Familietjek

Familietjek2En struktureret og effektiv metode
til at bringe din familie derhen, hvor den bliver
det dejligste sted at være for netop jer ❤️

 

 

🎈Hent Familietjek her 🎈

 

✔ Vi går til frisør
✔ Hækken bliver klippet
✔ Vi betaler vores forsikringer
✔ Bilen bliver undervognsbehandlet
✔ Vi besøger tandlægen regelmæssigt
✔ Og på en god dag får vi også pudset vinduerne

 

Men hvad med familien?

Hvad gør vi med den?

Hvordan sikrer vi os, at den bliver “vedligeholdt”, sådan at vi hele tiden er præcis dér, hvor vi gerne vil være med den? Med hinanden? Med relationerne? Med vores liv sammen?

 

Hvad gør I hjemme hos jer?

Langt de fleste gør ikke noget. De holder ud og tænker, at det “nok er sådan det er” at være familie, og at der ikke er noget at gøre ved det.

Så er der dem, der godt ved, at det ikke behøver at være sådan, men egentlig ikke orker at gøre noget ved det. For hvad skal man også lige gøre? Og det der med at være en glad og harmonisk familie – er det ikke også noget, man skal være særligt udvalgt for at få adgang til?

Og så er der dem, der gerne vil gøre noget. Dem der er villige til at tage ansvar. Dem der er villige til at tage fat og lægge en indsats for at skabe en bedre hverdag for alle i familien, men som bare lige mangler en metode og en struktur til at komme i gang og komme i mål. Er det dig?

 

Familietjek hjælper dig!

Familietjek2
Her er muligheden!

Den hedder Familietjek, og den er langt billigere en både frisør, tandlæge og undervognsbehandling, selvom du med den i hånden kan skabe langt større trivsel og tilfredshed i alle celler på både børn og voksne, end en undervognsbehandling og et nypudset tandsæt nogensinde har gjort.

Der sker ikke det helt store ved ikke at blive klippet eller lade hækken blive lang.  Men det er dælme dyrt at blive skilt eller gå rundt i mistrivsel i længere tid. Både i penge og i trivsel. For både børn og forældre.

 

Familietjek er udviklet af familiepsykolog Heidi Agerkvist og er en gennemarbejdet gør-det-selv mulighed for dig, der gerne vil have hjælp til at spotte, hvor du kan øge trivslen i jeres familie – med en relativt lille indsats. Faktisk skal du ikke bruge mere energi, end du allerede bruger på at ærgre dig eller være ked af det over, at det gik galt mellem jer igen, eller over at du bare ikke rigtig er glad (nok) til hverdag. Det gælder bare om at lægge sin indsats dér, hvor du får et godt resultat for din indsats.

Det hjælper Familietjek dig med.

 

🎈 Få mere trivsel for din indsats her 🎈

 

I Familietjek får du:

Familietjek hjælper dig (og din medforælder) til at sætte spot på de 6 vigtigste områder for at hæve trivslen i familien, nemlig;

❤ Vores familie

Hvor kommer I fra som familie? Hvor er I nu? Og hvor vil I gerne hen? Hvad er jeres billede af, hvad “en rigtig familie” er? Er det et hjælpsomt billede, eller skal det justeres lidt for ikke at spænde ben for jer? Er I der, hvor I gerne vil være som familie?
I får hjælp til at se, hvad der står i vejen, og hvordan I kommer forbi forhindringerne.

❤ Familiens medlemmer

Hvem består jeres familie af? Hvordan ser jeres trivsel ud, og hvad skal der til for at give den et hak opad? Hvad har hver enkelt af jer brug for lidt mere eller mindre af, for at trives optimalt, der hvor I hver især er lige nu? I får en struktureret metode til at dyppe hvert enkelt familiemedlem i næring, og give dem præcis hvad de har brug for.

Familietjek1

❤ Relationerne

Relationerne er limen i familie, og derfor er der en direkte sammenhæng mellem, hvor godt relationerne har det, og hvor rart det er at være i familien. Derfor får I hjælp til at kigge på kvaliteten af alle typer relationer mellem børn og voksne i jeres familie, så I derefter kan give de enkelte relationer, hvad de savner for at blive sunde, smidige og varme.

