Familietjek - 02

Familietjek
En struktureret og effektiv metode
til at bringe din familie derhen, hvor den bliver
det dejligste sted at være for netop jer!

 

 

Familietjek kan købes her på siden fra 1. maj 2018

Vil du være blandt de 100, der får mulighed for at få adgang til Familietjek før officiel launch – til en særlig pris? Klik her!

 

✔ Vi går til frisør.
✔ Hækken bliver klippet.
✔ Vi betaler vores forsikringer.
✔ Bilen bliver undervognsbehandlet.
✔ Vi besøger tandlægen regelmæssigt.
✔ Og på en god dag får vi også pudset vinduerne.

 

Men hvad med familien?

Hvad gør vi med den?

Hvordan sikrer vi os, at den bliver “vedligeholdt”, sådan at vi hele tiden er præcis dér, hvor vi gerne vil være med den? Med hinanden? Med relationerne? Med vores liv sammen?

 

Hvad gør I hjemme hos jer?

Langt de fleste gør ikke noget. De holder ud og tænker, at det “nok er sådan det er” at være familie, og at der ikke er noget at gøre ved det.

Så er der dem, der godt ved, at det ikke behøver at være sådan, men egentlig ikke orker at gøre noget ved det. For hvad skal man også lige gøre? Og det der med at være en glad og harmonisk familie – er det ikke også noget, man skal være særligt udvalgt for at få adgang til?

Og så er der dem der gerne vil gøre noget. Dem der er villige til at tage ansvar. Dem der er villige til at tage fat og lægge en indsats for at skabe en bedre hverdag for alle i familien, men som bare lige mangler en metode og en struktur til at komme i gang og komme i mål. Er det dig?

 

Helt ny mulighed: Familietjek

Familietjek - 02Her er muligheden!

Den hedder Familietjek, og den er langt billigere en både frisør, tandlæge og undervognsbehandling, selvom du med den i hånden kan skabe langt større trivsel og tilfredshed i alle celler på både børn og voksne, end en undervognsbehandling og en et nypudset tandsæt nogensinde har gjort.

Der sker ikke det helt store ved ikke at blive klippet eller lade hækken blive lang.  Men det er dælme dyrt at blive skilt eller gå rundt i mistrivsel i længere tid. Både i penge og i trivsel. For både børn og forældre.

 

Familietjek er udviklet af familiepsykolog Heidi Agerkvist og er en gennemarbejdet gør-det-selv mulighed for dig, der gerne vil have hjælp til at spotte, hvor du kan øge trivslen i jeres familie – med en relativt lille indsats. Faktisk skal du ikke bruge mere energi, end du allerede bruger på at ærgre dig eller være ked af det over, at det gik galt mellem jer igen, eller over at du bare ikke rigtig er glad (nok) til hverdag. Det gælder bare om at lægge sin indsats dér, hvor du får et godt resultat for din indsats.

Det hjælper Familietjek dig med.

 

I Familietjek får du:

Familietjek hjælper dig (og din medforælder) til at sætte spot på de 6 vigtigste områder for at hæve trivslen i familien, nemlig;

❤ Vores familie

Hvor kommer I fra som familie? Hvor er I nu? Og hvor vil I gerne hen? Hvad er jeres billede af, hvad “en rigtig familie” er? Er det et hjælpsomt billede, eller skal det justeres lidt for ikke at spænde ben for jer? Er I der, hvor I gerne vil være som familie?
I får hjælp til at se, hvad der står i vejen, og hvordan I kommer forbi forhindringerne.

❤ Familiens medlemmer

Hvem består jeres familie af? Hvordan ser jeres trivsel ud, og hvad skal der til for at give den et hak opad? Hvad har hver enkelt af jer brug for lidt mere eller mindre af, for at trives optimalt, der hvor I hver især er lige nu? I får en struktureret metode til at dyppe hvert enkelt familiemedlem i næring, og give dem præcis hvad de har brug for.

