24 kys til dit parforhold

En kærlighedsgave til dit parforhold

 • Kunne dit parforhold trænge til en varm krammer?
 • Er der gået lidt for meget hverdag og hamsterhjul i den?
 • Er I røget lidt ud af kontakt med hinanden og har brug for et kærligt skub tilbage i forbindelse?
 • Længes du efter at mærke den kærlighed, der var så tydelig en gang?
 • Har I det godt – og vil bare gerne blive ved med at have det godt?

Så er du landet det rette sted ❤️ 

Jeg har nemlig skabt 24 kys til dit parforhold, og det tyder på, at det kunne være det, du leder efter.

24 kys til dit parforhold er en gave til kærligheden

En nem og lettilgængelig vej til at (gen)finde, skrue op for og værne om jeres kærlighed. 

24 små og effektive “boxe” med et stykke kærlighed, du kan nemt kan sætte i værk og nyde effekten af. Også selvom du skal nå at købe ind, lave madpakker, rydde op, tjekke forældreintra og gå på arbejde.

24 kys til dit parforhold

“Jeg elsker din måde at formidle på, Heidi. Du er altid i øjenhøjde, og det hele er så dejligt konkret. Nemt at forstå og nemt at bruge “.   Anna

Hvem er 24 kys til?

24 kys til dit parforhold er en oplagt kærlighedsgave til alle parforhold.

❤️ Til de nye
❤️ Til de gamle
❤️ Til de korte
❤️ Til de lange
❤️ Til dem der bobler og trives
❤️ Til dem der er blevet forsømt lidt.

Til alle der gerne vil have et dejligt, vamt og forbundet parforhold.

I 24 kys til dit parforhold får du: 

24 boxe der hver indeholder en kærlig hånd til dit parforhold

24 stykker kærlighed
Og intet andet

Ingen ekstra bonusser eller lydfiler eller alt muligt andet, du også skal forholde dig til, og få dårlig samvittighed over ikke at nå. 

Her har vi målet for øje. Nemlig jeres kærlighed. Og vi lader os ikke forstyrre af alt muligt ekstra støj. Vi går mod målet skridt for skridt. Med en kærlighedsbox om dagen i 24 dage. Rent og klart. Uden unødvendigt og forstyrrende halløj.

 

Hvad indeholder 24 kys til dit parforhold?

Det konkrete indhold kan jeg selvfølgelig ikke beskrive her. Men helt overordnet kan du glæde dig til:

❤️ 24 mails, der hver giver adgang til dagens kys.

❤️ Alle låger indeholder et kort og overskueligt lille stykke tekst.
Der er ikke en masse, der skal læses, eller lange videoer du skal se. Der tager max tre minutter at læse. Ofte kun ét.
Når du har læst dagens lille tekst, skal du så enten bruge lidt tid på at reflektere lidt i løbet af dagen, eller gøre noget helt konkret og simpelt.
Det er altså hverken svært og indviklet eller meget tidskrævende.

❤️ Helt konkret er der både:

 • Viden om hvad der kendetegner de dybe lange parforhold
 • Små kærlige øvelser
 • Refleksionsspørgsmål
 • Samtaleemner (og hjælp til at komme i gang)
 • Hjælp til at gøre hverdagen sammen god
 • Hjælp til at genbesøge hele grundlaget for jeres relation
 • Og masser af kærlige handlinger

Lige til at plukke og putte ind i DIT parforhold.

Det hele er tilgængeligt i en app, og du kan derfor tilgå alle boxe via både telefon, iPad og computer, og altså uanset om du er hjemme eller et andet sted.

24 kys til dit parforhold

Hvad koster 24 kys til dit parforhold?

24 kys til dit parforhold koster 360 kr

For den lille investering får du evig adgang til de 24 bløde stykker kærlighed. Og de virker jo alle dage året rundt, og ikke kun lige den næste måned, hvor de lander hos jer

24 kys til dit parforhold koster 15 kroner om dagen

Det er nok den billigste investering i dit parforhold nogensinde. 
Og så er der (mere end) fuld valuta for de penge. 

Men virker det, Heidi?

Kan sådan en samling mails virkelig gøre en forskel? En mail om dagen. 24 bittesmå boxe. Skulle det kunne gøre en forskel?

Lad mig fortælle jer lidt om, hvordan kærlighed lever:

Det er – både desværre og heldigvis –  en stor misforståelse, at der skal noget stort og ekstraordinært til for at kærligheden bliver glad og tilfreds.

Desværre – fordi det er ærgerligt, at den misforståelse overhovedet eksisterer og spænder ben for alt for mange parforhold.

Heldigvis – fordi det så ikke er nødvendigt at diske op med noget vildt og ekstravagant og potentielt helt urealistisk, for at give kærligheden gode vilkår. 