❤ Parforholdet

Parforholdet er hele familiens fundament og derfor giver Familietjek ingen mening uden et kapitel om parforholdet. Her kigger vi på, hvad der hjælper jeres kontakt og nærhed og ikke mindst oplevelsen om at være fælles om at bære både parforholdet, men også familien og hverdagen sammen. Vi afdækker jeres ressourcer som par, og I får masser af konkrete redskaber til at give næring til jeres parforhold.

❤ Tid

Alle vil gerne have mere tid. Tid til alt det gode. Tid til kærlighed. Tid til ro. Derfor kigger vi her på hvordan I bruger jeres tid, hvor I spilder tid, og hvor I med fordel kan justere, så I får mere tid, som I kan bruge på det, der giver mere energi og tilfredshed for netop jer.

❤ Hverdagen 

Hverdagen er dem der er flest af, og dem det gælder om at gøre dejligst at være i. Her går vi direkte i kødet på jeres hverdag. I bliver guidet igennem et grundig tjek af den, som hjælper jer til at spotte jeres hverdags ømme punkter og rydde ud i det, der slider og dræner. I får hjælp til at drømme stort og højt – og så sætte handling på. Helt konkret og i små og enkle, men sikre skridt i den rigtige retning. Jeres retning!

 

Hele vejen igennem afdækker vi jeres ressourcer (jo, I har nogen!), så I ved hvor de er, og hvordan I kan sætte dem i spil – igen og igen.

Og hele vejen igennem bliver I hjulpet til at sætte handling på, der hvor det batter. For uden handling – ingen forandring!

 

Familietjek - 04

I alle kapitler i Familietjek får I:

Dybdegående spørgsmål, der hjælper jer til at sætte spot på, hvor det præcis gnaver hjemme hos jer.

✎ Hjælp til både refleksion og aktiv, konkret handling.

Afdækning af jeres ressourcer og de gode erfaringer I allerede har med at løse udfordringer, så I kan bringe dem på banen og mærke forandring efter kort tid.

Øvelser der hjælper jer med at skille vigtigt fra uvigtigt og fokusere jeres energi og indsats, der hvor det batter, og I får fuld valuta for jeres indsats og energi.

✎ Hjælp til at prioritere jeres indsats, og materiale til at holde overblik og følge op, så vi sikrer, at I ved hvor I skal hen, og at I kommer i mål.

Redskabskassen – helt konkrete og let omsættelige redskaber (som det altid er når det kommer fra mig).

 

 

Derudover får I:

➕  En bonuslydfil om hvordan I implementerer en forandring – der holder! (Lydfilen er til download og evigt eje).

➕  5 highfives, dvs. 5 artikler med 5 konkrete redskaber

 • #1: 5 veje til at komme godt i gang med hverdagen efter ferie
 • #2: 5 brandslukninger du nemt kan undgå
 • #3: 5 gratis måder at date din partner på, som ikke kræver barnepige
 • #4: 5 måder at styrke dit barns selvværd på
 • #5: 5 veje til mere søskendekærlighed

➕ En ekstra holden-på-sporet mailservice med særlige arbejdsark til fokus, justering og opfølgning i løbet af det næste år. I er dermed ikke overladt til jer selv!

Det hele er tilgængeligt i en nem og overskuelig app, så I kan tilgå materialet enkelt og smidigt hvor og hvornår det passer jer.

 

 

Hvad kan Familietjek give os?

Familietjek er skabt til at gå ombord i hen over sommeren,  sådan at I kan bruge det naturlige break sommeren giver til at tage jeres familie og jeres hverdag i den under kærlig behandling, og lægge en helt klar plan for, hvad jeres familie har brug for i løbet af det næste efterår, vinter, forår og sommer.

Alt i alt betyder det, at du og din familie ved næste sommerferie kan kigge tilbage på året der gik, og glæde jer over, at det var året, hvor I:

 • havde mod til at kigge på, hvad I egentlig gerne vil i jeres familie – og gå efter det!
 • fik ryddet ud i de billeder og opfattelser af “hvad en rigtig familie” er, som blev ved med at forhindre jer i at indrette jeres familie og hverdag på den måde, som giver plads til trivsel for jer.
 • fik hånd om hvert enkelt familiemedlem, og set med både øjne og hjerte hvad de havde brug for. Og givet dem det.
 • hjalp hver enkelt relation i familien til mere tryghed, kærlighed og styrke.
 • kiggede kritisk på, hvordan I brugte (og spildte) tid, og skabte nye gode tidsvaner.
 • løftede jeres parforhold adskillige trin op ad kærlighedsstigen – til stor fornøjelse for både jer og jeres børn.