Familietjek - 01

❤ Relationerne

Relationerne er limen i familie, og derfor er der en direkte sammenhæng mellem, hvor godt relationerne har det, og hvor rart det er at være i familien. Derfor får I hjælp til at kigge på kvaliteten af alle typer relationer mellem børn og voksne i jeres familie, så I derefter kan give de enkelte relationer, hvad de savner for at blive sunde, smidige og varme.

❤ Parforholdet

Parforholdet er hele familiens fundament og derfor giver Familietjek ingen mening uden et kapitel om parforholdet. Her kigger vi på, hvad der hjælper jeres kontakt og nærhed og ikke mindst oplevelsen om at være fælles om at bære både parforholdet, men også familien og hverdagen sammen. Vi afdækker jeres ressourcer som par, og I får masser af konkrete redskaber til at give næring til jeres parforhold.

❤ Tid

Alle vil gerne have mere tid. Tid til alt det gode. Tid til kærlighed. Tid til ro. Derfor kigger vi her på hvordan I bruger jeres tid, hvor I spilder tid, og hvor I med fordel kan justere, så I får mere tid, som I kan bruge på det, der giver mere energi og tilfredshed for netop jer.

❤ Hverdagen 

Hverdagen er dem der er flest af, og dem det gælder om at gøre dejligst at være i. Her går vi direkte i kødet på jeres hverdag. I bliver guidet igennem et grundig tjek af den, som hjælper jer til at spotte jeres hverdags ømme punkter og rydde ud i det, der slider og dræner. I får hjælp til at drømme stort og højt – og så sætte handling på. Helt konkret og i små og enkle, men sikre skridt i den rigtige retning. Jeres retning!

 

Hele vejen igennem afdækker vi jeres ressourcer (jo, I har nogen!), så I ved hvor de er, og hvordan I kan sætte dem i spil – igen og igen.

Og hele vejen igennem bliver I hjulpet til at sætte handling på, der hvor det batter. For uden handling – ingen forandring!

 

Familietjek - 04

I alle kapitler i Familietjek får I:

Dybdegående spørgsmål, der hjælper jer til at sætte spot på, hvor det præcis gnaver hjemme hos jer.

✎ Hjælp til både refleksion og aktiv, konkret handling.

Afdækning af jeres ressourcer og de gode erfaringer I allerede har med at løse udfordringer, så I kan bringe dem på banen og mærke forandring efter kort tid.

Øvelser der hjælper jer med at skille vigtigt fra uvigtigt og fokusere jeres energi og indsats, der hvor det batter, og I får fuld valuta for jeres indsats og energi.

✎ Hjælp til at prioritere jeres indsats, og materiale til at holde overblik og følge op, så vi sikrer, at I ved hvor I skal hen, og at I kommer i mål.

Redskabskassen – helt konkrete og let omsættelige redskaber (som det altid er når det kommer fra mig).

 

 

Derudover får I:

➕  En bonuslydfil om hvordan I implementerer en forandring – der holder! (Lydfilen er til download og evigt eje).

➕  5 highfives, dvs. 5 artikler med 5 konkrete redskaber

 • #1: 5 veje til at komme godt i gang med hverdagen efter ferie
 • #2: 5 brandslukninger du nemt kan undgå
 • #3: 5 gratis måder at date din partner på, som ikke kræver barnepige
 • #4: 5 måder at vise dit barn at du elsker det – uden ord
 • #5: 5 veje til mere søskendekærlighed

➕ En ekstra holden-på-sporet mailservice med særlige arbejdsark til fokus, justering og opfølgning i løbet af det næste år. I er dermed ikke overladt til jer selv!

 

Hvad kan Familietjek give os?

Familietjek udkommer op til sommerferien, sådan at I kan bruge det naturlige break sommeren giver til at tage jeres familie og jeres hverdag i den under kærlig behandling, og lægge en helt klar plan for, hvad jeres familie har brug for i løbet af det næste efterår, vinter, forår og sommer.

