december! TAK, for et super første modul. Glæder mig til de næste tre 😊😊.”

Camilla

 

♡♡♡

 

 

“Jeg vil egentlig bare gerne rose dig for dit onlineforløb – Styrk hverdagen i børnefamilien.

Min mand og jeg har købt dit forløb og hold op, hvor er du god. Jeg må indrømme, at vi ikke har brugt arbejdsbøgerne så meget, men dine lydfiler har vi hørt og de er bare SUPER gode. Du har SÅ meget god viden med. Det er holdt helt jordnært og det er let at forstå. Det er vidensbaseret og samtidig brugbart og med en masse gode redskaber, der er lette at forstå og implementere i hverdagen. Det er bare alt i alt rigtig godt.

Og jeg glæder mig til at få genhørt nogen af modulerne og til, at vi kommer endnu mere i gang med at arbejde med håndbøgerne. (Vi har kigget lidt på det. Bare ikke nok.) Men det er jo netop det gode ved det – At man har tid. At det kan komme lidt ind under huden og så kan man høre det igen og arbejde videre i det tempo, der passer en. For vores vedkommende har det også bare åbnet op for en kommunikation, der ellers måske er svær at få på banen. Eller svær at præcisere. Tak for det!”

Janni

 

♡♡♡

 

 

“Jeg havde læst meget fra dig inden, jeg købte workshoppen. Jeg glædede mig til at få dig på lyd. 

Det levede op til alle mine forventninger. Også dem jeg ikke turde håbe på jeg ville få indfriet. Mest fantastisk for mig er, jeg kan høre det hele igen og igen – i bilen, når jeg smører madpakker og… 😊

Jeg har fået mere ro i mig selv, mindre usikkerhed, mere viden om, det jeg gør er godt. Og jeg har lært det positive ved, hvad konflikter kan lære os som mennesker!

Den her workshop giver så meget viden og bevidsthed om glæden ved relationerne i en  familie. Hvis jeg skulle ønske mig mere, skulle det bare være endnu mere af din viden og din gode stemme. Tak!”

Majbritt

 

♡♡♡

 

 

Ja tak – Lad mig komme i gang med det samme

Gratis videokursus om konflikthåndtering i børnefamilien

Gratis videokursus om konflikthåndtering i børnefamilien

Konkrete og effektive redskaber til dine udfordringer i hverdagen med børn

★ Løbende tips og inspiration til mere ro og glæde i familien

★ Få den nyeste viden først

.

You have Successfully Subscribed!