 

Kort sagt kan I kigge tilbage på det år, hvor I gjorde jeres familie og hverdag til det dejligste sted at være for netop jer!

Har I først investeret i Familietjek én gang, kan I bruge den igen og igen år efter år. I skal altså ikke have kortet op af lommen år efter år, for at kunne følge jeres egen udvikling over tid og år for år sætte spot på de steder, der har brug for ekstra kærlig behandling. Familietjek er altså en éngangsinvestering med evergreen-værdi år efter år. Det er derfor efter min bedste overbevisning markedets billigste mulighed for at skabe vedvarende og relevant udvikling og trivsel for dig og dine allervigtigste mennesker. Hver dag og resten af livet – hvis I vil.

Er du landet her på siden udenfor sommeren, kan du sagtens bruge Familietjek alligevel. Der er aldrig et forkert tidspunkt til at prioritere sin families trivsel!

Hvad er Familietjek helt præcist?

Familietjek3
Familietjek er en e-bog (86 sider), fuld af spørgsmål til refleksion, virksomme øvelser og effektive redskaber til at give din familie et tjek – og handle på det der kræver handling.

Du får Familietjek i to versioner. Den ene er en pdf fil, som du kan printe og skrive på (i hånden), efterhånden som du arbejder dig igennem den. Den anden version giver dig mulighed for at skrive (og gemme) direkte i den digitale version på din computer/ tablet / telefon undervejs. Du får begge versioner med og kan dermed vælge at arbejde med den på din foretrukne måde.

Familietjek er altså IKKE en fysisk bog. Du slipper dermed også for at vente på, at den lander i din postkasse, og du kan gå i gang med det samme. Familietjek lander i din indbakke, max 2 minutter efter du har købt den her på siden.

 

Familietjek koster 347 kr 

For den investering får du:

✔ 86 siders e-bog spækket med virksomme spørgsmål, effektive øvelser og konkrete redskaber

✔ 5 highives (5 x 5 tips til din hverdag, dine relationer, dit parforhold og til kærlighed)

✔ Lydfilen “Sådan implementerer I en forandring – der holder” (til download)

✔ Ekstra holden-i-hånden-og-holden-på-sporet mailservice fra mig, der hjælper jer til at holde fokus og komme i mål incl ekstra materiale)

 

🎈 Gør det næste år i jeres familie til det bedste I har haft 🎈

 

FAQ:

Når I køber Familietjek får I den i to versioner.
I den ene kan I skrive og gemme direkte i den digitale version.
Den anden er egnet til print, og I kan derfor printe Familietjek ud og skrive i hånden på den. Vælg den version der er rarest at arbejde med for jer.

I kan lave selve arbejdet med Familietjek på mange måder, og der er ikke nogen der er mere rigtig end andre. Det vigtigste er, at I vælger den måde der fungerer bedst for jer, for det øger motivationen for at tage fat.

I kan fx:

 • Printe Familietjek (i printversionen), sætte det hele i en mappe og gå i gang kronologisk side for side, kapitel for kapitel.
 • I kan åbne Familietjek på en skærm og så skrive i en notesbog ved siden af. Så kan I helt selv bestemme hvor meget skriveplads, I skal bruge til de enkelte afsnit undervejs.
 • I kan skrive i den digitale version (og lade printeren få fri).
 • I kan kigge på indholdsfortegnelsen og dykke ned i det kapitel, I har mest energi på, eller det der er mest relevant for jer lige nu.
 • I kan skiftes til at vælge et kapitel at gå i gang med.
 • Hvis et helt kapitel er for uoverskueligt at tage i én mundfuld, kan I tage 5 spørgsmål ad gangen.
 • I kan gennemgå hele Familietjek nu, henover sommerferien, eller I kan sætte den første torsdag aften i hver måned af til at fordybe jer i en ny bid af Familietjek sammen.
 • Noget helt ottende, som I selv bestemmer.
Det kommer helt an på hvordan I vælger at arbejde med Familietjek. Lidt kækt kan man sige, at det tager den tid I vælger at bruge på det.

I behøver ikke at forholde jer til hvert eneste spørgsmål, øvelse og redskab. I må hjertens gerne plukke i det og vælge de kapitler eller afsnit, som taler mest til jer lige nu og her hvor I står.

Det vigtigste er blot at I, uanset hvor mange kapitler I ellers arbejder med, husker at gå til kapitel 7, som hjælper jer med at prioritere og sætte handling på.