Det er ikke turen til Paris, der redder jer. 
Det er ikke dyre spaophold og fancy restauranter, der gør det for jer. 

Det, der virker, er: 

De små gentagne signaler. Hver dag. Små, insisterende signaler om at være villet og ønsket og elsket. Det er dem, der er essensen i det hele. Det er dem, der får kærligheden til at leve og flyde trygt og tykt mellem jer. 

Og det er præcis det, I får i 24 kys til jeres parforhold. 
24 enkle måder at sende små, insisterende, daglige signaler om kærlighed til hinanden, så jeres kærlighed kan leve varmt og stærkt mellem jer. 

Krista siger om 24 kys til dit parforhold: 

“Nogle gange synes jeg, det er svært at tage et abstrakt emne som kærlighed op i hverdagen. For snakken falder næsten altid på praktiske konkrete ting. Men åh hvor er det skønt at blive ledt så nemt ind i de snakke af Heidis boxe. Vi har smilet og kysset og tænkt og blevet mindet om ting, vi nærmest havde glemt. Vi har snakket om ting, som stadig overraskede hinanden efter 14 års parforhold. Jeg blev helt nyforelsket.

Forløbet har givet os masser af små nemme ideer til, hvordan vi kan blive ved med at passe på vores kærlighed. Det er dejligt trygt at vide at vi har et lager af gode redskaber med os, vi bare kan tage fat i.

Det kan kun anbefales!”

24 kys til dit parforhold koster 360 kr – altså blot 15 kr om dagen. Det er alle parforhold værd!

Jeres spørgsmål om 24 kys til dit parforhold - og mine svar ❤️

Dagens Kys er min betegnelse for den opgave I får i hver box. 

Jeg kunne også have kaldt det dagens opgave, dagens redskab eller dagens øvelse. Men….. Det er sådan nogle lidt kedelige ord, der ikke rigtig giver lyst til at gå i gang. Jeg mener, hvem har egentlig lyst til at lave øvelser i sit parforhold?

Dagens Kys signalerer meget mere hvad det egentlig er jeg beder jer om. Noget let og dejligt, der ikke kræver lang tid og som I har lyst til at gå til. Og som efterlader jer varme og bløde og med mere forbindelse. 

Derfor hedder det Dagens Kys ❤️

Hver dag fra den dag I tilmelder jer, får I en mail på den mailadresse, som I brugte, da I købte forløbet.

Normalt må man ikke dele mine produkter med andre, men…. Det her er jo en gave til parforholdet, så derfor skal I selvfølgelig dele med hinanden. Den nemmeste måde er bare at den af jer, der får mailen, sender den videre til den anden af jer. Og så er det bare at gå ombord!

Husk også at det hele ligger tilgængeligt i Simpleros app, som I begge kan logge på.

Ja ❤️
Dagens opgave, eller dagens kys som jeg har kaldt indholdet af boxen, er enten noget I skal lave sammen, noget I skal give til/gøre for hinanden, eller noget I skal give en tanke og lidt kærlighed hver især i løbet af dagen – og evt dele med hinanden bagefter.

Jeg kan af gode grunde ikke vise alt indholdet her, men hvis du klikker her, kan du se det lille sneakpeak jeg har lavet på Instagram

Jeg har virkelig gjort mig umage for at gøre det hele så simpelt og overskueligt som muligt. Alle boxe består derfor af en lille bid tekst, der kort forklarer dagens kys og baggrunden for det. Det tager max 3 minutter af læse. Ofte kun ét.

Når I har læst, skal I enten snakke sammen (det får I hjælp til i den enkelte box), gøre noget for/med hinanden, eller bruge noget tid i løbet af dagen på at reflektere hver for sig.
Det er valgfrit hvor meget tid I vil afsætte til det. I kommer langt med 10-15 minutters samtale. Og de individuelle refleksioner kan jo sagtens foregå i bussen, eller mens du lægger tøj sammen.

Måske har du/I lyst til at bruge mere tid, fordi I blev helt opslugt af en samtale, og så gør I selvfølgelig bare det. Det er helt valgfrit.
Men der er ikke nogen af boxene, der kræver, at I sætter timevis af til at fordybe jer.
Forløbet er lavet så det kan passe realistisk og simpelt ind i et dansk hverdagsliv anno 2023

Nej! Der er ikke nogen af Dagens Kys der kræver, at I køber nogen form for grej eller materialer, og jeg kræver heller ikke noget med spaophold eller dyre gaver.

I skal også snakke. Men I skal ikke kun snakke. Og I skal ikke snakke på den der snakke og snakke og snakke måde.