Alt i alt betyder det, at du og din familie ved næste sommerferie kan kigge tilbage på året der gik, og glæde jer over, at det var året, hvor I:

 • havde mod til at kigge på, hvad I egentlig gerne vil i jeres familie – og gå efter det!
 • fik ryddet ud i de billeder og opfattelser af “hvad en rigtig familie” er, som blev ved med at forhindre jer i at indrette jeres familie og hverdag på den måde, som giver plads til trivsel for jer.
 • fik hånd om hvert enkelt familiemedlem, og set med både øjne og hjerte hvad de havde brug for. Og givet dem det.
 • hjalp hver enkelt relation i familien til mere tryghed, kærlighed og styrke.
 • kiggede kritisk på, hvordan I brugte (og spildte) tid, og skabte nye gode tidsvaner.
 • løftede jeres parforhold adskillige trin op ad kærlighedsstigen – til stor fornøjelse for både jer og jeres børn.

 

Kort sagt kan I kigge tilbage på det år, hvor I gjorde jeres familie og hverdag til det dejligste sted at være for netop jer!

 

Hvad er Familietjek helt præcist?

Familietjek - 03Familietjek er en e-bog (84 sider), fuld af spørgsmål til refleksion, virksomme øvelser og effektive redskaber til at give din familie et tjek – og handle på det der kræver handling.

Du får Familietjek i to versioner. Den ene er en pdf fil, som du kan printe og skrive på (i hånden) efterhånden som du arbejder dig igennem den. Den anden version giver dig mulighed for at skrive (og gemme) direkte i den digitale version på din computer/ tablet / telefon undervejs. Du får begge versioner med og kan dermed vælge at arbejde med den på din foretrukne måde.

Familietjek er altså IKKE en fysisk bog. Du slipper dermed også for at vente på, at den lander i din postkasse, og du kan gå i gang med det samme. Familietjek lander i din indbakke, max 2 minutter efter du har købt den her på siden.

 

Familietjek koster 279 kr 

For den investering får du:

✔ 84 siders ebog spækket med virksomme spørgsmål, effektive øvelser og konkrete redskaber

✔  5 highives (5 x 5 tips til din hverdag, dine relationer, dit parforhold og til kærlighed)

✔ Lydfilen “Sådan implementerer I en forandring – der holder” (til download)

✔ Ekstra holden-i-hånden-og-holden-på-sporet mailservice fra mig, der hjælper jer til at holde fokus og komme i mål  incl ekstra materiale)

 

 

Vil du først i køen, og have adgang til Familietjek før alle andre?

Skriv dig op her og få besked, når jeg lukker de første ind – til en særlig pris

 

Køb familietjek her (salget åbner 1. maj)

 

FAQ:

Hvordan bruger man Familietjek?

Når I køber Familietjek får I den i to versioner.
I den ene kan I skrive og gemme direkte i den digitale version.
Den anden er egnet til print, og I kan derfor printe Familietjek ud og skrive i hånden på den. Vælg den version der er rarest at arbejde med for jer.

I kan lave selve arbejdet med Familietjek på mange måder, og der er ikke nogen der er mere rigtig end andre. Det vigtigste er, at I vælger den måde der fungerer bedst for jer, for det øger motivationen for at tage fat.

I kan fx:

– printe hele balladen (og sætte det i et godt gammeldags ringbind) og så gå i gang side for side, kapitel for kapitel.

– tjekke hvert enkelt kapitels indhold og så vælge det/dem, der er mest relevante for jer lige nu.

– skiftes til at vælge et kapitel at gå i gang med.

– vælge 5 spørgsmål ad gangen, hvis et helt kapitel er for uoverskueligt lige nu.

– gennemgå hele Familietjek nu, henover sommerferien, eller I kan sætte den første torsdag aften i hver måned af til at fordybe jer i en ny bid af Familietjek sammen.

– noget helt sjette, som I selv bestemmer. 

Hvor lang tid tager det?

Det kommer helt an på hvordan I vælger at arbejde med Familietjek. Lidt kækt kan man sige, at det tager den tid I vælger at bruge på det.