Lydfilen og den ekstra mailservice er også et tilbud. Ikke et krav.
Ja, i allerhøjeste grad!

Familietjek kigger på trivsel og behov blandt store og små i en familie – på kryds og tværs. Om der er 1 eller 2 forældre er i den sammenhæng ikke afgørende. Det afgørende er trivslen for dem, som er der.

Familietjek er som udgangspunkt sat op til en familie med to voksne og fire børn. Men er der ikke to voksne, eller ”kun” tre børn, springer du/I bare de overflødige linjer over, og fokuserer bare fuldt på netop dem I er i jeres familie.

Kapitlet om parforholdet er også relevant for dig der er alene – du kan både blive klogere på tidligere og kommende forhold. Og ikke mindst på dig selv i relation til andre.
Når man har børn under skolealder, betyder det mindre, hvornår man stopper op og kigger opmærksomt og kærligt på sin hverdag. Det kan man i princippet gøre når som helst. En del bruger nytåret til at sætte nye mål og skabe forandring for det næste kalenderår.

Men når børnene har fået en størrelse, hvor de rulles ind i den rytme skolelivet byder på, opstår en ny start og slutning på et år, og der er noget oplagt i at tage imod den rytme og den struktur, det også giver. Det er rart at have sat kursen, inden næste ”sæson” starter.

Familietjek er derfor skabt til at følge skoleåret og lægger op til at bruge det naturlige break, som sommerferien og starten på en ny sæson giver, til at kigge bagud, kigge på nuet og sætte retningen for det år der kommer.

Familietjek indeholder ingen datoer, og der er ingen elementer der knytter sig til bestemte tidspunkter på året. Du kan derfor ikke komme bagud eller komme for sent til noget i Familietjek.

Familietjek er for alle familier – også dem med børn under skolealder.
Jo, det kan du godt! Men måske har du lyst til at få den nye version, som er skabt til at kunne bruges igen og igen (i modsætning til 2018-19 versionen)

Da jeg skabte Familietjek i 2018, var tanken at der skulle udkomme en ny version af den hvert år. Den plan har jeg ændret på, og har i stedet opdateret Familietjek på baggrund af den feedback, jeg har fået af de mange brugere af første udgave.

Det betyder at Familietjek nu fremstår i en solid evergreen version, som du kun behøver at investere i én gang, og derefter kan tage et nyt print af/åbne en ny digital fil hver sommer. Det giver mulighed for at I kan følge jeres udvikling som individer, par og familie over tid - uden at skulle købe en ny version hvert år. Familietjek er nu sat op til at hjælpe jer med kigge på fortid, nutid og fremtid - år efter år.
Ja!

Som par og som forældre er vi ikke altid klar til de samme ting på samme tid. Det ser jeg igen og igen i mit arbejde. Derfor er Familietjek også skabt, så du sagtens kan gå ombord i den alene.

Ofte sker der også det, at når den ene part, som først var forbeholden, bliver nysgerrig, når han/hun ser og mærker effekten af, hvad den anden part har sat i værk og er begyndt at gøre.

Uanset om din partner kommer med på sigt eller ej, vil det være ærgerligt for din familie, at du lader være med at arbejde med Familietjek, hvis DU har lyst, blot fordi I ikke begge er motiverede samtidig. Hvorfor gå glip af al den ekstra trivsel, du med din indsats kan skabe i jeres familie?
Ja, det kan man.

2 rater af 150 kr med 30 dages mellemrum.

 

Forældre og fagpersoner der har haft Familietjek i hænderne siger:

Familietjek er en maggi-terning af Heidis gode, spændende og til tider svære spørgsmål. Vi er langt fra det hele igennem endnu, men har allerede oplevet at blive lidt klogere på os selv og hinanden. Hvert emne inviterer til mange snakke. Også nogle af de snakke, hvor vi et stykke tid har danset om den varme grød, og ikke rigtig vidst hvordan vi skulle komme i gang. Men heldigvis er Heidis kloge spørgsmål formuleret, så der er plads til os begge; ingen skyld eller stegepander at slå sig selv og hinanden i hovedet med. Derimod er der fokus på vores ressourcer og muligheder, og konkrete øvelser og redskaber at gå i gang med. Og når man så sidder der, og alligevel er lidt overvældet af det hele, så er Heidi så dejlig, at hun runder af med en skabelon til prioritering, opfølgning og fejring – for det får vi brug for. Og vi kan mærke, at Heidi hepper på os 🙂

Tine, gift og mor til to børn på 5 og 8

✎ ✎ ✎

 

Den første følelse jeg fik da jeg åbnede Familietjek var lettelse, herefter glæden. Lettelse og glæde over at blive set som forældre, der reflekterer, famler og gerne vil familien.