I de boxe, der giver jer en ”snakkeopgave” har jeg sørget for en lille guide og/eller en håndfuld gode sætninger eller spørgsmål at tage udgangspunkt i, så I kommer godt i gang.

Jeg er med på, at tanken om at skulle snakke om noget ved sit parforhold kan vække lidt uro, hvis man er et par, der er røget lidt ud af kontakt og ud af vane med at tale med hinanden. Netop derfor har jeg sørget for at hjælpe jer godt på vej i de situationer. Det er alt sammen meget simpelt og ”ufarligt”.

Hvis I står i store udfordringer og enten er blevet meget sårede eller mærker stor tvivl, kan de 24 kærlighedsboxe ikke gøre det alene. Det er klart.

Men de kan være en god start og en hjælp for jer til at tage hul på nogle vigtige snakke. Og de kan hjælpe jer med at afklare, hvor det især bliver udfordrende og svært for jer.
Det kan godt være at parterapi stadig vil være relevant for jer, men så kan I starte den proces med større afklaring og viden om, hvor det er særlig relevant at tage fat i mellem jer.

Ja!

Hvis I har lyst til at blive ved med at have det godt, og få inspiration og værktøjer til at blive ved med at værne om og give næring til jeres parforhold, så er de 24 kys oplagte for jer.

En kærlig gave til jeres parforhold som en del af det gode og relevante I allerede har gjort, siden I har det godt, og som I gerne skulle blive ved med at gøre og forny jer i ❤️

Det er ikke altid begge parter i et par er enige om, at det er en god ide at investere i parforholdet på samme tid. Ofte er man lidt forskudt i den proces.

Hvis du er i tvivl, om din partner er med på ideen, synes jeg ikke du skal lade dig stoppe i selv at lægge en indsats.

Fordi:
Det har betydning for parforholdet, hvad vi lægger ind i det. Så hvis du begynder at skabe ekstra gode vilkår for kærligheden, ved at lægge små stykker opmærksomhed, omsorg og varme ind i parforholdet på daglig basis, så kan det ikke undgå at have betydning for jeres relation.

Jeg har mange gange set en partner være meget skeptisk i starten, men blive vækket og interesseret, når den anden partner ændrer adfærd. Nogen gange skal der en helt konkret invitation til, før den anden kan se det meningsfulde og gavnlige i det.

Når den invitation flytter sig fra at være noget I snakker om, til at blive konkret og mærkbar for din partner, fordi du aktivt begynder at ændre din adfærd en lille smule og nære parforholdet på daglig basis, så bliver det ofte meget nemmere for din partner at tage i mod din invitation og gå med og selv byde ind.

Nej! Overhovedet ikke. De fysiske/kropslige indslag er meget blide og ufarlige.

Der er på ingen måde krav om at være meget smidig eller i god form.

Så når I det bare i næste måned. Eller i næste næste måned.
Indholdet i boxene virker hele året. Og når I først er ombord har I evighedsadgang til hele materialet.

Men selvfølgelig…. Jo før I sætter det i spil, jo før kan det have effekt 😉

Hvor er du sød!
Ja, det kan du ❤️

Der er allerede flere ”bedsteforældre”, der har sørget for at deres døtre og svigersønner eller sønner og svigerdøtre får en kærligere hverdag.

Hvis du vil give de 24 kys til et par du holder af, så klik her, og så klik i den lille firkant ud for ”Det er en anden end mig der skal have produktet” på den side du kommer ind på. Så kan du angive modtagerens oplysninger. Du får også mulighed for at markere at det en gave, vælge tidspunkt for levering og endda også skrive en lille hilsen til modtagerne.

Gør det!
Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål om 24 kys til dit parforhold her på siden, så skriv til mig på psykolog@heidiagerkvist.dk. Så svarer jeg dig hurtigst muligt.

Husk at du også kan give de 24 kys som en gave til et par du holder af.

Dem, du måske ville have givet en buket blomster eller et par gode flasker vin.
For samme beløb kan du give en hel måned (som kan blive til et helt liv) fuld af næring til deres parforhold.

Klik her og marker feltet “Det er en anden end mig, der skal have produktet”

24 kys til dit parforhold

Kan du se for dig, hvordan I snart lander
i ro og kontakt?

I har husket hinanden i løbet af en hel måned, og sendt små gentagne insisterende signaler om, at I har betydning og at I vil hinanden. 

I har genbesøgt centrale punkter i jeres historie sammen. I har både kigget tilbage og ud i fremtiden. I har lært nyt om jer selv og hinanden. I har grinet, mærket tillid, og vigtigst af alt har I følt jer elsket.
Det smitter tydeligt af på alle i jeres familie.

Og lige forude ligger resten af livet. I forbindelse og kærlighed ❤️

Velkommen ombord i kærligheden

Comments are closed.