I behøver ikke at forholde jer til hvert eneste spørgsmål, øvelse og redskab. I må hjertens gerne plukke i det og vælge de kapitler eller afsnit, som taler mest til jer lige nu og her hvor I står.

Det vigtigste er blot at I, uanset hvor mange kapitler I ellers arbejder med, husker at gå til kapitel 7, som hjælper jer med at prioritere og sætte handling på.

Lydfilen og den ekstra mailservice er også et tilbud. Ikke et krav. 

Jeg er alene om mine børn? Er Familietjek noget for mig?

Ja, i allerhøjeste grad!

Familietjek kigger på trivsel og behov blandt store og små i en familie – på kryds og tværs. Om der er 1 eller 2 forældre er i den sammenhæng ikke afgørende. Det afgørende er trivslen for dem, som er der.

Familietjek er som udgangspunkt sat op til en familie med to voksne og fire børn. Men er der ikke to voksne, eller ”kun” tre børn, springer du/I bare de overflødige linjer over, og fokuserer bare fuldt på netop dem I er i jeres familie.

Kapitlet om parforholdet er også relevant for dig der er alene – du kan både blive klogere på tidligere og kommende forhold. Og ikke mindst på dig selv i relation til andre 

Hvorfor følger Familietjek skoleåret? Og kan jeg være med selvom jeg ikke har skolebørn?

Når man har børn under skolealder, betyder det mindre, hvornår man stopper op og kigger opmærksomt og kærligt på sin hverdag. Det kan man i princippet gøre når som helst. En del bruger nytåret til at sætte nye mål og skabe forandring for det næste kalenderår.

Men når børnene har fået en størrelse, hvor de rulles ind i den rytme skolelivet byder på, opstår en ny start og slutning på et år, og der er noget oplagt i at tage imod den rytme og den struktur, det også giver. Det er rart at have sat kursen, inden næste ”sæson” starter.

Familietjek er derfor skabt til at følge skoleåret og lægger op til at bruge det naturlige break, som sommerferien og starten på en ny sæson giver, til at kigge bagud, kigge på nuet og sætte retningen for det år der kommer.

Familietjek indeholder ingen datoer, og der er ingen elementer der knytter sig til bestemte tidspunkter på året. Du kan derfor ikke komme bagud eller komme for sent til noget i Familietjek.

Familietjek er for alle familier – også dem med børn under skolealder. 

Min mand/kone/kæreste vil ikke være med. Kan jeg få noget ud af Familietjek alene?

Ja!

Som par og som forældre er vi ikke altid klar til de samme ting på samme tid. Det ser jeg igen og igen i mit arbejde. Derfor er Familietjek også skabt, så du sagtens kan gå ombord i den alene.

Ofte sker der også det, at når den ene part, som først var forbeholden, bliver nysgerrig, når han/hun ser og mærker effekten af, hvad den anden part har sat i værk og er begyndt at gøre.

Uanset om din partner kommer med på sigt eller ej, vil det være ærgerligt for din familie, at du lader være med at arbejde med Familietjek, hvis DU har lyst, blot fordi I ikke begge er motiverede samtidig. Hvorfor gå glip af al den ekstra trivsel, du med din indsats kan skabe i jeres familie? 

Kan man betale i rater?

Ja, det kan man.

2 rater af 140 kr med 30 dages mellemrum. 

 

Vil du først i køen, og have adgang til Familietjek før alle andre?

Få besked når jeg lukker de første ind “før tid” – til en særlig pris

 

Køb familietjek her (salget åbner 1. maj)

 

Familietjek

 

 

 

Hent mit videokursus om konflikthåndtering i børnefamilien

Få videokurset om konflikthåndtering i børnefamilien

Konkrete og effektive redskaber til dine udfordringer i hverdagen med børn

★ Løbende tips og inspiration til mere ro og glæde i familien

★ Få den nyeste viden først

(Koster kun din mailadresse)

.

You have Successfully Subscribed!