Du rammer grundigt nøgleområder i en familie, og du formidler dine indsigter, så det rammer lige ind i hverdagen. Jeg glæder mig meget til afsnittet om familiens ressourcer og gætter på, at det kan hjælpe os til at justere lidt på vores roller her i familien. Måske hjælpe med hvordan jeg kan slippe lidt mere af metablikket.

Vi gik ombord i afsnittet om parforholdet som det første. Bare det at mindes hvad vi faldt for ved hinanden gav en indre glæde. Vores snak om, hvor vi stadig kunne få øje på de kvaliteter, bredte en kærlig stemning imellem os.

Den oplevelse giver god energi til at fortsætte vores Familietjek“.

Maja – gift og mor til to børn på 7 og 9

✎ ✎ ✎

 

“Vi har været med fra start hos Heidis og får hver gang noget nyt og uventet ud af Heidis materiale. Heidis univers passer perfekt ind i en travl hverdag med en let og handlingsorienteret tilgang til familieliv, parforhold og relationer. Familietjek er en skattekiste med guld i hvert kapitel. Selvom vi tidligere har arbejdet med flere af emnerne, er der behov igen og igen, eftersom børnene bliver ældre, og der sker ændringer i job, hverdagen, skole og institioner. Vi har også haft stor udbytte af, at inddrage børnene aktivt i valg flere af indsatserne, når de er klar til det”.

❤❤❤❤❤❤ (ud af seks)

Birgitte, samboende med Søren, tre børn på 9 år, 7 år og 3 år

✎ ✎ ✎

 

“Efter et hårdt efterår for min lille familie, havde vi brug for noget hjælp til at finde hinanden igen som familie. Jeg var lidt skeptisk ved Familietjek, fordi jeg tænkte, at vi skulle have noget mere intensiv hjælp. Så det var lidt med et halvt hjerte, at jeg åbnede PDF filen.

Allerede i første kapitel, forsvandt min skepsis. Familietjek er skrevet i et sprog alle kan forstå – og på en meget ligetil måde, der har gjort det nemt og håndgribeligt for os voksne at få snakket om vores familie. Vi er stadig kun i starten af bogen, men vi har allerede fået sat ord på mange af de ting, vi har gået hver især og tumlet med. Det at få vores familie tilbage på rette spor er nu blevet et fælles projekt, i stedet for at være to solo-projekter.

De varmeste anbefalinger til Familietjek herfra, jeg er fortrøstningsfuld i forhold til fremtiden :-)”

Gitte – gift og mor til tre børn på 8, 11 og 16

✎ ✎ ✎

 

Det er dejligt ligetil at komme igang med Familietjek i forhold til f.eks. kurser eller parterapi. Det giver en oplagt anledning til gode snakke, og eftertænksomhed på ting, som måske ligger langt tilbage, men som er grundlæggende for, hvordan vi ønsker familien skal fungere og finde fælles vej i det. Det er givende og frem for alt; føles ikke som lektier eller tung pligt.

Vi var lidt famlende omkring hvordan vi skulle gå til det, men vi endte med en model, hvor vi bare snakker ud fra spørgsmålene uden at skrive ned undervejs, fordi det for os handler mest om de refleksioner, vi gør os hver især, og desuden skabe mulighed for at få snakken et spadestik dybere end koordinering af kalendre og “hvordan har din dag så været?”.

Og det må man så sige, at materialet i hvert fald også lykkes med! Vi kommer omkring mange flere ting i vores snak end vi plejer; vi går tilbage og fortaber os lidt i gamle minder og fælles oplevelser, og vi får taget temperaturen på nogle af de større overvejelser i forhold til vores familie.

Faktisk når vi kun omkring ganske få spørgsmål hver aften, fordi de giver anledning til at komme vidt omkring.

Derfor giver det så god mening at bruge sommerferie som en oplagt mulighed, hvor man har mere og bedre tid, for det kan godt blive lidt tight i en helt almindelig hverdag. Og så alligevel; når vi får mulighed for at bruge en hverdagsaften på det, så giver det et åndehul og kærestetid, som tanker os rigtig godt op, som par og som forældre“.

