Psykolog online

Få hjælp af mig som psykolog online – nemt, fleksibelt og effektivt

 

OBS: Jeg har pt 4-6 ugers ventetid!

 

Jeg tilbyder rådgivning og terapi i klinik og online via skype

Teknologien giver nu mulighed for at gå til psykolog online.
At mødes online er nemt og fleksibelt, og det sparer dig for udfordringer med transporten og parkering.

Udover at afhjælpe mange udfordringer omkring logistik, timing og planlægning, kan det at opsøge en psykolog online også være en god hjælp for dig, der er udfordret af fysiske skavanker, enten permanent eller i en periode. Ligeledes det kan være mindre stressende for dig, der oplever angst eller andre mentale udfordringer, som kommer i spil, når du skal ud af døren for at komme hen til psykologens klinik.

 

Jeg har rigtig gode erfaringer med at mødes på denne måde. Det giver mulighed for, at du kan få rådgivning hjemme i din stue, eller et andet roligt sted hvor du føler dig tryg og afslappet. Flere benytter også muligheden for at have samtaler med mig fra deres arbejdsplads.

Trods mange fordomme om feltet, oplever jeg, at det er muligt at have en fin og tæt kontakt, selvom vi ikke sidder i samme rum, og jeg kan fint bringe mine kompetencer i spil gennem skærmen. Du får samme gode kvalitet online som i klinikken.

Online kan vi tage de samme temaer op, som vi gør i de inviduelle samtaler og familiesamtalerne i klinikken.

 

 

Psykolog online – hvordan foregår det?

I forhold til teknik og udstyr behøver du blot en computer, tablet eller smartphone med netforbindelse og gerne et par gode høretelefoner.

Inden vores første session skal jeg bruge dit Skype brugernavn, så jeg kan ringe dig op til den aftalte tid. Samtidig sikrer jeg mig altid, at jeg har dit telefonnummer, sådan at jeg kan ringe dig op og færdiggøre sessionen, hvis der skulle opstå problemer med netforbindelsen (det sker sjældent).

Første gang vi mødes, hjælper jeg dig med at indstille lyd og kamera, hvis du har brug for hjælp til det. Jeg guider dig også gerne i forhold til at installere Skype, hvis du ikke allerede har det på din computer.

Hvis du er i tvivl om denne måde at mødes på virker for dig, så tøv ikke med at tage kontakt. Så prøver vi det af et kvarters tid, så du kan få en fornemmelse af, hvordan det fungerer.

 

OBS!!


Pr 1.3.17
afholder jeg online samtaler via en videoplatform, som sikrer fortrolighed og krypterer alle data. Derfor bliver produceren omkring samtaler en smule anderledes. Er du interesseret i et online samtale forløb hos mig, og nysgerrig på den nye krypterede videoplatform, er du velkommen til at tage kontakt til mig. Så guider jeg dig igennem det tekniske. Det er ikke indviklet – blot lidt anderledes end at ringe op via Skype

 

Priser og pakker

En session online a 55 minutters varighed koster 800 kr
Tre sessioner online koster 2200 kr.
Efterfølgende sessioner koster 800 kr pr. stk., eller 2200 kr for yderligere tre sessioner.

 

OBS: Pr 1.3. er prisen for en online samtale 950 kr.  Samtidig afholdes samtaler fra denne dato via en videoplatform, som sikrer fortrolighed og krypterer alle data.

Tre onlinesamtaler koster 2.600 kr

 

Betalingen foregår via bankoverførsel. Jeg sender dig en faktura med bankoplysninger via mail i forbindelse med samtalen.

 

Psykolog online Heidi Agerkvist

 

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål, du vil have afklaret inden du evt bestiller tid til en samtale.

 

OBS: Jeg har pt 4-6 ugers ventetid!

 

Bedste hilsner

Heidi Agerkvist

Psykolog online samt i Århus.

Få et GRATIS kursus om konfliktløsning i børnefamilien
Close

Få et gratis videokursus om konflikter i børnefamilien

  • Konkrete og effektive redskaber til dine udfordringer i hverdagen
  • Løbende tips og inspiration til mere overskud og glæde i familien
  • Særtilbud og rabatter
"> ">
.