Thilde og Karsten

✎ ✎ ✎


“Efter at have læst Heidi Agerkvists ”Familietjek”, er der to ord, der dukker op i mig: Respekt og omsorg. Bogen er skrevet dejligt nede-på-jorden, og tager direkte fat i de udfordringer, som de fleste familier møder i hverdagen – men som sjældent får plads på diverse news feeds. Der er ikke tale om endnu en bog med masser af ”skal” og ”burde” med indbygget dårlig samvittighed over ikke at leve op til det. I stedet er det en bog med masser af ”vil gerne” og ”ønsker mig” – og ikke mindst, hvordan den enkelte familie kommer derhen med netop sine egne ressourcer. Bogen er spækket med konkrete redskaber, som er lige til at gå i gang med. Grundtonen omsorgsfuld og opløftende på samme tid.

Bogen kan bruges struktureret fra ende til anden, eller man kan plukke her og der, hvor man måtte ønske det. Et ekstra plus er, at bogen fremsendes i både en printvenlig version, men også en elektronisk skrive-venlig version, så man selv kan vælge, hvordan man vil arbejde. Kort sagt en brugervenlig, varm og brugbar bog, der tager hånd om noget af det vigtigste, vi har at værne om. Jeg kan varmt anbefale bogen!”

Berit – Privatpraktiserende psykolog, gift og mor til to piger på 5 og 11 år

 

✎ ✎ ✎

 

“Familietjek er den ultimative guide til jer, som ønsker et bevidst forældreskab og en balanceret hverdag, fyldt med omsorg, glæde og nærvær, med plads til alle.

Man kommer dybt ind i alle områder af sit børnefamilieliv, og man bliver bevidst om hvert enkelt familiemedlem. Man bliver klogere på, hvad der fungerer fint, og hvad der trænger til et kærligt løft.

Familietjek er uundværlig i det moderne familieliv, hvor man ønsker at nærvær, ro, travlhed og glæde skal gå op i en højere enhed”.

Inge, sundhedsplejerske

✎ ✎ ✎

 

Jeg vil varmt anbefale Familietjek til alle jer som drømmer om en bedre hverdag, og som er klar til at handle på den drøm.

Familietjek er både til jer der har lyst til småjusteringer og til jer, der ønsker den helt store omgang.
 På fineste vis guider Heidi jer ud på en lærerig og givende rejse gennem temaerne familieliv, søskenderelationer, forældre-barn relationer og parforhold. Hun stiller skarpe spørgsmål, der vækker nysgerrighed og åbenhed til at vende blikket indad og til at kigge på hinanden og familien på en ny måde, som tydeliggør hvilke udfordringer og ressourcer netop I har som familie.

Det er tydeligt at mærke Heidis store faglighed, der udtrykkes gennem gode og letforståelige tanker og spørgsmål til komplekse dynamikker.

Sidder du netop nu med Familietjek kan du roligt glæde dig, og så er det bare med at trække i arbejdstøjet og starte jeres rejse ☺”

Maria – psykolog og parterapeut

✎ ✎ ✎

 

“Jeg har med stor glæde og fornøjelse læst og lyttet til Heidis Familietjek. Mest af alt, så ærgrer jeg mig over, at jeg ikke selv har lavet det, for det er da genialt. Der er så meget brugbart stof til familier. Både til dig som voksen, men også til børnene og til jer som par.
Det vil være min anbefaling at tage det hele i mindre etaper. Sæt tid af én gang om ugen, og gennemgå en sektion og få den implementeret. Der er nemlig så meget guf, så du kan blive helt overvældet ved første øjekast.
Den faglige tyngde er også bare helt på plads, og jeg glæder mig over at Heidi er så eminent god til at omsætte alle teorierne, så det er til at forstå for alle mennesker. Jeg havde også stor glæde af at lytte til lydfilen. Den giver lige en god opsummering og et klart overblik. Så helt klart en anbefaling herfra.

Camilla Holmgaard, Aut. psykolog

✎ ✎ ✎

 

Familietjek er den ærligste, kærligste værktøjskasse med helt konkrete redskaber til at omsætte ord til handling. Til at skabe (k)ærlig forandring! Jeg er vild med den måde, den er bygget op på. Det er en nysgerrig og berigende rejse gennem sin egen familie, hvor det regner med små, røde hjerter undervejs.
Det bedste familieopslagsværk!”

 ✎  Familietjek = realitetstjek = (selv)kærlighedstjek!

 ✎  ”Blå mærker” forvandler sig til røde hjerter!

To udsagn, der ganske kort beskriver min oplevelse med at arbejde med Familietjek i min lille familie. Jeg er ganske enkelt vild med den!

Familietjek rammer lige nede i kernen af det svære, og formår at gøre det svære mindre svært. Fordi den er så konkret og overførbar! Heidi formår at få en til at føle sig set og hørt og kærligt forstået! Den gør mig nysgerrig – og dernæst klogere – på mig selv, mine børn og på vores relationer, mønstre og kompetencer, og jeg får lyst til at fordybe mig i det, der optager mig og min familie mest lige nu og her. Og ikke mindst får den mig til at omsætte den ny viden til klog handling, fordi den er så hands-on!

Heidi rammer spot on ned i (mine) helt almindelige hverdagsudfordringer/-tanker/-bekymringer/-frustrationer/-bebrejdelser eller ”blå mærker” ved hjælp af ret simple, om end tankevækkende og dybt reflekterende spørgsmål. De får mig til gengæld til at stoppe op, betragte, mærke og føle og komme med reflekterende, nysgerrige og motiverende svar i en ærlig og kærlig proces. Det betyder små forandringer i måden at tænke på, gøre ting på, sige ting på, opfatte hinanden på, og tilsammen gør de en stor forskel for familien og for det enkelte medlem af familien.

Familietjek er bygget så enkelt og fint op, at man nemt kan genbesøge det enkelte emne/redskab, for hvordan var det lige, det var…og så kommer der et konkret eksempel og et konkret råd! Klar, parat, handl! Jeg føler mig kærligt taget af og ”taget om” i en kompetenceudviklende proces, der gør mig og min familie (K)ærligt opmærksomme. Sammen og hver for sig!

Jeg er vild med de 5 high fives. Kort og klogt og med små, simple redskaber ready to use. En familiebooster af rang!

Og så bliver jeg bare glad, mega rørt og stolt, når jeg ser og mærker, at det virker! For alle i min familie ❤”

Marianne – enestående mor til 2 drenge på 4 og 7

 

✎ ✎ ✎

 

Det er et dejligt håndgribeligt værktøj at sidde med i hånden. Vi har som par primært været interesseret i at arbejde med parforholdsdelen, da det er der vi begge er enige om, trænger til et grundigt eftersyn. Vi har begge læst hele materialet igennem hver for sig og har så taget hul på parforholdsdelen. Vi er allerede nu blevet gjort opmærksom på nogle elementer i vores forhold, som helt sikkert trænger til lidt ekstra opmærksomhed og justeringer. Dog giver det rigtig meget mening at alle aspekter i vores familieliv drages ind i processen, da vores børn og andre relationer også påvirker den måde, vores indbyrdes relation som par fungerer. Familietjek blev så vores måde at komme i gang med at tale sammen igen på en konstruktiv og kærlig måde. Vi glæder os til at arbejde videre med materialet og lade det tage den tid, som det måtte tage. Er sikker på at vores forhold vil komme til at udvikle sig i en positiv retning ved hjælp af helt konkrete spørgsmål og guidelines som bogen giver”.

Irene og co (mand og tre børn)

✎ ✎ ✎

 

Familietjek er en inspirerende og enkel måde at få ny energi og konkrete værktøjer ind i det daglige familieliv. Vi afsatte et par aftener til en start. Spørgsmålene førte til gode samtaler og nye indsigter, også selvom vi kender hinanden ud og ind! Det var især godt, at vi kommer helt ned på et konkret plan og får aftalt, hvem der gør hvad. Hvem finder en barnepige? Hvem bestiller tid på tennisbanen?

Vores største aha-oplevelser kom allerede i første del, hvor vi nåede frem til flere overraskende visioner for familien, som vi nu er i fuld gang med at omsætte til praksis. Andre favoritter var helt klart de brugbare råd til at date uden barnepige og til at vise børnene kærlighed uden ord.

Velskrevet, interessant, enkel og brugbar. Familietjek har vores varmeste anbefalinger”.

Poul og Birgitte Sølvstein, forældre til 2

 

 

Skal du og din familie også have et Familietjek?

🎈 Hent Familietjek her og vær i gang om 2 minutter 🎈

Familietjek

 

 

 

Comments are closed.